- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.821
Hahah yaa benimkide bugün başladı şap şap emmeyeŞekilli emmeye başladı bizimki
BenKızlar ya bebekleriniz kaç saatte bir emmek istiyo? Benim kadar sık emziren varmı? 1,5 saat 2 saat bazen saat başı.Gece uykusu da dahil böyleyiz.Nasıl düzeltebilirim ...
Suyu azaltmış olabilir misin? Ben sütü tatlıya bağlıyodum abandım tatlıya 1 aydır günde 1 kilo tatlı yedim. Abartısız her gün bir kilo tatlı. Sonra dedim napıyorsun kendine gel süt olsun olsun da kilo bi yana bu kadarı şeker komasına sokar insanı. Kestim tatlıyı ama tatlı yerken o kadar alışkanlık edinmişim ki suyu her odada su şişem var nerdeyse 1,5 litrelik. Gözüm değdikçe içiyorum ve sütüm maşallah aynı. Meğer tatlı yiyince susayıp su içtiğim için sütüm oluyomuşKızlar benim sütüm baya baya azaldı . Bi sağmaya 200 cc sağdığımı bilirim simdi 2 saat önce emzirdim 40 cc zor çıktı . Anlamadım neden böyle oldu . Kızım da memeyi zorla alıyor resmen. Kilo alımıda yavasladı 9 günde 150 gramı zor almış geçtiğimiz ayı da 400 gr ile kapatmıştık . Halbuki ay basında epey sütüm vardı göğüslerim hemen doluyodu simdi oda yok
Ceylan hastanesi doç.mehmet aral atalay tavsiye ederim doktorum harikaBursada oturan arkadaşlar vardi gebelik takibi ve doğum için hangi doktora gittiniz? Bursadan Bi hamile arkadasim var doktor ariyor da tavsiye olarak
Canım benim oglumda 6600 gr molfix 4 numara kullanıyoruz 3 numara çok sıkıyo bacagını hep lastik izleri vardı o izlerde pişik olmştu artık kakada çok sızıyodu 4 numaraya geçtik çok rahat oglum bir sıkıntı yokBiz şu an 6.500 üz. 3 kullanıyoruz canım. Senin zamanlarında elimde kalan son 2 leri bitirmeye çalışıyordum. Elinde varsa bitirip 3 e geçebilirsin yeni alıcaksan 3 al bence
Canım benim oglumda 6600 gr molfix 4 numara kullanıyoruz 3 numara çok sıkıyo bacagını hep lastik izleri vardı o izlerde pişik olmştu artık kakada çok sızıyodu 4 numaraya geçtik çok rahat oglum bir sıkıntı yok
hangi bezi kullanıyorsunuz? molfix in kalıbıda biraz küçük gerçi ama yazını okuyunca erkenmi geçtik 4 numaraya dedim ama sıkıyodu oglumu artık
Evet canım molfix primadan küçük o yüzden galibaPrima bizimki canım. Sanırım diğer bezlere göre biraz küçük
Gittiniz mi doktoraEvet canım molfix primadan küçük o yüzden galiba
Goze gitmeleri gerekiyor cnm en son bizim dr. Goturun dedi hoş biz bisey yoktur diye götürmedikMesajlar birikmiş baya okuyabildigim kadar amca okudum
Bu arada kızlar göz muaynesi ne zaman olması lazım ona göre randevu alayım
Burasıda olmasa ne yapcam bilmiyorum hiç
Hayır içiyorum aslında aynı sekılde .Suyu azaltmış olabilir misin? Ben sütü tatlıya bağlıyodum abandım tatlıya 1 aydır günde 1 kilo tatlı yedim. Abartısız her gün bir kilo tatlı. Sonra dedim napıyorsun kendine gel süt olsun olsun da kilo bi yana bu kadarı şeker komasına sokar insanı. Kestim tatlıyı ama tatlı yerken o kadar alışkanlık edinmişim ki suyu her odada su şişem var nerdeyse 1,5 litrelik. Gözüm değdikçe içiyorum ve sütüm maşallah aynı. Meğer tatlı yiyince susayıp su içtiğim için sütüm oluyomuş
Tşk canm onu da söyliyim o zaman.Ceylan hastanesi doç.mehmet aral atalay tavsiye ederim doktorum harika
Tırnak batması olmuş canım oralları sıkmıştır belki ayağını ilacı var verince dikkat edersin bir de sıkmasın çorap geçer ve çok geçmiş olsunKızlar oglumun çorabını çıkardm ayagı hava alsın diye baş parmak tırnagının yanı şişmiş kızarmş yeşil akıntı gelmiş kurumuş görünce çok üzüldüm nasıl fark etmem diye dolama gibi yada tırnak batması gibi görünüyo birazdan acile götürücez bizin gibi olan varmı yada neden dolayı olmuş olabilir çok üzgünüm içim gitti ya
Yesil ve sumukluydu tahlilde lokosit ve parazit ciktikizlar bebegi surekli yesil kaka yapan var mi.tahlil verdimizmi bisey çıktımı
Cnm size ne tedavi verildi antibiyotik mi ?Yesil ve sumukluydu tahlilde lokosit ve parazit cikti
Evt cnm antibiyotikCnm size ne tedavi verildi antibiyotik mi ?
Siz naptiniz ishali tahlil verdin miCnm size ne tedavi verildi antibiyotik mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?