- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.021
Canm sonucu bizede bildir iyi geliyosa bizde kullanalimKızlar bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum emziren anneler için gün aşırı içtiğin suya bir damla kekik yağı damlatırsan bebeğini ve tabiki anneyide üst solunum yolu enfeksiyonundan koruyormuş yani burun tıkanıklığı akıntısı bronşit gibi ben başladım bugün şimdi içtim yarın içmicem denemek ten zarar gelmez inşallah faydalı olur
Ben alicak yer bulamiyorum. Bi hm seviyorum. Instadan falan alisveris yapan memnun kalan varsa yazabilirmi bizde bakalimYaaa cok tatlilar yaaaa kiz olunca afilliside cok bakalim ben ogluma ne alacak erkek anneleri hic bakmiyor mu kiyafet falan fikir verelim birbirimize
Nazardan olurmuş canım bende annemden duymuştumHiç kesmemiştik tırnaklarını kesmedigimz halde dolama olmuş hiçde uzamamştı baş parmagının tırnagı nasıl dolama oldu anlamadm ki
Ben hic instadan almadim ama yazlık alisverisini yaptim bitti. Trendyoldan aldim cogunu bg store, mother care, koton,benetton,hm,lcw,soobe,defacto bu markalardan alisveris yaptim cnm hepsinden de memnunumBen alicak yer bulamiyorum. Bi hm seviyorum. Instadan falan alisveris yapan memnun kalan varsa yazabilirmi bizde bakalim
Canm hm de sort gomlek takimi var bunun yazlik. Onada bak istersen bayramlik dusunuosanBen bunu çok beğendim ya bi ara gidip kumaşına bakmam lazım pantolon inceyse alicam gömlek kollarını kisalttiricam. Havalar sıcak olur izmirde.
Canm ben hamileligimde birakamadim. Ilk 3 ay sadece aksam yemekten sonra 1 tane ictim. Sonra 4 e cikti. Simdide iciorum hala iyi bisey deil tabiki. Biraktiysan hic baslama. 1 2 tane icerim diosun ama artioKızlar sigara içen var mı. Ben hamile kalmadan önce günde 1 paket içiyordum. Kan verdim gebelik için sonucu almaya gittiğimde pakette 1 tane sigaram kalmıştı. Ya bir daha paket almıcam ya da burdan çıkınca gideceğim ilk yer tekel bayi olcak dedimson sigaramı içtim ve hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken ilk ay zor geçti sigarasız ama sonra alıştım son aylarımda artık aklıma bile gelmez hale gelmiştim birileri Yanımda içiyodu rahatsız oluyordum Doğum yapınca da öyleydim ama şu aralar ara ara aklıma geliyo kuzenlerim gelinimizin evini yerleştirmeye gittiler Haziran’da düğünleri var ben gitmedim yanlarında sigara içme isteğim depreşmesin diye . 3ümüz bir araya gelince sabaha kadar oturup 3-4 paket sigara içerdik. Gıybet gıybet gıybet yak sigara bu düşünceden tekrar kurtulmaya çalışıyorum
Cok gecmis olsun canim. Bizimkininde tikanmisti gecen haftalarda hirilti vardi gittik doktora serum damlat dedi. Istersen oyle yap sumuk gordugundede cek rahatlasin cocuk. Ama grip se bi dr a goster tedbir olsunkızlar çok hastayım gripte oldum oglumada bulaşmış burnu çok akıyo sürekli aglıyo ne yapabilirm oglum için
İkinizde grip olduğunuza göre üşütme değil canım viral almışsınız burnu aktığı için tıkanma olmaz ama viral olduğu için ateş veya vücudunda ağrı olabilir eğer hırıltı duyarsan acile götür yüksek yatır bebeği tıkanmasın arkasını yastıkla destekle yada reflü yatağında yatır birinden bulaşmıştır kalabalık yerlere gidince oluyor böyle şeyler hemen atlatır inşallah burnunun tıkanmasına izin verme tıkanırsa serum sık otribebeyle çekkızlar çok hastayım gripte oldum oglumada bulaşmış burnu çok akıyo sürekli aglıyo ne yapabilirm oglum için
İkinizde grip olduğunuza göre üşütme değil canım viral almışsınız burnu aktığı için tıkanma olmaz ama viral olduğu için ateş veya vücudunda ağrı olabilir eğer hırıltı duyarsan acile götür yüksek yatır bebeği tıkanmasın arkasını yastıkla destekle yada reflü yatağında yatır birinden bulaşmıştır kalabalık yerlere gidince oluyor böyle şeyler hemen atlatır inşallah burnunun tıkanmasına izin verme tıkanırsa serum sık otribebeyle çekkızlar çok hastayım gripte oldum oglumada bulaşmış burnu çok akıyo sürekli aglıyo ne yapabilirm oglum için
Canım hırıltısı da var mı ? Aman dikkat bizimde burnumuz tıkalıydı hırıltı vardı burnunda sonra ateşe çevirdi grip olduk ilaç kullandık cok şükür cigerleri temizdi . Atesini kontrol et sürekli ve burnu mutlaka açık olsun . istersen tedbir amaçlı bi götürkızlar çok hastayım gripte oldum oglumada bulaşmış burnu çok akıyo sürekli aglıyo ne yapabilirm oglum için
Cnm dün vermiştim ya dün akşam yapmadı sabahla yapmadı gündüz yaptı yine suluydu ve akşama doğru yaptı yani bugün toplam 2 kere yaptı normalde ise bu saate kadar 6 bulmuştu eşim vermeyelim filan diyo da sence vermeye devam edeyim mi bu seferde kabız olur diye korkuyorum çünkü gazı var ve durmuyorinşaAllah düzelicek yavrun canım. kendini de suçlama artık. iyi bir doktor bul bence. nasıl geçti mi ishali?
Çok saol cnm benim evet ben de öyle dua ediyorum valla napayım yavrumu koruyayım derken gittim çocuğa virüsü verdirdim yazık benim yüzünden çekiyor yine ama dediğin gibi Allah’tan çaresi var şükür umarım geçer de kurtuluruz bu pis virüstenAhh kuzucum ahh,Allahım daha büyük dert vermesin diye dua etmek gerek. Çok şükür çözümü oluyor. Allahım korusun yavrunu, yardımcın olsun ❤
Nazardan olurmuş canım bende annemden duymuştum
Cok gecmis olsun canim. Bizimkininde tikanmisti gecen haftalarda hirilti vardi gittik doktora serum damlat dedi. Istersen oyle yap sumuk gordugundede cek rahatlasin cocuk. Ama grip se bi dr a goster tedbir olsun
İkinizde grip olduğunuza göre üşütme değil canım viral almışsınız burnu aktığı için tıkanma olmaz ama viral olduğu için ateş veya vücudunda ağrı olabilir eğer hırıltı duyarsan acile götür yüksek yatır bebeği tıkanmasın arkasını yastıkla destekle yada reflü yatağında yatır birinden bulaşmıştır kalabalık yerlere gidince oluyor böyle şeyler hemen atlatır inşallah burnunun tıkanmasına izin verme tıkanırsa serum sık otribebeyle çek
İlginiz için çok sagolun kızlarCanım hırıltısı da var mı ? Aman dikkat bizimde burnumuz tıkalıydı hırıltı vardı burnunda sonra ateşe çevirdi grip olduk ilaç kullandık cok şükür cigerleri temizdi . Atesini kontrol et sürekli ve burnu mutlaka açık olsun . istersen tedbir amaçlı bi götür
Tamam cnm dediğin gibi gidip baktırmak lazım sen yazarsın ozmanBende adanadayım canım ve bende fırsat olup ne zamandır gidemiyorum ve ablam emzirirken doktor vermişti ve aşkında doğru söylüyorsun sağlık ocağına gidip bir kan verip kendimize baktirsak sonra pişman olmamalı sonuçta bizde eksikse bebegede gitmez onda da eksik olur. Ve doktora gidersem inşallah söylediğini sanada iletirim
Cnm burnu tıkalı olsa da olmasa da mutlaka aspiratörle aç ve biz nane kaynatıp verdik dr ver demişti sen istersen onu bi dene geçmiş olsunkızlar çok hastayım gripte oldum oglumada bulaşmış burnu çok akıyo sürekli aglıyo ne yapabilirm oglum için
benim de hemen durmuştu ama karnım ağrıyordu ve gurur gurur sesler geliyordu yani o ishal rahatsızlık daha devam ediyordu o yüzden ikinci günde bir tane kapsül almıştım rahatladım ve kabız da olmamıştım. sende bi gözlemle karnından sesler geliyor mu bak bi. bence bugün de ver yani sulu yapması da normal canım çünkü süt içiyorlar katı yapmazlar henüz. ilaç probiyotik size günde kaç kes içir dedi doktor?Cnm dün vermiştim ya dün akşam yapmadı sabahla yapmadı gündüz yaptı yine suluydu ve akşama doğru yaptı yani bugün toplam 2 kere yaptı normalde ise bu saate kadar 6 bulmuştu eşim vermeyelim filan diyo da sence vermeye devam edeyim mi bu seferde kabız olur diye korkuyorum çünkü gazı var ve durmuyor
Aa çok iyi çok sagol veriyim bende nane o zamanCnm burnu tıkalı olsa da olmasa da mutlaka aspiratörle aç ve biz nane kaynatıp verdik dr ver demişti sen istersen onu bi dene geçmiş olsun
Karnı gurulduyordu gündüz şimdi yok ama huzursuz tabi sanırım gaz sancısı var vereyim ozman bu akşam da eşime demiş cnm 3 gün verin geçmezse getirin gastroentrolojiye göndeririz demiş inş geçer de gerek kalmazbenim de hemen durmuştu ama karnım ağrıyordu ve gurur gurur sesler geliyordu yani o ishal rahatsızlık daha devam ediyordu o yüzden ikinci günde bir tane kapsül almıştım rahatladım ve kabız da olmamıştım. sende bi gözlemle karnından sesler geliyor mu bak bi. bence bugün de ver yani sulu yapması da normal canım çünkü süt içiyorlar katı yapmazlar henüz. ilaç probiyotik size günde kaç kes içir dedi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?