- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.541
gecmis olsun canim üzulme inslh iyi haberler alacaksiniz eger bisey varsada erken teşhis kondugu icin sorun olmaz inslh biliyorum cok zor ama moralini yuksek tutmaya calisarkadaşlar hastaneden geliyoruz ve bizi tıpa yönlendirdiler ☹
havuç kabak farketmez bence canım. Zaten 3 gün kuralı var. ilk 3 gün havuç denersin sonraki 3 gün kabak dersin. Sonra zaten onları karıştırıp da verebiliyorsun bildiğim kadarıyla.Hadi inş yer kuzun ben de başlıycam cnm bu ayın sonunda 5 aylık oluyoruz Mayıs gibi nasipse vermeye başlarım ama yoğurt veremiyorum malum allerjisi var havuçla mı kabakla mı neyle başlasam acaba ?
anladım canm sorun olmaz inşallah canını sıkma. Benim doğumumu yaptıran doktor kuzenimin bebeği de 3.aydan itibaren kalça çıkığı için bir aparat takmaya başladı. 2-3 ay kullandı düzeldi. Ona bile gerek kalmaz belki sizde. Herşeyin bir çözümü var şimdi.canım kalça için demiştim ya geçen hafta işte bugün başka hastaneye gittik onlarda tıpa gidin dediler
ya ben resmen arşiv yaptim kakadan ama dr bakmadi bile zaten burda drlar bi degisik herseye normal diuolar halbuki ben alarjiden şüpheleniyorum göz kapagida kizarik bazen baya bi kizariyo ablasi alerjik ordan biliyorum onunda kirpik dipleri falan ozellikle yazin kupkuru oluuo dökuluyo egzama gibi ama gelde burda dra anlatAyyy aynı bizimki gibi canım banada hiç normal gelmedi böyle giderse bende foto çekip doktora gotureyim bakalım bana be diyecek
ewet gurultulu kivranarak yapiyor kokusuda fazla dun kakasini yapti baya dolu dolu mukuslu bir saat sonra zorlanmaya basladi baya kaka yapti actim az bise yapti ama löp mukus ve buyuk buyuk beyazliklar var rrsmen kaka yok bildigin balgam gibibeyaz partikül tarzı deyler anne sütündeki sindirilemeyen yağ mış sanırım.ama devamlı sumuksü v kıvranarak yapıyorsa bence baska bı dpktorada danısabılırsın.
aaa hayırdır inşallah çok geçmiş olsun.gönlünü ferah tut dermansız dert vermesn Rabbim, çok daha iyi olur kuzun inşallah ♥
evet canım kalça çıkıklığı için inşaAllah bakalım hayırlısı olsunKalca cıkıgından mı şüphenıldı.bazıları kanguru kullanımı öneriyor yada bı aparat gıydırılıyor sanırım.hiç üzülme tip artık çok ilerledi, elbet vardır bı yolu
inşaAllah canım ya insan üzülüyor şaşırdım nr yapacağıma çift bez hala devam etsem mi nasıl tutayım ilerleyen zamanda otutmak isteyecek bissürü şeyler kafamdaanladım canm sorun olmaz inşallah canını sıkma. Benim doğumumu yaptıran doktor kuzenimin bebeği de 3.aydan itibaren kalça çıkığı için bir aparat takmaya başladı. 2-3 ay kullandı düzeldi. Ona bile gerek kalmaz belki sizde. Herşeyin bir çözümü var şimdi.
inşaAllah canım sağolgecmis olsun canim üzulme inslh iyi haberler alacaksiniz eger bisey varsada erken teşhis kondugu icin sorun olmaz inslh biliyorum cok zor ama moralini yuksek tutmaya calis
inşaAllah canım yaa dua edin bizim içinGeçmiş olsun canım beniminşallah bisey çıkmaz, düzelir.
Korkulacak bi durum yok tabi bilmedigimiz icin cok fazla üzülüyoruz.kendinden biliyorum benim kizimda kalça çıkıklığı çıktı,freska diye bi cihaz verildi 10ay kullandık.düzeldi gitti çok şükür şuan kizim 8 yasindainşaAllah canım yaa dua edin bizim için
Gecmis olsun cnm insallah basit bi şekilde duzelirinşaAllah canım yaa dua edin bizim için
Iyi bir doktor bulmak gerçekten inanılmaz zor. Ben çekmedim aklıma gelmedi o an ama bir daha yine aynı olursa çekip göstericem eğer bir şey derse sana haber veririm canım en azından söylersin. Bir anne bir şey var diyorsa vardır ama doktorların egosunu geçmek zorya ben resmen arşiv yaptim kakadan ama dr bakmadi bile zaten burda drlar bi degisik herseye normal diuolar halbuki ben alarjiden şüpheleniyorum göz kapagida kizarik bazen baya bi kizariyo ablasi alerjik ordan biliyorum onunda kirpik dipleri falan ozellikle yazin kupkuru oluuo dökuluyo egzama gibi ama gelde burda dra anlat
Canım resmi yükleyemedim çok büyük diyor ilacın adı coresatin internetten bak pisik için bir numara dediğim gibi fiyatı pahalı ama değiyorTmm canim net pişik bizimki
masallah masallah darısı bize bizimkinde.tik yok tembeeeellllBizim kız da dün oyun halısında dönmeye başladı çok şükür
Canım bana yollarmısın kaka resminiewet gurultulu kivranarak yapiyor kokusuda fazla dun kakasini yapti baya dolu dolu mukuslu bir saat sonra zorlanmaya basladi baya kaka yapti actim az bise yapti ama löp mukus ve buyuk buyuk beyazliklar var rrsmen kaka yok bildigin balgam gibidr sıkınti canim ya bu druda zor bulduk drlar almiyor seni doluyuz diyorlar bir drun oluyor ve hep ona gidiyirsun hastaneyede goturmek istemiyorum orasi ayri karmasa olmazsa yazin kizimin alerji druna goturecegim
Tamam kuzum dualarım sizinleinşaAllah canım yaa dua edin bizim için
hımm anladım canım turkıyede değilsiniz sanırım.inşallah düzelir ne dıyım.olmazsa evde kendin bir şeyler denesen.mesela bir hafta süt ve süt ürünleri hiç tüketme. Belki inek sütü alerjısıdırewet gurultulu kivranarak yapiyor kokusuda fazla dun kakasini yapti baya dolu dolu mukuslu bir saat sonra zorlanmaya basladi baya kaka yapti actim az bise yapti ama löp mukus ve buyuk buyuk beyazliklar var rrsmen kaka yok bildigin balgam gibidr sıkınti canim ya bu druda zor bulduk drlar almiyor seni doluyuz diyorlar bir drun oluyor ve hep ona gidiyirsun hastaneyede goturmek istemiyorum orasi ayri karmasa olmazsa yazin kizimin alerji druna goturecegim
Oyy maşallah darısı başımıza inşallahhhBizim kız da dün oyun halısında dönmeye başladı çok şükür
biz bugün de dönemedikBizim kız da dün oyun halısında dönmeye başladı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?