- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #59.781
Serra'nın da hep sağ tarafa yatmaktan sağ tarafı dümdüz olmuştu. 2 aydır sağ tarafına destek koyup sola yatırıyorum baya baya düzeldi. Geçen gün gelişimsel pediatriden de bu durumla ilgili kafa egzersizleri verdiler. 8 aya kadar şekil değiştirmesi çok kolaymış kafanın. O yüzden biraz üzerinde durarak yatış şeklini vs değiştirerek düzeltebiliriz bu durumu. 13.aydan sonra çok zormuş şekil değiştirmesi.Düz kafa yastığı kullanan var mı aranızda ? Benimki hep bi tarafa egiyor kafasını yorgun olduğu zamanlarda. Tortikolis diye bir rahatsızlık varmış ondan diye endişelendim ama doktor alışkanlıktan, düz kafa yastığı kullan bı sure geçer dedi. Ama bilemiyorum durur mu onun üstünde?
sırf gıdıkladığım için gülmüyor ama gıdıklarken komik hareketler yaparsam gülüyor.Bebeginizi gıdıklayınca gülüyor mu kızlar? Bizimki pek gülmüyor daha
Bende ecZaneden izotonik alıyorum şırıngaya çekiyorum ordanda burnuna oğluma ne paralar vermiştim o serumlara baktım hastanede serumun içinden alıp sıkıyorlardı öğrendim kızıma hep öyle yapıyorum haftada bir bitmese bile çöpe atıyorum eczaneden yenisini alıyorum çok ucuz zatenBenim oğlumunda burnu çok tıkanıyor sürekli çek çek bitmiyor sanki serum fizyolojikler falan hep bitmeden çöp oldu şuan izotonik aldım şırıngayla günde 3-4 damla sıkıyorum burunlarına bir kaç defa nemli kalınca tıkanmamaya başladı burnu sanırım otribebeyle çektikçe daha çok artıyor gibi geldi başedemedim peteğin üzerinde mutlaka su da var ama ben böyle biraz kolaylığını buldum
Elimle gıdıklarsam gülmüyor ağzımla ham ham diye sesler çıkararak gıdıklıyorum acayip gülüyor özellikle bacaklarının iç kısmından çok gıdık alıyorBebeginizi gıdıklayınca gülüyor mu kızlar? Bizimki pek gülmüyor daha
Mirayın da birkez oldu çok kötüydü sıcak su dökmüş gibi mustela sürdüm diğer gün banyo yaptı yine sürdüm birdaha olmadı canımBoynu zaten açık ki kıyafetleri yakalı değil ama yine de geçmiyor
Mirayın da birkez oldu çok kötüydü sıcak su dökmüş gibi mustela sürdüm diğer gün banyo yaptı yine sürdüm birdaha olmadı canımBoynu zaten açık ki kıyafetleri yakalı değil ama yine de geçmiyor
canim yaniltmak degil sonucta kullandin boyle bisey olmus tecrubeni paylastin ben yinede bi dusuneyim iki cocugumda da ilk aylar pisikle cok ugrastim hastanede oldular iyilestirene kadar 1 2 ay gecti cok korkuyordum sukr bunda olmadi durduk yere pisikle ugrasmayalim ucuz derkenCanım o zaman bilemiyorum yanıltmayayım
canim ya kac damla dokuyorsun zor mu sıkmasi bende oyle almayi dusunuyorum gercekten pahali tek kullanimliklarBende ecZaneden izotonik alıyorum şırıngaya çekiyorum ordanda burnuna oğluma ne paralar vermiştim o serumlara baktım hastanede serumun içinden alıp sıkıyorlardı öğrendim kızıma hep öyle yapıyorum haftada bir bitmese bile çöpe atıyorum eczaneden yenisini alıyorum çok ucuz zaten
Orası öyle ama daha zararsız en azından diye düşündümKoalina o zaman bilemicem ama bu seferde eve gelince işten sen uğraşacaksın. Zaten bebekle ilgili problemin var işi zorlaştıran şeylerden uzak durmalısın sanki.
Evet ya temizlik içni biri olsa bile yeter gerçekten ya da haftada bir tam gün bakıcı. Ben gezeyim tozayımZatenKoalina en çok bu yüzden kötü etkilendi herşeyi dört dörtlük yapmak istiyor yetemicem düşüncesi oluşuyor. Ona yetmeye çalışırken kendini yarım bırakıyor bu sefer kendini üzüyor bence. Bazı şeyler de 4 3lük olsun hiçkimse mükemmel değil. Ben bazen diyorum milletin yatılı yardımcısı oluyo öyle çocuk bakmaya ne var. Hafta sonları temizlik için birini alabilsem herşey çok farklı olur yanı değil yatılı haftada 1 bile yeter ama şartlar el vermiyor maalesef.
Anammm gerçek mi. Yanakları da kötü zatenAtopik dermatitin ikinci aşamasına hoşgeldiniz:) canım koku ve ıslaklık varsa mantara çevirmiştir. Bizde de oldu. Dermotrosyd mantar ilacı verdi doktorumuz. Kullandık hemen geçti. Öncesinde hametan bepanthen falan kullandım hiç işe yaramadı.
ay çok sevindim canım adına =)Kıyafetleri yapiyo olmasın kuzum. Benimkinin bazı kıyafetleri de kızartıyor. Bi de dereceyi düşür istersen.
Önce seninle aynı derece de olurdu bizim ev de.Smyy89 la konuştuk, 23 e indirdim. O kadar rahatım ki anlatamam.
Aaa neden atıyorsun benimde bir hafta olmuştur ben devam ediyorum kullanmayaBende ecZaneden izotonik alıyorum şırıngaya çekiyorum ordanda burnuna oğluma ne paralar vermiştim o serumlara baktım hastanede serumun içinden alıp sıkıyorlardı öğrendim kızıma hep öyle yapıyorum haftada bir bitmese bile çöpe atıyorum eczaneden yenisini alıyorum çok ucuz zaten
Öyle okumuştum biryerde canım atılması gerekir diyeAaa neden atıyorsun benimde bir hafta olmuştur ben devam ediyorum kullanmaya
Çok kolay canım eczaneden serum alırken birkaçtanede enjektör al serumun altta yeri var ordan şırıngayı sokup serumu çekiyorsun ben 2,5 ml lik enjektör alıyorum ucundaki iğneyi çıkarıp yarısını burnunun bir deliğine diğer yarısını bir deliğine yavaşça sıkıyorum tıkanıklık olmuyor ozaman günde 3-4 kez yapıyorum doktor hiçbir zararı Yok dedi eğer sıktıktan sonra içerden ses geliyorsa sümük sesi yani otri bebeyle çekiyorum ses yoksa çekmiyorum çok rahat oluyorcanim ya kac damla dokuyorsun zor mu sıkmasi bende oyle almayi dusunuyorum gercekten pahali tek kullanimliklar
Sen bir doktora göster canm. Yanaklarında da varsa atopik dermatit olabilir.Anammm gerçek mi. Yanakları da kötü zaten
Benimki o kadar uzun süre uyanık kalamıyor. Yani gündüz uyutmayayım da akşam erken yatsın olayı bizde yok. En gec 2 saatte bir mutlaka uyuması gerekiyor. Teo da uykusuzluktan huysuzlanmıştır bence.Kamyon çarpmışa döndüm 1 saattir ağlıyot Teo bey.
Çok uyudu gündüz, saat 2 gibi uyandı. Dedim yatırmayayım akşam erken yatar. Dışarı falan çıktık gayet mutlu gülüyordu. 4 gibi uyur normalde, uyutmadım. 4 buçukta başladı ağlamaya, yatırıyorum yok, emzirmeye çalışıyorum yok, mama veriyorum yok, gexdirdim, oynattım yok. Tamam uyu diyorum uyumuyo daaz önce sallaya sallaya gezdirdim de öyle uyudu,ne uykuymuş ne ağlamakmış ya
Kamyon çarpmışa döndüm 1 saattir ağlıyot Teo bey.
Çok uyudu gündüz, saat 2 gibi uyandı. Dedim yatırmayayım akşam erken yatar. Dışarı falan çıktık gayet mutlu gülüyordu. 4 gibi uyur normalde, uyutmadım. 4 buçukta başladı ağlamaya, yatırıyorum yok, emzirmeye çalışıyorum yok, mama veriyorum yok, gexdirdim, oynattım yok. Tamam uyu diyorum uyumuyo daaz önce sallaya sallaya gezdirdim de öyle uyudu,ne uykuymuş ne ağlamakmış ya
[/QU
uyku saati gectigi in mi agladi acaba bizim hanimda saat 8 olmadan hazirlik yapip yatirmazsam ayni teo bey gibi yapiyor ne yapsak susmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?