2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
N Neden veriyorlar peki canım ? Doktor neden kullanmayın dedi

Cok haklısın canım can sıkmayla olcak iş değil faaliyete geçmem lazım benımde biam önce . Dedigini uygulucam mutlaka cok sgol

Cokur cokur ses çıkarıyor sanarsın parmaktan bal akıyor öyle seviyor ki parmak emmeyi Allah tan emziğe alıştı uyurken emmiyor artık uyanınca can sıkıntısından emiyor

Bizimkisi uykudan uyanmadan hemen emiyo başparmağını . Şapırtısına uyanmasam beni aramıyo bile . Doktorda engel olma emsin bebeklik psikolojisi deyince elim kolum bağlandı . İnsallah alıskanlık etmez

Bizimkisi uykudan uyanmadan hemen emiyo başparmağını . Şapırtısına uyanmasam beni aramıyo bile . Doktorda engel olma emsin bebeklik psikolojisi deyince elim kolum bağlandı . İnsallah alıskanlık etmez
eğer emziğe alıştırmasaydım baş parmağını emerek uykuya geçiyordu uyanana kadar ağzında duruyordu ne yaptım ettim alıştırdım emziğe hatta emziği emerken ilk günler parmağını emziğin üstüne koyuyordu öyle alışmışki sonra unuttu emzikle geçiyor uykuya ama uyanınca beşiğinde oynamayı çok seviyor o ara elini emiyor parmağı buluyor yine

Evet cnm yazıyor ama bu toz suya katıp verdim inş işe yarar sen de yaradı mı kaç günde geçti ishalin ?
bende hemen kesti canım günde bir atmam gerekirdi bende diğer günde attım yani iki gün birer kapsül kullandım şükür geçti ve kabız da yapmadı. inşaAllah sizde de geçer

Biz 5 gun reflor kullandik sutumu sagdim onun icine karistirip biberonla icirdim. Sonra durumu duzelmeyince maflor plusa basladik
Cnm peki paketin tamamını mı verdin ben çeyrek çay bardağı suya kattım zar zor içirdim içmiyor çünkü süte karıştırayım ama ne kadar süte katayım ilacı

Bende almistim kuklalardan makinede yikaniyor cnm

Cnm peki paketin tamamını mı verdin ben çeyrek çay bardağı suya kattım zar zor içirdim içmiyor çünkü süte karıştırayım ama ne kadar süte katayım ilacı
Cnm ne kadar sut oldugu onemli degil oyle cok olmasina gerek yok 20 ml. Falan Paketin tamamini kat icebildigi kadar icsin

Hayır bende böyle izler yok kuzum ama bizim o kısımlar krem rengi. Yatış pozisyonunu denedim bi türlü yazamadım sana. Bence çok da eğik değil daha erken diye düşünüyorum

Ailemle bukadar vakit geçirip konuşmuyorum gerçekten 1 yıl oldu harika insanlar tanıdım görmesemde dertleştik yeri geldi güzel haberler verdik iyiki var burası işin garibi hepimiz buradayız admin ayda 1 yazıyor
Aynen canım aileden çok burda konuştuk dertlestik herşeyimizi. Admin izmire taşındı ya tek burda ayda bir anca girebiliyor

Dogru soyluyosun. Simdi 2 aydir ist deyim dr una gitmiyorum diye kadin biraz ilgisiz yazdi. En iyisi ben p.tesi saglik ocagini arayip soriyim
Benim d vitamin cok dusuk cikti şimdi günlük 6000 mg alıyorum. Demirim iyidi. Bu kontrolde tekrar istedi kan sonuçlarımı bakalım. Yani sende eksikse bebekte olma ihtimali cok yüksekmiş. Sen hazır burdayken yaptır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…