2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
evet onu biliyorum da nasil damlatiyorsun onu merak etmistim ki sen baya sıkiyorsun galiba 2.5 mm yarisinimi bir delige sıkıyorsun cok degilmi genzine gitmiyormu ben 3 damla damlatsam ki cok zor damlatiyiriz durmuyo hemen genzine kaciyo bi deneyeyim acaba eczanede varmidir burda oyle bo bakalim

korkma canım bisi olmaz 2 cc ye kadar çek 1 cc bir delige 1 cc 1 deliğe sık hiç bisi olmaz.ben burnunu yıkıyorum 5 cc 1 deliğe 5 cc 1 deliğe sıkıyorum kucağımda hafif öne doğru egip cogunlugu cikiyor diger delikten.boğazına gidenleri de yutuyor zaten

2,5 ml bir çay kaşığı canım

Kritik bı uyku noktaları var onu azıcık kaçırdın mi vay haline. Bı daha iflah olmuyorlar. Biz de uyku saati geçmesin diye akşam yemeğini nasıl yedigimizi bilemiyoruz

Benimki o kadar uzun süre uyanık kalamıyor. Yani gündüz uyutmayayım da akşam erken yatsın olayı bizde yok. En gec 2 saatte bir mutlaka uyuması gerekiyor. Teo da uykusuzluktan huysuzlanmıştır bence.
Benimki de en fazla 3 saat kalıyor ama sabah çok uyuyunca öğleden sonra uyumasın fazla dye düşündüm. Saati geçince huysuzlandı tabi uykusuzluktan :)
Kritik bı uyku noktaları var onu azıcık kaçırdın mi vay haline. Bı daha iflah olmuyorlar. Biz de uyku saati geçmesin diye akşam yemeğini nasıl yedigimizi bilemiyoruz
Aynen öyle, her günü de tutmuyor ama genelde 2 uyku yapıyor bizimki. İlki uzun ikincisi kısa. Öğleden sonra 4te yatıp 6da kalkıyor o zaman akşam uykusu güzel denk geliyor. Düzebi biraz bozulunca da bütün işler şaşıyor

Kızlar bizimki baş parmağını emiyor sürekli ağzında var mı bizim gibi alışkanlık olucak diye korkuyorum
Bizim ki neresi denk gelirse emiyor. Baş parmağı da emiyor bazen. Ama genelde ortadaki üç parmağını sokuyor ağzina. Göğsümde yatarken benim köprücük kemigimi bile emiyor. Bı mememi emmeye gelince mizmizlik yapıyor

Ay inşallah geçici bir durumdur şuan çok sevimli oluyorlar ah o eller

Ayyy hayır ya millet harbi kafayı yemiş cvp versen terbiyesiz olursun vermesen bir dert traji komik :) Benim ki baya aldı sap şup öptü cnm hayır diyemeden öpmüş oldu birşey demedim artık ya ben o kadar güzel bebek görürüm gerçekten sadece uzaktan severim böyle de olmalı zaten millet ne meraklı elin uşağını sevmeye ya

Osman cok yogun gercekten ama yogun bir yakinim ona gidiyor pek memnun degilim dedi devlete evrene sira buldum ama dedigin gibi randovi bulmak gercekten zor ben rizedetim ama 3 yildir hic gitmedim burdaki doktrlara

Kızlar bizimki baş parmağını emiyor sürekli ağzında var mı bizim gibi alışkanlık olucak diye korkuyorum
Biz canım . Hatta kendısını bu sekıl uyutuyor . Hatta ve hatta gece uyandıgında bile meme yerine baş parmağını emiyor aglamak falan yok şapırtısına uyanıyorum ben. Doktor bebeklik psikoloji si engel olmayın dedı. İnş alışkanlık olmaz

Kızlar ya bebekleriniz kaç saatte bir emmek istiyo? Benim kadar sık emziren varmı? 1,5 saat 2 saat bazen saat başı.Gece uykusu da dahil böyleyiz.Nasıl düzeltebilirim ...

tamam vanim pazartesi bi soralim eczaneye az sıkarim.ama o yikama isini yapamam ya hic cesaretim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…