2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok doğru canım ya malesef inş olmazlar senin ki de bir an önce atlatır

Benden başka sigara içen yok muydu be

inşaAllah geçer canım bak zaten kaka sayısı da inmiş. sende yediklerine dikkat et. Rabbim kuzulara sağlık versin

Ozgebalaban11 canım sen skchers almıştın dimi bugün almaya gittim istediğim modelin numarası yok ve hiç bir yerde yok normalde 36 giyerim ama 36.5 daha iyi gibi oldu oda yok sen Kendi numarano mı aldın yoksa büyük mü acaba giydikçe rahatlarmı sadece baş parmağım öne değiyor gibiydi sıkma yok da karar veremedim

canim anladigim kadari ile parmak ucu basiyor tamamen basmiyor ki bu gayet normal

Ben de buçuğu aldım canım 38 giyiyorum normalde benim de başparmağım deydi yandan sıksa rahatlar da uzunlamasına açılmaz bence

Ben de buçuğu aldım canım 38 giyiyorum normalde benim de başparmağım deydi yandan sıksa rahatlar da uzunlamasına açılmaz bence
Doğru diyorsun ben beyaz istiyordum ama hiç biyerde yok malesef ama şuda güzel gibi ve 36.5 var onu alayım bari dimi sence nasıl

Eklentiler

• 525B963C-BBC2-45C0-92C3-84F5CCF5984B.png
    244,7 KB · Görüntüleme: 22
  • 6FC47A9C-D475-4E1B-9A01-BDB13DD15915.png
    199,5 KB · Görüntüleme: 28
Bedawa weriyoruz demek icin veriyorlar icerigini oku zten yaziyor paraben var die ben ne d vitaminini kullandım saglik ocaginin verdigini nede bu kan ilacini

Bence de daha güzel canım iyi günlerde giy. Ben mağazada denedim ama mağazada indirimler geçerli değilmiş. Boyner.com dan aldım. Hesabını bilen anne de Boyner postunun altında indirim kodları var. 400₺ üzerine 100 lira 300₺ 75 ₺ indirim kodları var. Bizim alışveriş 800 küsür tuttu 300₺ üzeri kampanyadan yararlanıp 2sine 650 ödedim iki kez 75₺ indirim uyguladım tanesi 325₺ geldi 400 den

Malesef ki bnde iciorum
Ben şu an içmiyorum hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç içmedim ama özlüyorum o kahve sigara ortamını. Kuaförde saç boyatıp yıkama süresine kadar arkadaşımla bi sigara içmeyi, şöyle kızkıza buluşmalarda sigara içmeyi özledim yani. Sigarayı özlemedim hatta kurtulduğum için şükrediyorum ama o ortamı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…