- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #60.041
Çok doğru canım ya malesef inş olmazlar senin ki de bir an önce atlatırTabi baksana adamlar aşı takvimine almıyor ama nedense uçuk fiyatlara bu aşıları insanlar ücretle alıp yaptırıyor madem bu aşı gerçekten iyi engelleyici o zaman ne diye takvimde yok hadi hamdolsun bizler yapabiliyoruz peki askeri ücretle çalışan ev geçindiren nasıl yapsın biz yaptırıp engelleyecez güya ama yapmayana bulaşacak sonra hop bize bulaşacak mantık işi değil gerçekten ve nedense aşının içeriğini firma paylaşmıyor neden saklıyor bir sürü soru bu rağmen yaptık göründük ne oldu
İnş cnm bakalımÇok doğru canım ya malesef inş olmazlar senin ki de bir an önce atlatır
Bence kendi doktoruna sormadan nane falan vermemelisin.Aa çok iyi çok sagol veriyim bende nane o zaman
Benden başka sigara içen yok muydu beKızlar sigara içen var mı. Ben hamile kalmadan önce günde 1 paket içiyordum. Kan verdim gebelik için sonucu almaya gittiğimde pakette 1 tane sigaram kalmıştı. Ya bir daha paket almıcam ya da burdan çıkınca gideceğim ilk yer tekel bayi olcak dedimson sigaramı içtim ve hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken ilk ay zor geçti sigarasız ama sonra alıştım son aylarımda artık aklıma bile gelmez hale gelmiştim birileri Yanımda içiyodu rahatsız oluyordum Doğum yapınca da öyleydim ama şu aralar ara ara aklıma geliyo kuzenlerim gelinimizin evini yerleştirmeye gittiler Haziran’da düğünleri var ben gitmedim yanlarında sigara içme isteğim depreşmesin diye . 3ümüz bir araya gelince sabaha kadar oturup 3-4 paket sigara içerdik. Gıybet gıybet gıybet yak sigara bu düşünceden tekrar kurtulmaya çalışıyorum
Tadını bile bilmem hiç içmedim :)Benden başka sigara içen yok muydu be
inşaAllah geçer canım bak zaten kaka sayısı da inmiş. sende yediklerine dikkat et. Rabbim kuzulara sağlık versinKarnı gurulduyordu gündüz şimdi yok ama huzursuz tabi sanırım gaz sancısı var vereyim ozman bu akşam da eşime demiş cnm 3 gün verin geçmezse getirin gastroentrolojiye göndeririz demiş inş geçer de gerek kalmaz
canim anladigim kadari ile parmak ucu basiyor tamamen basmiyor ki bu gayet normalKafama takılan birşey var sizlere sormk istiyorum
Oglumu dik tuttugumzda ayakların üstüne basıyo ama ayakları düz degil ayak içleri birbirine denk geliyo bastıgu yere ayak altı degmiyo yani elimle düzeltiyorum tekrar öyle yapıyo inşallah anlatabilmişimdir :)
Daha bebeklerimz küçük normal mi yoksa anorml bir durum var mı ona göre doktora götürcem sizin bebişlern ayakları nasıl
Kaynanamla kayınpederm norml degil basmıyo dedilr biraz moralim bozuldu
Amin cnm benim çok teşekkür ederim yardımın içininşaAllah geçer canım bak zaten kaka sayısı da inmiş. sende yediklerine dikkat et. Rabbim kuzulara sağlık versin
Ben de buçuğu aldım canım 38 giyiyorum normalde benim de başparmağım deydi yandan sıksa rahatlar da uzunlamasına açılmaz benceOzgebalaban11 canım sen skchers almıştın dimi bugün almaya gittim istediğim modelin numarası yok ve hiç bir yerde yok normalde 36 giyerim ama 36.5 daha iyi gibi oldu oda yok sen Kendi numarano mı aldın yoksa büyük mü acaba giydikçe rahatlarmı sadece baş parmağım öne değiyor gibiydi sıkma yok da karar veremedim
rica ederim canım benimAmin cnm benim çok teşekkür ederim yardımın için
Ay ne güzel. Kurtuldum sanmıştım ama bu aralar yine dolanıyo aklımda sinir oluyorumTadını bile bilmem hiç içmedim :)
Doğru diyorsun ben beyaz istiyordum ama hiç biyerde yok malesef ama şuda güzel gibi ve 36.5 var onu alayım bari dimi sence nasılBen de buçuğu aldım canım 38 giyiyorum normalde benim de başparmağım deydi yandan sıksa rahatlar da uzunlamasına açılmaz bence
Bedawa weriyoruz demek icin veriyorlar icerigini oku zten yaziyor paraben var die ben ne d vitaminini kullandım saglik ocaginin verdigini nede bu kan ilaciniHadi ya bize de verdiler ama ben daha kullamadım doktora da sormayı unuttum iyi de madem içinde paraben filan var ne diye verirler anlamış değilim d vitamini de sıkıntılıydı bildiğim kadarıyla ben zaten kullanmamıştım onu doktor başka bir tane yazdı ücretli almıştık
Hayir bnde suan arada sofrada onun tada bilecegi bseyler olunca tatdiriorm o kadar doktorumuz muhallebiler ile baslariz 5.ayada dedi biz3Ben ay sonu başlayacağım canm. 5,5 aylık oluyoruz. Sen başladın mı?
Bana sorsan ben desenli olanı al derim. Çok bembeyaz bence ama senin zevkinDoğru diyorsun ben beyaz istiyordum ama hiç biyerde yok malesef ama şuda güzel gibi ve 36.5 var onu alayım bari dimi sence nasıl
Renkliyi alcamBana sorsan ben desenli olanı al derim. Çok bembeyaz bence ama senin zevkin
Malesef ki bnde iciorumBenden başka sigara içen yok muydu be
Bence de daha güzel canım iyi günlerde giy. Ben mağazada denedim ama mağazada indirimler geçerli değilmiş. Boyner.com dan aldım. Hesabını bilen anne de Boyner postunun altında indirim kodları var. 400₺ üzerine 100 lira 300₺ 75 ₺ indirim kodları var. Bizim alışveriş 800 küsür tuttu 300₺ üzeri kampanyadan yararlanıp 2sine 650 ödedim iki kez 75₺ indirim uyguladım tanesi 325₺ geldi 400 denRenkliyi alcam
Ben şu an içmiyorum hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç içmedim ama özlüyorum o kahve sigara ortamını. Kuaförde saç boyatıp yıkama süresine kadar arkadaşımla bi sigara içmeyi, şöyle kızkıza buluşmalarda sigara içmeyi özledim yani. Sigarayı özlemedim hatta kurtulduğum için şükrediyorum ama o ortamı özledimMalesef ki bnde iciorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?