- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.801
evet onu biliyorum da nasil damlatiyorsun onu merak etmistim ki sen baya sıkiyorsun galiba 2.5 mm yarisinimi bir delige sıkıyorsun cok degilmi genzine gitmiyormu ben 3 damla damlatsam ki cok zor damlatiyiriz durmuyo hemen genzine kaciyo bi deneyeyim acaba eczanede varmidir burda oyle bo bakalimÇok kolay canım eczaneden serum alırken birkaçtanede enjektör al serumun altta yeri var ordan şırıngayı sokup serumu çekiyorsun ben 2,5 ml lik enjektör alıyorum ucundaki iğneyi çıkarıp yarısını burnunun bir deliğine diğer yarısını bir deliğine yavaşça sıkıyorum tıkanıklık olmuyor ozaman günde 3-4 kez yapıyorum doktor hiçbir zararı Yok dedi eğer sıktıktan sonra içerden ses geliyorsa sümük sesi yani otri bebeyle çekiyorum ses yoksa çekmiyorum çok rahat oluyor
atmaya gerek yok devam edebilirsin bozulmazÖyle okumuştum biryerde canım atılması gerekir diye
korkma canım bisi olmaz 2 cc ye kadar çek 1 cc bir delige 1 cc 1 deliğe sık hiç bisi olmaz.ben burnunu yıkıyorum 5 cc 1 deliğe 5 cc 1 deliğe sıkıyorum kucağımda hafif öne doğru egip cogunlugu cikiyor diger delikten.boğazına gidenleri de yutuyor zatenevet onu biliyorum da nasil damlatiyorsun onu merak etmistim ki sen baya sıkiyorsun galiba 2.5 mm yarisinimi bir delige sıkıyorsun cok degilmi genzine gitmiyormu ben 3 damla damlatsam ki cok zor damlatiyiriz durmuyo hemen genzine kaciyo bi deneyeyim acaba eczanede varmidir burda oyle bo bakalim
2,5 ml bir çay kaşığı canımevet onu biliyorum da nasil damlatiyorsun onu merak etmistim ki sen baya sıkiyorsun galiba 2.5 mm yarisinimi bir delige sıkıyorsun cok degilmi genzine gitmiyormu ben 3 damla damlatsam ki cok zor damlatiyiriz durmuyo hemen genzine kaciyo bi deneyeyim acaba eczanede varmidir burda oyle bo bakalim
Çamaşır makinesinde yıkanıyor canım 40 derecede bile en az 6 kez yıkandıMinik bebis o sizdeki panduftan bende de var. Makineye mi atip yıkıyorsun elde mi yıkıyorsun canm?
Üzerinde hayvan figürü deforme olmuyor mu canım?Çamaşır makinesinde yıkanıyor canım 40 derecede bile en az 6 kez yıkandı
Kamyon çarpmışa döndüm 1 saattir ağlıyot Teo bey.
Çok uyudu gündüz, saat 2 gibi uyandı. Dedim yatırmayayım akşam erken yatar. Dışarı falan çıktık gayet mutlu gülüyordu. 4 gibi uyur normalde, uyutmadım. 4 buçukta başladı ağlamaya, yatırıyorum yok, emzirmeye çalışıyorum yok, mama veriyorum yok, gexdirdim, oynattım yok. Tamam uyu diyorum uyumuyo daaz önce sallaya sallaya gezdirdim de öyle uyudu,ne uykuymuş ne ağlamakmış ya
Benimki de en fazla 3 saat kalıyor ama sabah çok uyuyunca öğleden sonra uyumasın fazla dye düşündüm. Saati geçince huysuzlandı tabi uykusuzluktan :)Benimki o kadar uzun süre uyanık kalamıyor. Yani gündüz uyutmayayım da akşam erken yatsın olayı bizde yok. En gec 2 saatte bir mutlaka uyuması gerekiyor. Teo da uykusuzluktan huysuzlanmıştır bence.
Aynen öyle, her günü de tutmuyor ama genelde 2 uyku yapıyor bizimki. İlki uzun ikincisi kısa. Öğleden sonra 4te yatıp 6da kalkıyor o zaman akşam uykusu güzel denk geliyor. Düzebi biraz bozulunca da bütün işler şaşıyorKritik bı uyku noktaları var onu azıcık kaçırdın mi vay haline. Bı daha iflah olmuyorlar. Biz de uyku saati geçmesin diye akşam yemeğini nasıl yedigimizi bilemiyoruz
Bizim ki neresi denk gelirse emiyor. Baş parmağı da emiyor bazen. Ama genelde ortadaki üç parmağını sokuyor ağzina. Göğsümde yatarken benim köprücük kemigimi bile emiyor. Bı mememi emmeye gelince mizmizlik yapıyorKızlar bizimki baş parmağını emiyor sürekli ağzında var mı bizim gibi alışkanlık olucak diye korkuyorum
Ay inşallah geçici bir durumdur şuan çok sevimli oluyorlar ah o ellerBizim ki neresi denk gelirse emiyor. Baş parmağı da emiyor bazen. Ama genelde ortadaki üç parmağını sokuyor ağzina. Göğsümde yatarken benim köprücük kemigimi bile emiyor. Bı mememi emmeye gelince mizmizlik yapıyor
Kızlar bizimki baş parmağını emiyor sürekli ağzında var mı bizim gibi alışkanlık olucak diye korkuyorum
Olmadı bişey canım çok sağlamÜzerinde hayvan figürü deforme olmuyor mu canım?
Ayyy hayır ya millet harbi kafayı yemiş cvp versen terbiyesiz olursun vermesen bir dert traji komik :) Benim ki baya aldı sap şup öptü cnm hayır diyemeden öpmüş oldu birşey demedim artık ya ben o kadar güzel bebek görürüm gerçekten sadece uzaktan severim böyle de olmalı zaten millet ne meraklı elin uşağını sevmeye yaYani yıkamayacak bakan sadece değiştirecek ben toplayıp eve getiririm zaten ama bilemedim.
Benimki 13 kg ve 85 cm, hangisine önce ulaşırsa bırakıyoruz kullanmayı.
Ben de ilk defa gördüm, yanında da torunu var yani al onu sev. Tanımam etmem, insanlardaki cesaret dehşet verici. Bir de odanın boşalmasını orada beklemek durumunda kaldım. Konuşup durdu, korkma kaçırmam, korkma nazar etmem, erkek mi çok tatlı, nerelisin vs
Şekilli emmeye başladı bizimki
Osman cok yogun gercekten ama yogun bir yakinim ona gidiyor pek memnun degilim dedi devlete evrene sira buldum ama dedigin gibi randovi bulmak gercekten zor ben rizedetim ama 3 yildir hic gitmedim burdaki doktrlaraŞardaki Osman beye gidebilirsin. İlgili,güvenilir insanı rahatlatan bir yapısı var. Yine de çok yoğun. Araştırmada rahat sıra bulabilirsin ama doktorun belli olmaz. Sistemleri çok iyi sıkı takip ediyorlar diyebilirim. Ben doğumu devlette yaptım. Denk getirebilirsen evren beye gidebilirsin oldukça ilgili biri
O zaman bende makineye atayim canımOlmadı bişey canım çok sağlam
Biz canım . Hatta kendısını bu sekıl uyutuyor . Hatta ve hatta gece uyandıgında bile meme yerine baş parmağını emiyor aglamak falan yok şapırtısına uyanıyorum ben. Doktor bebeklik psikoloji si engel olmayın dedı. İnş alışkanlık olmazKızlar bizimki baş parmağını emiyor sürekli ağzında var mı bizim gibi alışkanlık olucak diye korkuyorum
tamam vanim pazartesi bi soralim eczaneye az sıkarim.ama o yikama isini yapamam ya hic cesaretim yokkorkma canım bisi olmaz 2 cc ye kadar çek 1 cc bir delige 1 cc 1 deliğe sık hiç bisi olmaz.ben burnunu yıkıyorum 5 cc 1 deliğe 5 cc 1 deliğe sıkıyorum kucağımda hafif öne doğru egip cogunlugu cikiyor diger delikten.boğazına gidenleri de yutuyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?