- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.521
bende oyle gereksiz mizlandimi vereyim bebekken tamam suya gerek yokda artık 4 bitti 5 bitecek ve havalar ısinmaya basladi bana da susar gibi geliyor esimde 6.ay bitsin verelim diyor tamam anne sutunun cogu suda mesela çayin coguda su ama suyun yerine geciyormu maden suyu bile suyun yerine gecmiyor yani susuzlugumuzu gidermiyor sut de oyle bence ay nebilm belki ben suyu cok ictigimden col susadigimdan boyle dusuniyorum belkideBizde önce öyleydik sonuçta tatsız Gereksiz yere ağladığını düşündüğümüzde veriyoruz içiyor.Mesela altı değişmiştir karnı doymuştur ondan sonra hâla Mızırdanırya ozaman veriyoruz.Bazen dudaklarının kuruduğunu görünce hemen veririm çok içer ozaman.Bilmiyorum gözlemlediğim kadarıyla ben susadıklarına eminim
ya bizim hep oyle mukuslu balgamli gibi dra sordum normal yediklerinle alakalo dedi fotolara bakmadi bile ama bana gore normal degil bence icinde beyaz partukullerde var buyuk buyuk asidan sonra kizimde 3 ginde bir yapiyor ve kivraniyor dahada yapis yapis olduKızlar oğlum 3 gündür kaka yapmıyordu şimdi yapmış ama o kadar yapis yapis ki inanamadım hiç böyle yapmazdı. Acaba yapamadı diye mi ya da böyle bir şey olan var mı
Geçmiş olsun kuzum da ne icinnarkadaşlar hastaneden geliyoruz ve bizi tıpa yönlendirdiler ☹
Saolun kizlar, 38 de Calpol verdim yine cikti. Aglamaktan morardi katildi resmen kucagimda cok uzuldum, korktum ne zormus caresizlikeli kolu kalkmadi yavrumun. Ilk defa meme almadi sakinlesmedi. 39 olunca acile gittik. Fitil verdiler soguk uygulama yaptik ancak dustu niye bu kadar ates yapti anlamadim..
Isin en garip yani da saglik ocagindaki hemsire bu asilar ates yapmaz dedi asi yaparkenyapabilecegini bildigim icin calpol aldim tabi ben..
Bebekler hic hasta olmasa
kalça için canımGeçmiş olsun kuzum da ne icinn
ne oldu canm?tıpa yönlendirdiler derken ne demek istedin anlayamadım pek.arkadaşlar hastaneden geliyoruz ve bizi tıpa yönlendirdiler ☹
canım hiç bilmiyorum ya yanıltmak istemem seni. Doktora sormak lazım. Unutmazsam 22'sinde gittiğimde sorarım ben. Genelde evde inek sütünden mayalanıp yediriliyor bebeklere diye biliyorum.Bizde 4 gün sonra 5 aylik olcaz da bende yoğurtla başlamayı düşünüyorum güvenilir bi yerden keçi yoğurdu aldık acaba illa inek yoğurdu mu olmali keçi yoğurdu ağır mı gelir bi bilginiz varmı :)
Ayyy aynı bizimki gibi canım banada hiç normal gelmedi böyle giderse bende foto çekip doktora gotureyim bakalım bana be diyecekya bizim hep oyle mukuslu balgamli gibi dra sordum normal yediklerinle alakalo dedi fotolara bakmadi bile ama bana gore normal degil bence icinde beyaz partukullerde var buyuk buyuk asidan sonra kizimde 3 ginde bir yapiyor ve kivraniyor dahada yapis yapis oldu
Hadi inş yer kuzun ben de başlıycam cnm bu ayın sonunda 5 aylık oluyoruz Mayıs gibi nasipse vermeye başlarım ama yoğurt veremiyorum malum allerjisi var havuçla mı kabakla mı neyle başlasam acaba ?Biz normalde haftaya 5 aylık oluyoruz ama doktorumuz yurtdışında olacağı için 22 nisanda gideceğiz kontrole. Bu ay ek gıdaya başlamaya karar vermiştik zaten. 23 nisan tatilinde hazır evdeyken başlayayım diyorum. Yoğurt falan mayalıycam. Aşırı heyecanlıyım yaa ne tepki verecek çok merak ediyorum
Geçmiş olsun cnm neyi var ve neye yönlendirdiler anlamadımarkadaşlar hastaneden geliyoruz ve bizi tıpa yönlendirdiler ☹
canım kalça için demiştim ya geçen hafta işte bugün başka hastaneye gittik onlarda tıpa gidin dedilerne oldu canm?tıpa yönlendirdiler derken ne demek istedin anlayamadım pek.
Bende öyle biliyorum canım da keçi sütü anne sütüne en yakın diye duymuştum ama yoğurt la ilgili bişey bulmadım sorarsan çok sevinirim :)canım hiç bilmiyorum ya yanıltmak istemem seni. Doktora sormak lazım. Unutmazsam 22'sinde gittiğimde sorarım ben. Genelde evde inek sütünden mayalanıp yediriliyor bebeklere diye biliyorum.
sağol canım kalça için =(Geçmiş olsun cnm neyi var ve neye yönlendirdiler anlamadım
beyaz partikül tarzı deyler anne sütündeki sindirilemeyen yağ mış sanırım.ama devamlı sumuksü v kıvranarak yapıyorsa bence baska bı dpktorada danısabılırsın.ya bizim hep oyle mukuslu balgamli gibi dra sordum normal yediklerinle alakalo dedi fotolara bakmadi bile ama bana gore normal degil bence icinde beyaz partukullerde var buyuk buyuk asidan sonra kizimde 3 ginde bir yapiyor ve kivraniyor dahada yapis yapis oldu
aaa hayırdır inşallah çok geçmiş olsun.gönlünü ferah tut dermansız dert vermesn Rabbim, çok daha iyi olur kuzun inşallah ♥arkadaşlar hastaneden geliyoruz ve bizi tıpa yönlendirdiler ☹
sağol canım inşaAllah bütün kuzularımız iyi olsunlarbeyaz partikül tarzı deyler anne sütündeki sindirilemeyen yağ mış sanırım.ama devamlı sumuksü v kıvranarak yapıyorsa bence baska bı dpktorada danısabılırsın.
aaa hayırdır inşallah çok geçmiş olsun.gönlünü ferah tut dermansız dert vermesn Rabbim, çok daha iyi olur kuzun inşallah ♥
Kalca cıkıgından mı şüphenıldı.bazıları kanguru kullanımı öneriyor yada bı aparat gıydırılıyor sanırım.hiç üzülme tip artık çok ilerledi, elbet vardır bı yolusağol canım kalça için =(
Geçmiş olsun canım benimkalça için canım
Geçmiş olsun canım benim tedavisi var korkma inşallah bişey çıkmıcakcanım kalça için demiştim ya geçen hafta işte bugün başka hastaneye gittik onlarda tıpa gidin dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?