2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canım aldım ama yanlışlıkla annemin adresini işaretledim ona gitti geçen gittiğimde unuttum almayı hala bakmadım yani.
kalça için canım
Geçmiş olsun canım. Hiç sıkma canını en kısa sürede düzelecek inşallah. Iyi düşün iyi olsun canım

maşaAllah tabiiki Rabbim beterinden korusun ya doktor korkuttu operasyon felan diye belki ondan. bakalım 24. de tıp da randevu aldık orda ne diyecekler ama erken teşhis çok çok önemli

evet canım biliyorum ama işte anne yüreği saçın teline zarar gelmesini istemez ve üzülür. inşaAllah herşey güzel olacak.
değerlerimiz bu şekilde canım

evet canım biliyorum ama işte anne yüreği saçın teline zarar gelmesini istemez ve üzülür. inşaAllah herşey güzel olacak.
değerlerimiz bu şekilde canım Eki Görüntüle 2256911
kuzu sizde kalca çıkığı yok bence alfa açısında sınır 60.sizinki 59 çıktığı icin kontrol amaçlı sevk etmişler.kalca çıkığı denmesi icin 30 ila 40 larda olmalı o değer.bizimkide 60 ti 3 hafta çift bez bağla dedi bağladım kontrolde 63 oldu normal dedi.

Yağmur çamur bizi yıldıramaz hergun itina ile dışarı çıkılır
Bu yagmurluklar böyle kırışık mi kalıyor? Düzelme yöntemi var mı?
oy minik kuzum masallah sana ana kız ne guzel geziosnz.bizimde babamız fanatik koyu gs li.ilk kızıma ultrasonda erkek demislerdi oda gidip gs storden hastane çıkışı almış hemen.kuzum kız oldgunu öğrenince sok oldu ama yinede giydirdik kızıma o gs li zibinlari.

bilmiyorum canım bakalım tıp da tekrar ultrason çektireceğiz. çift bez bağlıyorum bende o zamandan beri, doktor birşey demedi hemen ortopedi ye sevk etti ama ben çift bez bağlıyorum iyi mi ediyorum bilmiyorum

bilmiyorum canım bakalım tıp da tekrar ultrason çektireceğiz. çift bez bağlıyorum bende o zamandan beri, doktor birşey demedi hemen ortopedi ye sevk etti ama ben çift bez bağlıyorum iyi mi ediyorum bilmiyorum
devam et diğer muayene zamanına dek çift bezden zarar gelmez canm içinide ferah tut

Geçmiş olsun cnm evet onlara gelen bize gelsin biz bile kaldıramıyoruz hastalığı ufacık canlarıyla onlar yine iyi mücadeleciler

havuç kabak farketmez bence canım. Zaten 3 gün kuralı var. ilk 3 gün havuç denersin sonraki 3 gün kabak dersin. Sonra zaten onları karıştırıp da verebiliyorsun bildiğim kadarıyla.
Hadi ya ozmaan ben öyle yapayım saol cnm ha bu arada yazın verdiklerinizi hep birlikte bakalım nasıl bir yol izliycez

ya senin gs sweatshirtünü sevsinler zeynoooo. Bizim babamız da ts storedan bir dolu şey aldı ama şimdilik büyük geliyor.
Bizede hâlâ büyük bu ama arada giydiriyorum yazın giyilmez zaten küçülüp kalir sonra. Ara ara dolapi kontrol ediyirum giydirmeden küçülen kalmasın diye
Aa ama kızı erkeği olmaz ki bunların giydir tabi. Valla ben beşiktaşlıyım ama kızım babasının takımını tutacak sanırım. eşim daha fanatik çünkü. Bizimde bir sürü yenidogan kıyafetimiz vardı giydik valla hepsinide

Bizim hemsire yapabilir dedi nasil bilgileri var bunlarin ates yapmaz diye kesin konusuyor hayret dogrusu
Annemle gitmistik o da sevindi bak ates cikmicakmis diye, yok dedim yanlis biliyor cikabilir.. saka gibi
Yok canim haata degildi kizim ama temassiz olcerle olctuk o da bir oyle bir boyle cikardi guvenemiyorum aslinda ona da. Hastanede 38.2 cikti.
Canım çok geçmiş olsun . Bizede 2 ay aşısında ateş yapar dediler yapmadı , 4 ay aşısı canlı virüs değil yapmaz dedi yaptı çok garip
Aynen bize de oyle dedi ama yapti:/ saol canm.
Geçmiş olsun cnm evet onlara gelen bize gelsin biz bile kaldıramıyoruz hastalığı ufacık canlarıyla onlar yine iyi mücadeleciler
Aynen oyle biz zor cekiyoruz atesi hastaligi, kiyamam kuzulara saol canm. Allah korusun hepsini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…