• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm ayni durumdayız benim saçlarım uzun bir de kesmeye koyamıyorum zaten öyle aşırı gür bir saçım yok ince telli az yani o olan da dökülüyor ama öyle böyle değil açık bırakamıyorum her yer saçlarım çünkü ne zaman kesilir bir fikrim yok ama böyle giderse kel olmasak iyi
Valla benimde öyle toplu halde dökülüyor bazen endişeleniyorum o kadar kötü durumdayım emziren anneler için vitamin takviyesi var acaba vitamin falan topatlanirmi diye daha doktora gitmedim gidince soracam ama kullanıp saç dökülmesi az olan varsa bende alacam

Inşaallah geçer kuzum, allah yardımcın olsun 😔
Bi daha yaptirmazsin, doktorunuda değiştir istersen. ❤
Allah razı olsun cnm benim yapalım derse bu sefer çok kızacam ona hayır İshal olmasın diye yaptık 15 gün ishal oldu ve bize 3 doz önerdi her yapılmada 15 gün ishal olsa zaten virüse yakalanmış gibi olacak boşuna para vermiş yavruma o mikrobu vermiş olacaz belki hiç bulaşmayacak bile yüzünü görsen pul pul dökülüyor bir tek bağırsağını bozmadı yanı

Valla benimde öyle toplu halde dökülüyor bazen endişeleniyorum o kadar kötü durumdayım emziren anneler için vitamin takviyesi var acaba vitamin falan topatlanirmi diye daha doktora gitmedim gidince soracam ama kullanıp saç dökülmesi az olan varsa bende alacam
Valla cnm kendim için en son Doğumdan 10 gün sonra dikişlere baktırmak için gitmiştim gidiş o gidiş sağolsun oğlum her hafta hasta olduğu için biz sürekli onun için gidiyoruz kendime vaktim bile yok bel ağrısından her sabah sancıyla uyanıyorum ama gidemiyorum kimsem yok burda bırakıp gideyim vitamin var mı bilmyorum bile aslında gidip bi baktırmak lazım kan değerlerimize hamileyken benim çok düşüktü hiç yükselmedi hatta ama dediğin gibi açmaya korkuyorum saçlarımı aşırı dökülüyor şampuan kullanan vardı sanki ama baya oldu yazalı bence tamamen hormonla ilgili tabi takviye alırsak belki biraz durabilir döküntü bulursan bana da yaz cnm olur mu sen hangi şehirdeydin?

Çok saol cnm benim aynen burda yazdı ama benim salak doktorum yapalım dedi yaptık gördük yapmam artık anlamışta değilim madem sağlık bakanlığının aşı takviminde yok ozman ne diye ücretle alıp yaptırıyoruz bunu anlayamıyorum ve bakanlık karşı çıkmış fiyatından dolayı bu aşıyı eee kim haklı hangisi doğru gözüm korktu benim
Aynen bi çelişki var da Rabbim çocuklarımızı korusun gerçekten neye inancağımızı şaşırdık

İnş cnm ya dişünsene 15 gündür böyle ve doktor biogai kullan diyip durdu bu başka dr verdi kilo alımı yavaşladı hatta geriledi gayet normal çünkü günde 6 7 kez kaka yapıyor sulu ve bol mukuslu aşıdan sonra bir doğrulamadı yavrum ki burda o aşıyı yapan çok kişi var kimsenin böyle olmadı
inşaAllah düzelicek yavrun canım. kendini de suçlama artık. iyi bir doktor bul bence. nasıl geçti mi ishali?

Kızlar bişey okudum ne kadar doğru bilmiyorum emziren anneler için gün aşırı içtiğin suya bir damla kekik yağı damlatırsan bebeğini ve tabiki anneyide üst solunum yolu enfeksiyonundan koruyormuş yani burun tıkanıklığı akıntısı bronşit gibi ben başladım bugün şimdi içtim yarın içmicem denemek ten zarar gelmez inşallah faydalı olur

Aynen bi çelişki var da Rabbim çocuklarımızı korusun gerçekten neye inancağımızı şaşırdık
Tabi baksana adamlar aşı takvimine almıyor ama nedense uçuk fiyatlara bu aşıları insanlar ücretle alıp yaptırıyor madem bu aşı gerçekten iyi engelleyici o zaman ne diye takvimde yok hadi hamdolsun bizler yapabiliyoruz peki askeri ücretle çalışan ev geçindiren nasıl yapsın biz yaptırıp engelleyecez güya ama yapmayana bulaşacak sonra hop bize bulaşacak mantık işi değil gerçekten ve nedense aşının içeriğini firma paylaşmıyor neden saklıyor bir sürü soru bu rağmen yaptık göründük ne oldu

Kızıma bayramlık bakıyorum böyle olurmu sizce düz beyaz badiyle giydircem çok para vermek istemiyorum çünkü samsunda yazın sadece badiyle duruluyor çokmu basit ya karar veremedim bana kalsa bişey almamda eşimin ailesi kalabalık bayramda köydeki evimize geçicem 3 ay ordayım eşimin aileside köydeki evlerine geçiyorlar çok kalabalık oluyoruz kuzenleri falan kızım sadece badiyle olmaz yani

Eklentiler

• IMG_2585.PNG
    IMG_2585.PNG
    835,3 KB · Görüntüleme: 47
Saç dökülme problemi bende de çok vardı. Saçım yarı yarıya azaldı. :((( özellikle yanlarım çok döküldü. Önceden mevsim değişikliğinde bioblas kullaniyodum kesiyodu direk. Şimdi üşengeçlik edip almamıştım. Kafada saç kalmadı aldım dökülmesi yarı yarıya azaldı 3 kere kullandım. Çok pahalı değil isterseniz bi deneyin sizde :( evin heryeri saç oluyodu. Eşimin bile sırtından cikiyomus isyerinde🤣🤣🤣 biraz rahatladım ben. Link bıraktım reklam falan değil ha 😆😆

Allah razı olsun cnm benim yapalım derse bu sefer çok kızacam ona hayır İshal olmasın diye yaptık 15 gün ishal oldu ve bize 3 doz önerdi her yapılmada 15 gün ishal olsa zaten virüse yakalanmış gibi olacak boşuna para vermiş yavruma o mikrobu vermiş olacaz belki hiç bulaşmayacak bile yüzünü görsen pul pul dökülüyor bir tek bağırsağını bozmadı yanı
Ahh kuzucum ahh, 😔 Allahım daha büyük dert vermesin diye dua etmek gerek. Çok şükür çözümü oluyor. Allahım korusun yavrunu, yardımcın olsun 🙏

Valla cnm kendim için en son Doğumdan 10 gün sonra dikişlere baktırmak için gitmiştim gidiş o gidiş sağolsun oğlum her hafta hasta olduğu için biz sürekli onun için gidiyoruz kendime vaktim bile yok bel ağrısından her sabah sancıyla uyanıyorum ama gidemiyorum kimsem yok burda bırakıp gideyim vitamin var mı bilmyorum bile aslında gidip bi baktırmak lazım kan değerlerimize hamileyken benim çok düşüktü hiç yükselmedi hatta ama dediğin gibi açmaya korkuyorum saçlarımı aşırı dökülüyor şampuan kullanan vardı sanki ama baya oldu yazalı bence tamamen hormonla ilgili tabi takviye alırsak belki biraz durabilir döküntü bulursan bana da yaz cnm olur mu sen hangi şehirdeydin?
Bende adanadayım canım ve bende fırsat olup ne zamandır gidemiyorum ve ablam emzirirken doktor vermişti ve aşkında doğru söylüyorsun sağlık ocağına gidip bir kan verip kendimize baktirsak sonra pişman olmamalı sonuçta bizde eksikse bebegede gitmez onda da eksik olur. Ve doktora gidersem inşallah söylediğini sanada iletirim

Saç dökülme problemi bende de çok vardı. Saçım yarı yarıya azaldı. :KK43:(( özellikle yanlarım çok döküldü. Önceden mevsim değişikliğinde bioblas kullaniyodum kesiyodu direk. Şimdi üşengeçlik edip almamıştım. Kafada saç kalmadı aldım dökülmesi yarı yarıya azaldı 3 kere kullandım. Çok pahalı değil isterseniz bi deneyin sizde :KK43: evin heryeri saç oluyodu. Eşimin bile sırtından cikiyomus isyerinde🤣🤣🤣 biraz rahatladım ben. Link bıraktım reklam falan değil ha 😆😆

Daha önce kullanan bir arkadaşım başka bir şampuan kullanmıyorum bağımlılık yapıyor eğer başka şampuanla yıkarsam kaşıntıdan ölecek gibi oluyorum demişti o yüzden güvenip kullanamıyorum onları sende böyle birsey olmadi mi

Kızıma bayramlık bakıyorum böyle olurmu sizce düz beyaz badiyle giydircem çok para vermek istemiyorum çünkü samsunda yazın sadece badiyle duruluyor çokmu basit ya karar veremedim bana kalsa bişey almamda eşimin ailesi kalabalık bayramda köydeki evimize geçicem 3 ay ordayım eşimin aileside köydeki evlerine geçiyorlar çok kalabalık oluyoruz kuzenleri falan kızım sadece badiyle olmaz yani
Yaaa cok tatlilar yaaaa kiz olunca afilliside cok bakalim ben ogluma ne alacak erkek anneleri hic bakmiyor mu kiyafet falan fikir verelim birbirimize

Daha önce kullanan bir arkadaşım başka bir şampuan kullanmıyorum bağımlılık yapıyor eğer başka şampuanla yıkarsam kaşıntıdan ölecek gibi oluyorum demişti o yüzden güvenip kullanamıyorum onları sende böyle birsey olmadi mi
Yok canım olmadi ben bi şişe bitirir gerisini almazdım saçımın dökülmesi dururdu çünkü. Bırakınca da dökülme devam etmezdi. Bu bitsin restorexle devam edicem. Arkadaşımın saçını çok uzattı. Belki gurlestirir benimde . Inanılmaz azaldı çünkü. :(

Yaaa cok tatlilar yaaaa kiz olunca afilliside cok bakalim ben ogluma ne alacak erkek anneleri hic bakmiyor mu kiyafet falan fikir verelim birbirimize

Ben bunu çok beğendim ya bi ara gidip kumaşına bakmam lazım pantolon inceyse alicam gömlek kollarını kisalttiricam. Havalar sıcak olur izmirde.

Eklentiler

• Screenshot_20190407-143029_H&M.jpg
    Screenshot_20190407-143029_H&M.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 50
Back