2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizimde Pazartesi yüreğim ağzımda
Benim arkadaşım bakacak, bugün bıraktım 3 saat. Benimkinde zaten yabancılama falan hak getire kalabalık olsun misafirlik olsun sevdiği için problem olmadı. Okuluma çok yakın evi bir şey olsa 5 dakikaya ordayım.
oley işe başlayan anneler kulübünde çoğalıyoruz :))))
Aynen, şu pijamalardan bi kurtulayım artık
Ben bulamadım, en fazla 3 saat uyuyor bazen saat başı uyanıyor. Mama versem de böyle yani açlık toklukla ilgisi yok. Bazen uyanınca erkense emzik veriyorum dalıyor geri ama uyku bölnmüş oluyor neticede. Uyku eğitimi vermek lazım kesin çözüm için

Dildildil iyi mi gelecek daha mı çok yorulurum acaba bilemiyorum ama uzun saatler çalışmamam avantaj tabi

bizde tahlil vericez çocuğa mi alerji bilumune mi gtrmsutun cnm ne cikti sizde ilacmi vermsiti
Cocuk cnm. Lokosit ve amip kisti vardi antibiyotik kullandik
Iyi cnm sevindim alerji zor olurdu. Valla kokusu var bizimkinin ama artik bende yoruldum takmiyorum bide benim kizimda var o da surekli hasta butun doktorlari tanıyoruz yani.
@Minik bebis canım insta hesaplar için teşekkürler.kimsenin adını bilmediğim için gruptakılerı bana yollamıssın sorun olmazsa eklıyım bende herkesi
Beni de ekleyebilirsin sorun olmaz cnm

yoğurt falan da dışardayken sıcakta bozulmasın diye termosa konulabilir canm

Bende mamayı mı denesem diyodum ama aynen anlattığın gibi benimkide belkide mama da çözmeyecek o zaman.Uyku eğitimi vermeye çalıştım olmadı bidaha deneyeyim o zaman.Bu arada işin hayırlı olsun :)))

Bende mamayı mı denesem diyodum ama aynen anlattığın gibi benimkide belkide mama da çözmeyecek o zaman.Uyku eğitimi vermeye çalıştım olmadı bidaha deneyeyim o zaman.Bu arada işin hayırlı olsun :)))
Annem bir kere pirinç unlu mama yaptı onda bile uyumadı.
Bir kere 6 saat uyumuştu, özel bir şey yapmamıştım yani. Mamayla da belki 2 saatte değil 3 saatte uyanır, amaç emmek bence açlık değil pek.

Annem bir kere pirinç unlu mama yaptı onda bile uyumadı.
Bir kere 6 saat uyumuştu, özel bir şey yapmamıştım yani. Mamayla da belki 2 saatte değil 3 saatte uyanır, amaç emmek bence açlık değil pek.
BAna da öyle geliyo ama öyle bi alışmışki dk şaşmıyo 2 saatte bir kalkıcaksa tam 2.saatte kalkıyo emme isteği olsa böyle mi olur diyorum açlık gibi diyorum ama emmeye kalkıyo gibi benim düşüncem de.Emziği de kabul etmiyo bazen bazen ediyo.Böyle dengesiz düzensiz devam ediyoruz bakalım.Seninki gündüz ne kadar uyuyo?

Kızlar bu arada benim sıpa yüzüstü veya sırt üstü dönmüyor sadece yanlara dönüyor ve ayaklarıyla kendini ite ite yer değiştiriyor.
Asla yatmak istemiyor artık, oturmak istiyor dik durmak istiyor ama oturtmuyoruz henüz.
İstediği şeye uzanıp tutuyor ve asılıp çekiyor; biberonu kendi tutmak istiyor ve tutuyor da. Tam değil ama işte yine de az buçuk tutuyor. Geçen gün babasının elinde cep telefonunu gördü, mızıldayıp duruyor. Eşim dedi ne diyor bu mız mız. Dedim telefonu istiyor, yok artık daha kaç aylık bu ne istemesi. Ver eline de gör dedim, verdi ve sustu. Videosu da var yani artık elimizdeki etrafımızdaki şeylere dikkat etmek lazım, ben ediyorum da işte o baba yok mu baba.

Gündüz 10-11 gibi uyuyor 13.30-14.00'e kadar. Sonra 3-4 gibi 1-1.5 saat daha uyuyor. Akşam da 19.30-20.30 arası gece uykusuna geçiyor.

Bende ondan suphelendim canm agrisi vardir dedim ama kucakta ayakta tek susuyor yatıramyrm artk ve uyurken tam dalmamssa emzik dusuyrsa agzndan hemen kalkiyor . Diyorimki salincak aliyim belki salncakta susar ? Sen kullandn mi

Canım 4. Ayda uyku gerilemesi diye bir şey oluyormuş, artık erişkinler gibi oluyormus uykuları. Biz de 4. Ayi doldurduk gece uykumuz gitti saat başı kalkiyor artık. Gündüz uykularımız zaten iyi değildi gece kesintisiz 4 5 saat uyuyor diye seviniyordum

Bende sevnyrdum ayni cnm ama gece agzndan emzik dussun baslar aglamaya zor uyutyrz dis belirtileri herlde ya damak kasiyici ezcaneden alcm ins iyi gelrdi du,elr cocgm

Saglik ocagna gttm kadn gckti dedi lucakta duruyrsa ona alistrmssndr dedi bende dyrm salincak altm tv karsna koyup cigi gilmler dikkatni cekyr belki ole susar ne dyrsn kararsz kaldm
Cnm tv izletme zihinsel gelişimi için iyi değilmiş. Ama hamak öneririm sallanmaya alıştırılmış bir bebek annesi olarak

Kızlar nohuttan maya yapıyorlarmış duyan deneyen var mı yoğurt mayalıycam ama mayam yok market yoğurdunu da maya olarak kullanmak istemiyorum

Tamm canım sağ ol valla ben çok zamansız sebze meyve taraftarı değilim ama tadına bakması için biraz koyayım boşluğa dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…