- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.781
Ne kadar düzenli bana sorsan saatimiz belli değilGündüz 10-11 gibi uyuyor 13.30-14.00'e kadar. Sonra 3-4 gibi 1-1.5 saat daha uyuyor. Akşam da 19.30-20.30 arası gece uykusuna geçiyor.
Ben yaptım ama ilk başlarda çok sulu oluyor uzun zamanlar tekrar tekrar mayalayarak kıvamını tutturuyorsun onun yerine marketlerde hazır yoğurt mayası var ondan al bir kerede süper oluyor sonrası senin yoğurdun maya olurKızlar nohuttan maya yapıyorlarmış duyan deneyen var mı yoğurt mayalıycam ama mayam yok market yoğurdunu da maya olarak kullanmak istemiyorum
Hayirdir ne ara instagrama daldiniz ben nerede gec kaldim yaaaa bu cocuk beni cok yavaslattiİnstagram da 16 kişi olduk ❤ varmı gelen daha yıldızdan iki kişi çaldım
Normal aglamalarina benzemiyorsa doktora gotur canim belki dışı çıkıyordur belki gazi vardır belki bir yeri agriyirdurKIZLAR BEBEGIM 4 AYLİK OLDU VE 4 GUNDUR AGLIYOR DOGRU DUZGUN UYUMUYOR BATTANIYEDE SALLIYORUZ COCUGU napcam biomiyorum normal mi babire aglamasi
AA o nasıl oluyormuş hazır yoğurt mayası ki hiç görmedimBen yaptım ama ilk başlarda çok sulu oluyor uzun zamanlar tekrar tekrar mayalayarak kıvamını tutturuyorsun onun yerine marketlerde hazır yoğurt mayası var ondan al bir kerede süper oluyor sonrası senin yoğurdun maya olur
Oh oh maşallah n güzel düzen oturtmussunuz.bizim tek sorun gece uykusuna baya geç gitmesi.11 i buluyor çoğu kezGündüz 10-11 gibi uyuyor 13.30-14.00'e kadar. Sonra 3-4 gibi 1-1.5 saat daha uyuyor. Akşam da 19.30-20.30 arası gece uykusuna geçiyor.
Kendi kendine oldu aslında, bazen şaşıyor tabi düzen. Dışarı çıkınca biri gelince kötü oluyor. Uyumaması sorun değil de uykusu şaşınca aşırı mız mız oluyor. Uyumuyor da durmuyor da o konudan muzdaribim ben de.Oh oh maşallah n güzel düzen oturtmussunuz.bizim tek sorun gece uykusuna baya geç gitmesi.11 i buluyor çoğu kez
Pinar organik yogurtla da mayalayabilirsinAA o nasıl oluyormuş hazır yoğurt mayası ki hiç görmedim
Aynı uykusu geldiği an uyumazsa aşırı huysuz pürüz oluyor.baya çektim geri 1lerdeydı anca 11. Ama zamanla biraz daha geri gelecek sankı. Gündüz iyi uyumaya başladı şükürKendi kendine oldu aslında, bazen şaşıyor tabi düzen. Dışarı çıkınca biri gelince kötü oluyor. Uyumaması sorun değil de uykusu şaşınca aşırı mız mız oluyor. Uyumuyor da durmuyor da o konudan muzdaribim ben de.
Son uykusunu kısaltsa? Ara uzun olunca erken uyur belki
Bende aynı dertten muzdaribim..gece en az 4 kez uyanıyor emnek için bazen yarım saatte bir uyanıyor..Bebeği benimki gibi 2saatte bir emmeye kalkanlar nasıl bi çözüm yolu buldunuz? Artık alışmış emzirmesem kendi kendine belki dalar desem de dalamıyo alıştırmışım sanırım.Var mı önerisi olan
Markette satılan aoç mayayı kullanıyorum ben canm. Gayet güzel oluyor.Kızlar nohuttan maya yapıyorlarmış duyan deneyen var mı yoğurt mayalıycam ama mayam yok market yoğurdunu da maya olarak kullanmak istemiyorum
Canim 14 19. Hafta arasi atak haftasi. Bende yazmistim burdan cocuga bisey oldu aglio uyumuyo die. Sonra nette arastirinca ogrendim. O haftalardasin sende. 1 2 haftaya duzelirBende ondan suphelendim canm agrisi vardir dedim ama kucakta ayakta tek susuyor yatıramyrm artk ve uyurken tam dalmamssa emzik dusuyrsa agzndan hemen kalkiyor . Diyorimki salincak aliyim belki salncakta susar ? Sen kullandn mi
Bende helinay inst da. Ekle benideYaa ne güzel herkes ekledımı birbirini.hıcbırınızın adını bilmiyorum ben
yaaa ozmn bizim aglamalar uyumamalar memeyle kavgalarda atak haftası yüzünden belki de.çünkü kulak sanıp gittik doktora baktı normal akıntı kulağında bir şey yok dedi.geçen gün tam 4aylık olduk.biraz daha sabır ozmn.yeter ki hasta olmasınlardaCanim
Canim 14 19. Hafta arasi atak haftasi. Bende yazmistim burdan cocuga bisey oldu aglio uyumuyo die. Sonra nette arastirinca ogrendim. O haftalardasin sende. 1 2 haftaya duzelir
Canm günde kaç defa kaç ml yiyor mamayı yada anne sütünü? Olmazsa 5.ayda geçersiniz siz de ek gıdaya.ben de 5,5 ayda geçmiş olacağım. 6.ay konusunda çok katı davranılmasını doğru bulmuyoyum her bebeğin gelişimi ve ihtiyacı farklı neticede. Ayrıca doya doya vermeyeceksin zaten. İlk aylarda tadımlık olacak. Hiç bir zararı olmaz.4 ay kontrolünden geldik. Az kilo almaya devam ediyoruz. Her ay en azından 500gram alırdık bu ay sadece 420gram almışızhaftaya tekrar gidicez kilo alımına göre gün içinde 1 öğünde kaşık mamaya başlayabilirmişiz. Günlük içtiği süt ve mama miktarı çok çok az dedi.
Duruma gore 5.ayda ek gıdaya geçebiliriz dedi. Idrarda kum çoğu bebekte olabilir onu rahatsız etmez. Ancak ileri derecede olursa yani idrarda kan falan görülürse tedavi planlanabilir dedi. Asiri su verme 30ml yeterlidir dedi.
Eğer bebekte oturmak için aşırı bir istek yoksa oturtma daha çok erken. 5 ay bitince hatta 5.5 aylık gibi oturtmaya başlarsın dedi. Eğer yatan bir mama sandalyesi yoksa 6.ayda direk oturtma sandalyeye aşırı dik olur. Anakucaginda ilkayi geçir 7.ayda oturursun dedi. Benim ki ikea tarzı birşey o yüzden 7.ayda kullanıcam yani.
Çok ilgili bir doktordu. Yarım saatten fazla sürdü muane.
Çok oluyor canım burda paylaşmıştık hesaplarımızı canı isteyen eklesin diyeHayirdir ne ara instagrama daldiniz ben nerede gec kaldim yaaaa bu cocuk beni cok yavaslatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?