- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.561
Canım aldım ama yanlışlıkla annemin adresini işaretledim ona gittiDildildil canm sen lansinoh 240'lık biberon almıştın kullanmaya başladınız mı? Akışı nasıl? Ben de dün sipariş vermiştim bugün geldi. Orta akış sanırım kullanmaya başlasam mı acaba?
Geçmiş olsun canım. Hiç sıkma canını en kısa sürede düzelecek inşallah. Iyi düşün iyi olsun canımkalça için canım
maşaAllah tabiiki Rabbim beterinden korusun ya doktor korkuttu operasyon felan diye belki ondan. bakalım 24. de tıp da randevu aldık orda ne diyecekler ama erken teşhis çok çok önemliKorkulacak bi durum yok tabi bilmedigimiz icin cok fazla üzülüyoruz.kendinden biliyorum benim kizimda kalça çıkıklığı çıktı,freska diye bi cihaz verildi 10ay kullandık.düzeldi gitti çok şükür şuan kizim 8 yasinda
inşaAllah canım çok sağolGecmis olsun cnm insallah basit bi şekilde duzelir
sağol canımTamam kuzum dualarım sizinle
ya senin gs sweatshirtünü sevsinler zeynoooo. Bizim babamız da ts storedan bir dolu şey aldı ama şimdilik büyük geliyor.Yağmur çamur bizi yıldıramaz hergun itina ile dışarı çıkılır
Bu yagmurluklar böyle kırışık mi kalıyor? Düzelme yöntemi var mı?
evet canım biliyorum ama işte anne yüreği saçın teline zarar gelmesini istemez ve üzülür. inşaAllah herşey güzel olacak.Smyy89 canım artık eskisi gibi değil takılıp çıkarılabilir aparatlarla tedavi ediliyor eskiden alcilaniyordu çok zordu şuan kolay ve tedavisi mümkün canım korkma rabbim dermansız dert vermesin.degerleriniz kaç bu arada
sağol canım inşaAllah herşey güzel olacakGeçmiş olsun canım. Hiç sıkma canını en kısa sürede düzelecek inşallah. Iyi düşün iyi olsun canım
kuzu sizde kalca çıkığı yok bence alfa açısında sınır 60.sizinki 59 çıktığı icin kontrol amaçlı sevk etmişler.kalca çıkığı denmesi icin 30 ila 40 larda olmalı o değer.bizimkide 60 ti 3 hafta çift bez bağla dedi bağladım kontrolde 63 oldu normal dedi.evet canım biliyorum ama işte anne yüreği saçın teline zarar gelmesini istemez ve üzülür. inşaAllah herşey güzel olacak.
değerlerimiz bu şekilde canım Eki Görüntüle 2256911
oy minik kuzum masallah sana ana kız ne guzel geziosnz.bizimde babamız fanatik koyu gs li.ilk kızıma ultrasonda erkek demislerdi oda gidip gs storden hastane çıkışı almış hemen.kuzum kız oldgunu öğrenince sok oldu ama yinede giydirdik kızıma o gs li zibinlari.Yağmur çamur bizi yıldıramaz hergun itina ile dışarı çıkılır
Bu yagmurluklar böyle kırışık mi kalıyor? Düzelme yöntemi var mı?
bilmiyorum canım bakalım tıp da tekrar ultrason çektireceğiz. çift bez bağlıyorum bende o zamandan beri, doktor birşey demedi hemen ortopedi ye sevk etti ama ben çift bez bağlıyorum iyi mi ediyorum bilmiyorumkuzu sizde kalca çıkığı yok bence alfa açısında sınır 60.sizinki 59 çıktığı icin kontrol amaçlı sevk etmişler.kalca çıkığı denmesi icin 30 ila 40 larda olmalı o değer.bizimkide 60 ti 3 hafta çift bez bağla dedi bağladım kontrolde 63 oldu normal dedi.
devam et diğer muayene zamanına dek çift bezden zarar gelmez canm içinide ferah tutbilmiyorum canım bakalım tıp da tekrar ultrason çektireceğiz. çift bez bağlıyorum bende o zamandan beri, doktor birşey demedi hemen ortopedi ye sevk etti ama ben çift bez bağlıyorum iyi mi ediyorum bilmiyorum
çok sağol canım tamam öyle yapayım bendevam et diğer muayene zamanına dek çift bezden zarar gelmez canm içinide ferah tut
Geçmiş olsun cnm evet onlara gelen bize gelsin biz bile kaldıramıyoruz hastalığı ufacık canlarıyla onlar yine iyi mücadelecilerSaolun kizlar, 38 de Calpol verdim yine cikti. Aglamaktan morardi katildi resmen kucagimda cok uzuldum, korktum ne zormus caresizlikeli kolu kalkmadi yavrumun. Ilk defa meme almadi sakinlesmedi. 39 olunca acile gittik. Fitil verdiler soguk uygulama yaptik ancak dustu niye bu kadar ates yapti anlamadim..
Isin en garip yani da saglik ocagindaki hemsire bu asilar ates yapmaz dedi asi yaparkenyapabilecegini bildigim icin calpol aldim tabi ben..
Bebekler hic hasta olmasa
Hadi ya ozmaan ben öyle yapayım saol cnm ha bu arada yazın verdiklerinizi hep birlikte bakalım nasıl bir yol izliycezhavuç kabak farketmez bence canım. Zaten 3 gün kuralı var. ilk 3 gün havuç denersin sonraki 3 gün kabak dersin. Sonra zaten onları karıştırıp da verebiliyorsun bildiğim kadarıyla.
Bizede hâlâ büyük bu ama arada giydiriyorum yazın giyilmez zaten küçülüp kalir sonra. Ara ara dolapi kontrol ediyirum giydirmeden küçülen kalmasın diyeya senin gs sweatshirtünü sevsinler zeynoooo. Bizim babamız da ts storedan bir dolu şey aldı ama şimdilik büyük geliyor.
Aa ama kızı erkeği olmaz ki bunların giydir tabi. Valla ben beşiktaşlıyım ama kızım babasının takımını tutacak sanırım. eşim daha fanatik çünkü. Bizimde bir sürü yenidogan kıyafetimiz vardı giydik valla hepsinideoy minik kuzum masallah sana ana kız ne guzel geziosnz.bizimde babamız fanatik koyu gs li.ilk kızıma ultrasonda erkek demislerdi oda gidip gs storden hastane çıkışı almış hemen.kuzum kız oldgunu öğrenince sok oldu ama yinede giydirdik kızıma o gs li zibinlari.
Annemle gitmistik o da sevindi bak ates cikmicakmis diye, yok dedim yanlis biliyor cikabilir.. saka gibiBizim hemsire yapabilir dedi nasil bilgileri var bunlarin ates yapmaz diye kesin konusuyor hayret dogrusu
Yok canim haata degildi kizim ama temassiz olcerle olctuk o da bir oyle bir boyle cikardi guvenemiyorum aslinda ona da. Hastanede 38.2 cikti.amanınnn bayagıda çıkmış.acaba bebek hafif hasta falanmıydı cnm.grip soğuk algınlığı vs.çünkü bizimki bıraz hasta gibiydi doktora çıktım asıdan önce, şuan hasta aşıyla bağışıklık dahada düşebilir haftaya iyi olınca vurdur dedi.
Anne sütü dışında baska bir şey alıyor mu bebeğiniz.bizimki sadece anne sütü aldığından henüz su vermedim. Ek gıdaya geçince vereceğim inş
Aynen bize de oyle dedi ama yapti:/ saol canm.Canım çok geçmiş olsun . Bizede 2 ay aşısında ateş yapar dediler yapmadı , 4 ay aşısı canlı virüs değil yapmaz dedi yaptı çok garip
Aynen oyle biz zor cekiyoruz atesi hastaligi, kiyamam kuzularaGeçmiş olsun cnm evet onlara gelen bize gelsin biz bile kaldıramıyoruz hastalığı ufacık canlarıyla onlar yine iyi mücadeleciler
Cok gecmis olsun canimevet canım kalça çıkıklığı için inşaAllah bakalım hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canım dermansız dert değil kalbini ferah tut biran önce toparlanır inşallah kuzuuuuevet canım biliyorum ama işte anne yüreği saçın teline zarar gelmesini istemez ve üzülür. inşaAllah herşey güzel olacak.
değerlerimiz bu şekilde canım Eki Görüntüle 2256911
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?