2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
cok gecmis olsun canim ya su aşilari yaptirsak bi dert yaotirmamak bi dert

Canm hayırlı olsun. Mühendisinoğlunda yıldızlar listesindeydi bu ürün de. Geçmiştir adac’ı muhtemelen. 0-18 olması da güzel şimdiden kullanabilirsiniz.
ewet zaten mühendise guvenerek bakmistim fakat adac da aratinca cikmadi o biraz canimi sıkti ewet canim şimdidrn kullanmak icin aldim inslh iki bucuk ay sonra turkiyeye gidicez iki gun suruyo pusette rahat edemez diye dusunduk ondan acele ettim

Canım içtiği kadar veriyorum.Her seferinde farklı miktarlarda içiyor demekki sussuzluğuna göre değişiyor.
ay ben dun verdim cok komik di biberonu emiyor su tadi gelince diliyle ityiriyo biberonu demekki susamamis ara ara boyle vericem icerse icer icmezse sorun yok

canım çok geçmiş olsun. 4.ay aşısını yaptırdınız sanırım. o aşılar yüzde 80 ateş yapar demişti doktorumuz.

Dildildil canm sen lansinoh 240'lık biberon almıştın kullanmaya başladınız mı? Akışı nasıl? Ben de dün sipariş vermiştim bugün geldi. Orta akış sanırım kullanmaya başlasam mı acaba?

ay ben dun verdim cok komik di biberonu emiyor su tadi gelince diliyle ityiriyo biberonu demekki susamamis ara ara boyle vericem icerse icer icmezse sorun yok
Bizde önce öyleydik sonuçta tatsız Gereksiz yere ağladığını düşündüğümüzde veriyoruz içiyor.Mesela altı değişmiştir karnı doymuştur ondan sonra hâla Mızırdanırya ozaman veriyoruz.Bazen dudaklarının kuruduğunu görünce hemen veririm çok içer ozaman.Bilmiyorum gözlemlediğim kadarıyla ben susadıklarına eminim

4 ay aşımızı geçen cuma olduk biraz huysuzluk yaptı.500 grm almışız ebemiz az dedi ek gıdaya başla dedi şu 3 şeyle başla önce dedi.Yoğurt elma ve havuç püresiyle.Daha alışverişe çıkamadım çok üşengecim cidden.Yoğurdu kendin mayala dedi zaten öyle yapıyorum.Aslında ara ara sütüm çok iyi aradada az gibi çocuk kilo alıyo geri veriyor niye böyle oluyor anlamıyorum.5 ay kontrolüne gel demedi aşı gününü yazdı herkestemi böyle acaba?

Cnm valla bana da öyle demişlerdi Ayşe yapmaz diye bizim 3 gün ateşi vardı 37/5 çıkıyordu ilk gün calpol vermiştim diğer iki günde üstünü incelmiştim ama aşırı huzursuz sürekli ağlıyordu meme emmiyordu düzelir korkma inş

Cnm biz aşıyı yaptırdık Ocak’ta ama doktora sa gidiyoz bizim de kilo alımı çok az dr mama vercem ama biraz daha takip dedi ek gıdaya başlıyayım mı dedim hayır erken dedi ama ben başlıyacam Mayıs ayını bekliyorum yoğurt veremeyecem sür allerjisi yüzünden havuçla başlarım artık ben de kilo takibi için de kendin git ocağa bize de gelin demedi zaten ben aşı hariç gitmiyorum ocağa doktora gidiyoruz mecburen bizim biraz sıkıntılarımız var ondan dolayı sen her ay git baktır kilosuna

5.ayda sağlık ocağında aşı yok canm. O yüzden çağırmamıştır. Bizi de çağırmadı sadece kendi doktorumuza gideceğiz.

Kızlar oğlum 3 gündür kaka yapmıyordu şimdi yapmış ama o kadar yapis yapis ki inanamadım hiç böyle yapmazdı. Acaba yapamadı diye mi ya da böyle bir şey olan var mı

Canım o ebeye güvenme ne demek az kilo almış ek gıda az kilo almışsa ve seninde gönül rizan varsa devam sütü verirsin 6. AYA kadar. Ek gıda için erken hem daha çok sütünü azaltır hemde bebisimle kabızlık falan yapabilir. Iyi düşün canım

canım çok geçmiş olsun. 4.ay aşısını yaptırdınız sanırım. o aşılar yüzde 80 ateş yapar demişti doktorumuz.
Saol canim evet 4.ay asilariydi. Saglik ocagi ates yapmaz canli asi degil dedi, ben yapabilecegini biliyordum da bu kadar beklemiyordum
Ben de ustunu incelttim simdi de 37 lerde atesi. Artmaz insallah. Meme emiyor yine sukur. Saol canm insallah.

Biz normalde haftaya 5 aylık oluyoruz ama doktorumuz yurtdışında olacağı için 22 nisanda gideceğiz kontrole. Bu ay ek gıdaya başlamaya karar vermiştik zaten. 23 nisan tatilinde hazır evdeyken başlayayım diyorum. Yoğurt falan mayalıycam. Aşırı heyecanlıyım yaa ne tepki verecek çok merak ediyorum

Saol canim evet 4.ay asilariydi. Saglik ocagi ates yapmaz canli asi degil dedi, ben yapabilecegini biliyordum da bu kadar beklemiyordum

Ben de ustunu incelttim simdi de 37 lerde atesi. Artmaz insallah. Meme emiyor yine sukur. Saol canm insallah.
Bizim hemsire yapabilir dedi nasil bilgileri var bunlarin ates yapmaz diye kesin konusuyor hayret dogrusu

Bizde 4 gün sonra 5 aylik olcaz da bende yoğurtla başlamayı düşünüyorum güvenilir bi yerden keçi yoğurdu aldık acaba illa inek yoğurdu mu olmali keçi yoğurdu ağır mı gelir bi bilginiz varmı :)

amanınnn bayagıda çıkmış.acaba bebek hafif hasta falanmıydı cnm.grip soğuk algınlığı vs.çünkü bizimki bıraz hasta gibiydi doktora çıktım asıdan önce, şuan hasta aşıyla bağışıklık dahada düşebilir haftaya iyi olınca vurdur dedi.
Anne sütü dışında baska bir şey alıyor mu bebeğiniz.bizimki sadece anne sütü aldığından henüz su vermedim. Ek gıdaya geçince vereceğim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…