- 31 Temmuz 2016
- 1.215
- 997
- 123
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.921
Neden veriyorlar peki canım ? Doktor neden kullanmayın dediSağlık ocakları 4.ay kontrolünde direkt demir veriyor canım. Doktorumuz bizi aşıdan önce uyardı sağlık ocağı size demir verecek ama siz kullanmayın dedi. Gerçekten de aşı olurken verdiler ama biz kullanmadık
ben de okuyorum firsat buldukca ama 400 sayfa oku oku bitmiyo :)yok canım bayadır burdayım ve o dediğim yerin reklamla alakası yok kendini geliştirmeyle alakalı ben çok beğendim 2 3 gündür fırsat buldukça okuyorum
Biz tahlil yaptık iyiydi ama genede basladık canım günde 6 damla .Kizlar demir damlasina baslayan varmi? Bide ben anlamadim bi tahlil falan yapilmadi demir eksigi varmi yokmu bilmeden basla demire dedi dr u. Sizoerde durum ne birde hangi marka aldiniz?
ayy bizimki bu aksam emmeye basladi 3 haftadir yumruk yumruk butun elini sokuyodu agzina dunden beri tukurmeye basaldi lama gibi aksama kadar yuzu gozu tukuruk oluyobu gund
bi ara benimde oyle oldu cok moralim bozulmustu sonra kendime geldim can sıkmayla olmaz dedim sabah oyle aksam gobek marulu iri dogradim uzerine dere otu roka falan tuz tedim ama bi seferde 3 kisilik salata yedim su zaten iki litreden fazla icerim cok ise yaradi
Cokur cokur ses çıkarıyor sanarsın parmaktan bal akıyor öyle seviyor ki parmak emmeyi Allah tan emziğe alıştı uyurken emmiyor artık uyanınca can sıkıntısından emiyor
ben içmiştim canım üstünde probiyotik yazıyor benim içtiğim kapsülde. sizin kinde yazıyor mu?Cnm sen mi içtin bebeğin mi ? Umarım geçer
Peki cnm Maflordan sonra düzeldi mi ? Bize 3 gün dedi doktor ben de suya karıştırıp verdim ama zaten az biraz suyla verdimBiz 5 gun reflor kullandik sutumu sagdim onun icine karistirip biberonla icirdim. Sonra durumu duzelmeyince maflor plusa basladik
Evet cnm yazıyor ama bu toz suya katıp verdim inş işe yarar sen de yaradı mı kaç günde geçti ishalin ?ben içmiştim canım üstünde probiyotik yazıyor benim içtiğim kapsülde. sizin kinde yazıyor mu?
eğer emziğe alıştırmasaydım baş parmağını emerek uykuya geçiyordu uyanana kadar ağzında duruyordu ne yaptım ettim alıştırdım emziğe hatta emziği emerken ilk günler parmağını emziğin üstüne koyuyordu öyle alışmışki sonra unuttu emzikle geçiyor uykuya ama uyanınca beşiğinde oynamayı çok seviyor o ara elini emiyor parmağı buluyor yineBizimkisi uykudan uyanmadan hemen emiyo başparmağını . Şapırtısına uyanmasam beni aramıyo bile . Doktorda engel olma emsin bebeklik psikolojisi deyince elim kolum bağlandı . İnsallah alıskanlık etmez
bende hemen kesti canım günde bir atmam gerekirdi bende diğer günde attım yani iki gün birer kapsül kullandım şükür geçti ve kabız da yapmadı. inşaAllah sizde de geçerEvet cnm yazıyor ama bu toz suya katıp verdim inş işe yarar sen de yaradı mı kaç günde geçti ishalin ?
Cnm peki paketin tamamını mı verdin ben çeyrek çay bardağı suya kattım zar zor içirdim içmiyor çünkü süte karıştırayım ama ne kadar süte katayım ilacıBiz 5 gun reflor kullandik sutumu sagdim onun icine karistirip biberonla icirdim. Sonra durumu duzelmeyince maflor plusa basladik
Bende almistim kuklalardan makinede yikaniyor cnmKızlar AliExpress den parmak kukla, hışırtılı kitap ve çıngırak sipariş etmistim. Bu gün gelmişler çok tatlılar. Acaba makineye atıp yikasam bı şey olur mu ki? Burdan aldığım oyuncakları sadece sirkeli nemli bezle silip kullandim. Ama bunları yikasam mi ki diyorum. Siz nasıl temizliyorsunuz böyle yumuşak oyuncakları? Ses de çıkarıyor bazıları bozulur mu ki suya girince?
Cnm ne kadar sut oldugu onemli degil oyle cok olmasina gerek yok 20 ml. Falan Paketin tamamini kat icebildigi kadar icsinCnm peki paketin tamamını mı verdin ben çeyrek çay bardağı suya kattım zar zor içirdim içmiyor çünkü süte karıştırayım ama ne kadar süte katayım ilacı
Cnm biz antibiyotik de kullandik belki onun da etkisi bilmiyorum maflor guzel bi takviye baya duzelme varPeki cnm Maflordan sonra düzeldi mi ? Bize 3 gün dedi doktor ben de suya karıştırıp verdim ama zaten az biraz suyla verdim
Parmak kuklalar set olarak12 lira,kitaplar ve çıngıraklarin parçası 7 lira filandi ben aldığımdaki dolar kuruna göre. Burda kuklalar 25 kitaplar 20 liradan satılıyor ve birebir aynılar onlar da burdan alıyorlar muhtemelenNe kadara aldın bunları canım ? Burdan uygun mu fiyatlar
Hayır bende böyle izler yok kuzum ama bizim o kısımlar krem rengi. Yatış pozisyonunu denedim bi türlü yazamadım sana. Bence çok da eğik değil daha erken diye düşünüyorumBenimkinin plastik kısmında izler var canım resim ekledim . Seninki de mi böyle .. son yatış pozisyonu bu şekilde canım bence bu kadar yatırmak sakıncalı olur gibi geliyor bana.. daha erken değil mi .. yatar pozisyonda değil
Aynen canım aileden çok burda konuştuk dertlestik herşeyimizi. Admin izmire taşındı ya tek burda ayda bir anca girebiliyorAilemle bukadar vakit geçirip konuşmuyorum gerçekten 1 yıl oldu harika insanlar tanıdım görmesemde dertleştik yeri geldi güzel haberler verdik iyiki var burası işin garibi hepimiz buradayız admin ayda 1 yazıyor
Yok canım alinmicak yine emmeye devam edicek ya,ek gıdada da demir içeren besinler verirsek gerek kalmicak.Cnm 6. Ayda ek gidayla anne sutu alimi azalacak demir depolarida azalmaya basliycak o zmn bebekden mi kan alinacak
Benim d vitamin cok dusuk cikti şimdi günlük 6000 mg alıyorum. Demirim iyidi. Bu kontrolde tekrar istedi kan sonuçlarımı bakalım. Yani sende eksikse bebekte olma ihtimali cok yüksekmiş. Sen hazır burdayken yaptır canım.Dogru soyluyosun. Simdi 2 aydir ist deyim dr una gitmiyorum diye kadin biraz ilgisiz yazdi. En iyisi ben p.tesi saglik ocagini arayip soriyim
inslh artar bol sütlerin olurCok haklısın canım can sıkmayla olcak iş değil faaliyete geçmem lazım benımde biam önce . Dedigini uygulucam mutlaka cok sgol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?