2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yaaa cok tatlilar yaaaa kiz olunca afilliside cok bakalim ben ogluma ne alacak erkek anneleri hic bakmiyor mu kiyafet falan fikir verelim birbirimize
Oğlum olsada bişey giydirmem mayıs 15 ten sonra burası yanıyor oğlumada en ince askılı bluz altına penye şort alabilirdim bayramlar kışa gelse ayyy neler alırım ya oğlumla kızımı kombin bile yaparım kızıma güzel bir elbise elbisenin renginde oğluma kravat falan

Yaaa cok tatlilar yaaaa kiz olunca afilliside cok bakalim ben ogluma ne alacak erkek anneleri hic bakmiyor mu kiyafet falan fikir verelim birbirimize
Ben defactodan papyonlu gomlekle kotondan pantolon aldim cnm. hm de iyi oluyor bizlerin gomlek pantolon disinda pek alternatifi yok maalesef

Aynen canım keten gibi geldi banada olmadi netten sipariş vericem olmazsa iade ederim. Keten terletmez demi ya pantolon olduğu için tereddütteyim
Terletmez ama izmir icin daha sort takimlar baksan iyi olur gibi sicakta pantolon uzun gomlek bunalir sanki

Canm hm indirimden bunları aldım. Lacivert jile beyaz çıtçıtlı body ve kot espadril ayakkabı. Hepsine 89 lira ödedim.

Eklentiler

• 43DD5250-3A37-4F0F-B7C2-04BEDCD0409A.jpeg
    181 KB · Görüntüleme: 54
  • 708560A6-0C77-4C55-BE53-2EB24ECBD655.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 61
Neredesin canim burasida yanar adanadayim ben ama incede olsa alacam guzel bir seyler ist falan gidecez aileme ilk gidisi olacak kuzumun

Neredesin canim burasida yanar adanadayim ben ama incede olsa alacam guzel bir seyler ist falan gidecez aileme ilk gidisi olacak kuzumun
Samsun canım sahilde oturuyorum yanıyoruz oyüzden köye ev yaptırdık sadece deniz için kendi evime geliyorum sonra köye kaçıyoruz yazları durulmuyor burda

Canm hm indirimden bunları aldım. Lacivert jile beyaz çıtçıtlı body ve kot espadril ayakkabı. Hepsine 89 lira ödedim.
TRY 16.52 19% İndirim | Yeni Arriavl Noel Fırfır Kırmızı Dantel Romper Elbise Bebek Kız Kardeş Prenses Çocuk Xmas Parti Elbiseler Pamuk Yenidoğan Kostüm
https://s.click.aliexpress.com/e/b9PKZALm buna bayıldım alanları gördüm harikada gelirmi acaba hemen tam istediğim bu benim ince badi yani sadece bebek çıplak olacak

Canım bebeğinin ayak baş parmaklarındaki tırnaklar sertleşene kadar kesme eğer uzadığı halde kendiliğinden kırılıp kopmuyorsa azıcık ucundan kes uzun kalsın yinede 1 yaşına kadar uzun bırak
Hiç kesmemiştik tırnaklarını kesmedigimz halde dolama olmuş hiçde uzamamştı baş parmagının tırnagı nasıl dolama oldu anlamadm ki

Kızlar sigara içen var mı. Ben hamile kalmadan önce günde 1 paket içiyordum. Kan verdim gebelik için sonucu almaya gittiğimde pakette 1 tane sigaram kalmıştı. Ya bir daha paket almıcam ya da burdan çıkınca gideceğim ilk yer tekel bayi olcak dedim son sigaramı içtim ve hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken ilk ay zor geçti sigarasız ama sonra alıştım son aylarımda artık aklıma bile gelmez hale gelmiştim birileri Yanımda içiyodu rahatsız oluyordum Doğum yapınca da öyleydim ama şu aralar ara ara aklıma geliyo kuzenlerim gelinimizin evini yerleştirmeye gittiler Haziran’da düğünleri var ben gitmedim yanlarında sigara içme isteğim depreşmesin diye . 3ümüz bir araya gelince sabaha kadar oturup 3-4 paket sigara içerdik. Gıybet gıybet gıybet yak sigara bu düşünceden tekrar kurtulmaya çalışıyorum

Eklentiler

• 860FE3C9-9C79-4408-B379-5B3E6523ECA6.jpeg
    98,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 2E705E56-0C80-43E1-A264-72FE449F02D0.jpeg
    66,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 318856D6-10A9-43FC-A3D2-05AB2E40D872.jpeg
    106,7 KB · Görüntüleme: 40
Çok güzelmiş canm. En geç 1 aya geliyor. Bayrama yetişir her türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…