• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm ne kadar sut oldugu onemli degil oyle cok olmasina gerek yok 20 ml. Falan Paketin tamamini kat icebildigi kadar icsin
Öyle yaptım cnm zorla verdim içti ama içmemek için baya direndi bizimki ne biberon ne de kaşıkla birşey yemiyor içmiyor ya bu bir aydır böyle oldu daha önce mama veriyorduk biberonla içiyordu

bende hemen kesti canım günde bir atmam gerekirdi bende diğer günde attım yani iki gün birer kapsül kullandım şükür geçti ve kabız da yapmadı. inşaAllah sizde de geçer
İnş cnm ya dişünsene 15 gündür böyle ve doktor biogai kullan diyip durdu bu başka dr verdi kilo alımı yavaşladı hatta geriledi gayet normal çünkü günde 6 7 kez kaka yapıyor sulu ve bol mukuslu aşıdan sonra bir doğrulamadı yavrum ki burda o aşıyı yapan çok kişi var kimsenin böyle olmadı

Cnm biz antibiyotik de kullandik belki onun da etkisi bilmiyorum maflor guzel bi takviye baya duzelme var
Valla akşam 5 te verdim şuan birşey yok normal de bi kez yapardı umarım keser ama ben tamamen kesilsin ilaç kullanımı bitince devam etmesin istiyorum öyle mi oluyor 3 gün kullan dedi ya düzelmezse gastroentrolojiye gidin demiş umarım gerek kalmadan düzelir mukus sanırım sizin hala var bizim doğduğu günden beridir var hiç geçmedi süt allerjisi olanların oluyormuş ama iğrenç bir kokulu kaka yada gaz çıkarıyor sizin de böyle mi normla de süt kokardı şimdi kokusu burnumu deliyor öyle kötü belli bir bakteri olduğu kahrolası o aşı yüzünden birde dr hala diğer dozları da yapın demiş yahu bu çocuk ishal olmasın diye yaptırdık 15 gündür ishal daha 2 doz daha var her doz da böyle olsa mikrobu kapmış olmaktan ne farklı kalacak ki oda uzun süreli ishal bu da

Cokur cokur ses çıkarıyor sanarsın parmaktan bal akıyor öyle seviyor ki parmak emmeyi Allah tan emziğe alıştı uyurken emmiyor artık uyanınca can sıkıntısından emiyor
Beninki de öyle cuk cuk emiyor. Ama çok gaz yaptı çünkü fazlaca hava yutuyor bende şimdi izin vermiyorum kaçak yoldan emmeye çalışıyor bazen sinirlenip ağlıyor bazen bana saldırıyor. Nasıl vazgeçecek bilmiyorum. Gaz yapmasa emsin valla hiç ses çıkarmazdım da gaz fena

Kızlar saçlarım o kadar kötü dökülüyor ki ne banyo yapmak istiyorum ne saçımı taramak deli olucam saçım toplu halde ev saç içinde...ben vitamin kullanmıyorum acaba kullansam düzelir mi hormonların etkisi biliyorum ama moralim çok bozuluyor..

Doğumdan sonra adet görmeye başlayan arkadaşlar nasıl anladınız yaşadığınız şeyin normal bir kanama olduğunu? Ben de adet oldum galiba ama çok az miktarda geliyor ve hiç bir ağrı, kramp yaşamıyorum adet dönemindeki gibi. Acaba başka bi kanama olabilir mi doktora gitmem gerekir mi ki?

Valla akşam 5 te verdim şuan birşey yok normal de bi kez yapardı umarım keser ama ben tamamen kesilsin ilaç kullanımı bitince devam etmesin istiyorum öyle mi oluyor 3 gün kullan dedi ya düzelmezse gastroentrolojiye gidin demiş umarım gerek kalmadan düzelir mukus sanırım sizin hala var bizim doğduğu günden beridir var hiç geçmedi süt allerjisi olanların oluyormuş ama iğrenç bir kokulu kaka yada gaz çıkarıyor sizin de böyle mi normla de süt kokardı şimdi kokusu burnumu deliyor öyle kötü belli bir bakteri olduğu kahrolası o aşı yüzünden birde dr hala diğer dozları da yapın demiş yahu bu çocuk ishal olmasın diye yaptırdık 15 gündür ishal daha 2 doz daha var her doz da böyle olsa mikrobu kapmış olmaktan ne farklı kalacak ki oda uzun süreli ishal bu da
Evt cnm mukus devam ediyo zaten sut diyeti yapiyorum ama dr. Pek ihtimal vermedi alerji olmasina diyeti bozunca kan olursa kakada o zmn kesin alerji. Mukuslu kaka bazi bebeklerde normal olabiliyormus tek mukus olsunda ishal ve yesil olmasin raziyim artık. Bizim dr. Rotayi yaptırmadı hal boyle olunca bence seninde yaptirmaman lazım gibi geliyor

İnş cnm ya dişünsene 15 gündür böyle ve doktor biogai kullan diyip durdu bu başka dr verdi kilo alımı yavaşladı hatta geriledi gayet normal çünkü günde 6 7 kez kaka yapıyor sulu ve bol mukuslu aşıdan sonra bir doğrulamadı yavrum ki burda o aşıyı yapan çok kişi var kimsenin böyle olmadı
Cnm normal durmuyor bu yasadiginiz acaba genis kapsamli bi tahlil mi yaptirsan rota virusune yada diger viruslere bakildi mi

Kızlar saçlarım o kadar kötü dökülüyor ki ne banyo yapmak istiyorum ne saçımı taramak deli olucam saçım toplu halde ev saç içinde...ben vitamin kullanmıyorum acaba kullansam düzelir mi hormonların etkisi biliyorum ama moralim çok bozuluyor..
Aynı dert var canım. Uzerimdeki kılları temizlemekten banyo yapamaz oldum. Toplayacak sac kalmadi. Halıyı fırçalamam gerekecek o derece. Hapımı düzenli kullanmıyordum ona başladım tekrardan. Sende kullan bence. Inşallah düzelir.

Doğumdan sonra adet görmeye başlayan arkadaşlar nasıl anladınız yaşadığınız şeyin normal bir kanama olduğunu? Ben de adet oldum galiba ama çok az miktarda geliyor ve hiç bir ağrı, kramp yaşamıyorum adet dönemindeki gibi. Acaba başka bi kanama olabilir mi doktora gitmem gerekir mi ki?
Ilk adetim normal oldu canım. Ondan sonra 2 defa senin anlattığın gibi oldu. Sancısız, azıcık lekelenme şeklinde kanamalardi. Normaldir diye düşünüyorum

eğer emziğe alıştırmasaydım baş parmağını emerek uykuya geçiyordu uyanana kadar ağzında duruyordu ne yaptım ettim alıştırdım emziğe hatta emziği emerken ilk günler parmağını emziğin üstüne koyuyordu öyle alışmışki sonra unuttu emzikle geçiyor uykuya ama uyanınca beşiğinde oynamayı çok seviyor o ara elini emiyor parmağı buluyor yine 😂😂
Nasıl alıştırabildiniz benm bebeğim alışmıyor uykuda emzik vermeye çalşdm uyankken mahmurken hepsindede öğürdü ağladı ttutmuyor bir türlü

Ben normal zamanda da ağrı sancı yaşamazdım canm o anlamda bir farklılık olmadı. Daha önce nasıl oluyorsam öyle oldum. Ama ilk günler daha azken daha sonra aşırı bir kanamam oldu. 2 aydır adet oluyorum ve ilk 2-3 gün doğumda aldığım pedleri kullanıyorum.

Cnm ben ilk 2 ay saçma sapan bir şekilde oldum 10 günde bir sonra düzene girdi ayda bir oldu yani benim hiç kesilmedi süt verdiğim halde bende de çok ağrı olurdu ama şimdi yok sadece ilk gün kramp şeklinde bir ağrı oluyor yani senin de böyleyse normaldir

Nasıl alıştırabildiniz benm bebeğim alışmıyor uykuda emzik vermeye çalşdm uyankken mahmurken hepsindede öğürdü ağladı ttutmuyor bir türlü
Çok emzik denedim tutmadı araştırdım nuk kauçuk damaklı emziği çoğu Bebek çok seviyormuş emziği verdim ağzına elimle tuttum düşmesin diye baktım tutmuş emiyor tükürmedi öğürmedi 15 dk falan uğraştım ama çok rahatlık ya 3,5 aylıktı alıştı işte

Evt cnm mukus devam ediyo zaten sut diyeti yapiyorum ama dr. Pek ihtimal vermedi alerji olmasina diyeti bozunca kan olursa kakada o zmn kesin alerji. Mukuslu kaka bazi bebeklerde normal olabiliyormus tek mukus olsunda ishal ve yesil olmasin raziyim artık. Bizim dr. Rotayi yaptırmadı hal boyle olunca bence seninde yaptirmaman lazım gibi geliyor
Cnm ben ilk ay bilmiyordum sonra memlekete gitmiştim ordan dr dedi süt allerjisi olabilir diye kes bakalım demişti kestim yüzündeki dermatit kızarık hali gitmişti ama ben tamamen kestim desem yalan olur sadece peynir süt yoğurt yemedim onun dışında margarin çikolata börek filan yedim ama dermatit aşırı değildi çok gazlı bir bebek bizimki hiç geçmedi mukus hep oldu rota aşısını yaptığımız da dr tamamen kes dedi ben 10 gün hiç bir süt ürünü yemedim ama 15 gündür arada dursa da ishal bol mukus bugün de kanlı kaka ama öyle aşırı bir kan değil mukus için de pembe renkler vardı salak dr yapalım demişti yine de öyle pişmanım ki sorma ve ben bu kadar kestiğim halde kanlı olması çok ilginç çikolata yediğim günlerde bile böyle olmadı hiç bu arada oğlum doğduğu günden beridir hırıltı ve burun akıntısı vardı hala da var belki biliyorsun bronşiolit geçirdi 3 kez ne bileyim minicik haliyle normale dönemedi bir türlü inş bundan sonrası iyi olur hepimiz için

Back