- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.001
Oğlum olsada bişey giydirmem mayıs 15 ten sonra burası yanıyor oğlumada en ince askılı bluz altına penye şort alabilirdim bayramlar kışa gelse ayyy neler alırım ya oğlumla kızımı kombin bile yaparım kızıma güzel bir elbise elbisenin renginde oğluma kravat falanYaaa cok tatlilar yaaaa kiz olunca afilliside cok bakalim ben ogluma ne alacak erkek anneleri hic bakmiyor mu kiyafet falan fikir verelim birbirimize
Pantolon ince gibi gorunuyor cnm keten gibiBen bunu çok beğendim ya bi ara gidip kumaşına bakmam lazım pantolon inceyse alicam gömlek kollarını kisalttiricam. Havalar sıcak olur izmirde.
Aynen canım keten gibi geldi banada olmadi netten sipariş vericem olmazsa iade ederim. Keten terletmez demi ya pantolon olduğu için tereddütteyimPantolon ince gibi gorunuyor cnm keten gibi
Ben defactodan papyonlu gomlekle kotondan pantolon aldim cnm. hm de iyi oluyor bizlerin gomlek pantolon disinda pek alternatifi yok maalesefYaaa cok tatlilar yaaaa kiz olunca afilliside cok bakalim ben ogluma ne alacak erkek anneleri hic bakmiyor mu kiyafet falan fikir verelim birbirimize
Terletmez ama izmir icin daha sort takimlar baksan iyi olur gibi sicakta pantolon uzun gomlek bunalir sankiAynen canım keten gibi geldi banada olmadi netten sipariş vericem olmazsa iade ederim. Keten terletmez demi ya pantolon olduğu için tereddütteyim
Bende dar pantalon bakiyorum ama insallah bulurum uzeri seninki gibi olsun diyorumBen bunu çok beğendim ya bi ara gidip kumaşına bakmam lazım pantolon inceyse alicam gömlek kollarını kisalttiricam. Havalar sıcak olur izmirde.
Aaa oralar hic aklima gelmedi hep bebek magazasi gezdim benBen defactodan papyonlu gomlekle kotondan pantolon aldim cnm. hm de iyi oluyor bizlerin gomlek pantolon disinda pek alternatifi yok maalesef
Canm hm indirimden bunları aldım. Lacivert jile beyaz çıtçıtlı body ve kot espadril ayakkabı. Hepsine 89 lira ödedim.Kızlar bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum emziren anneler için gün aşırı içtiğin suya bir damla kekik yağı damlatırsan bebeğini ve tabiki anneyide üst solunum yolu enfeksiyonundan koruyormuş yani burun tıkanıklığı akıntısı bronşit gibi ben başladım bugün şimdi içtim yarın içmicem denemek ten zarar gelmez inşallah faydalı olur
Neredesin canim burasida yanar adanadayim ben ama incede olsa alacam guzel bir seyler ist falan gidecez aileme ilk gidisi olacak kuzumunOğlum olsada bişey giydirmem mayıs 15 ten sonra burası yanıyor oğlumada en ince askılı bluz altına penye şort alabilirdim bayramlar kışa gelse ayyy neler alırım ya oğlumla kızımı kombin bile yaparım kızıma güzel bir elbise elbisenin renginde oğluma kravat falan
Samsun canım sahilde oturuyorum yanıyoruz oyüzden köye ev yaptırdık sadece deniz için kendi evime geliyorum sonra köye kaçıyoruz yazları durulmuyor burdaNeredesin canim burasida yanar adanadayim ben ama incede olsa alacam guzel bir seyler ist falan gidecez aileme ilk gidisi olacak kuzumun
Bu lacivert jilenin kumaşı nasıl canım penye gibimi incemiCanm hm indirimden bunları aldım. Lacivert jile beyaz çıtçıtlı body ve kot espadril ayakkabı. Hepsine 89 lira ödedim.
TRY 16.52 19% İndirim | Yeni Arriavl Noel Fırfır Kırmızı Dantel Romper Elbise Bebek Kız Kardeş Prenses Çocuk Xmas Parti Elbiseler Pamuk Yenidoğan KostümCanm hm indirimden bunları aldım. Lacivert jile beyaz çıtçıtlı body ve kot espadril ayakkabı. Hepsine 89 lira ödedim.
Canım pixy love a baksana tam istediğin gibi hem de indirimde 20-30₺ düşmüşHem şık hem çıplak olması lazım isticem bunu ben
Hiç kesmemiştik tırnaklarını kesmedigimz halde dolama olmuş hiçde uzamamştı baş parmagının tırnagı nasıl dolama oldu anlamadm kiCanım bebeğinin ayak baş parmaklarındaki tırnaklar sertleşene kadar kesme eğer uzadığı halde kendiliğinden kırılıp kopmuyorsa azıcık ucundan kes uzun kalsın yinede 1 yaşına kadar uzun bırak
Bu site güvenli mi alışveriş yaptin mi hiç ya da yapan var mı bende bir tane beğendim ama kızlara çalışan site vallahiCanım pixy love a baksana tam istediğin gibi hem de indirimde 20-30₺ düşmüş
Ben aldım canım bayramlığımızı daha hamileyken almıştımBu site güvenli mi alışveriş yaptin mi hiç ya da yapan var mı bende bir tane beğendim ama kızlara çalışan site vallahi Eki Görüntüle 2255583
Evet penye gibi canm. Hm’de hala indirimde sanırım 39.90Bu lacivert jilenin kumaşı nasıl canım penye gibimi incemi
Çok güzelmiş canm. En geç 1 aya geliyor. Bayrama yetişir her türlü.TRY 16.52 19% İndirim | Yeni Arriavl Noel Fırfır Kırmızı Dantel Romper Elbise Bebek Kız Kardeş Prenses Çocuk Xmas Parti Elbiseler Pamuk Yenidoğan Kostüm
https://s.click.aliexpress.com/e/b9PKZALm buna bayıldım alanları gördüm harikada gelirmi acaba hemen tam istediğim bu benim ince badi yani sadece bebek çıplak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?