- 21 Nisan 2018
- 2.201
- 1.729
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
- #59.621
sağol canımCok gecmis olsun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canımCok gecmis olsun cnm
Evet cnm kizima onu almistimbritax römerin bebek arabaları müthiş rahat var mı sende canım? tavsiye ederim
Anne sütü canım. Benim ara ara değil geceden sabaha kadar bildiğin kıvranıyorAra ara gaz sancısı oluyor anne sütüylemi besleniyor mamaylamı
Canım bizim doktor da gazdır normal diyor da ne bileyim bu kadar kıvranır mi bu aylik bebek onu bilemedim. Ki benimki premature 6.ayda. inşallah normaldir.Canım gece değil ama uykusu hafifleyince sabaha karşı 6 da falan başlıyor kivranmaya
Uyanmıyor ama ıkınıyor sürekli beni uyutmuyor. Doktor normal demişti.
Çok geçmiş olsun canım. Sıkma canını ortopedi gerek görürse bir aparat takıyormuş takmayadabilirlermiş. Bizim ilk kontrolde geçememişti kızım ikincinde geçmişti. Doktorum durumu anlatmıştı geçemesede korkulacak bişey yok demişti . O yüzden sıkma canını bakalım bi gidin doktor ne diyecek . Değerlerimiz kaç çıktı ?.arkadaşlar hastaneden geliyoruz büyük kızıma idrar verdik sonucu bakalım ne çıkacak. Zeynep için de kalça çıkıklığı için terar röntgen çektik ve malesef sağ bacağı sınırdaymış ve ortopedi ye yönlendirdiler. anca haftaya var randevu o zamana kadar nasıl uyuyacam bilemiyorum iki çocukla 2 saat hastanedeydim çok zor çok
Prima yapmıştır belki canm?kuzum bende aynen senin gibi başladım birhaftadir gunduzleri minies kullanıyorum gecede prima premium çare takıyorum.yalnız bugün sabah kırmızı küçük küçük bikac noktacik vardi poposunun oralarda bu pisikmi oluyor demekki.inşallah pişik olmaz bezde guzel yani beğenmiştim
süper biz ikinci bebek arabası olarak almıştık ve dört gözle bekliyorum zeynep'in oturmasını ve havaların ısınmasına =) travel sistem bebek arabasını şutlayacam ondan sonra =)))Evet cnm kizima onu almistim
ya eşimin galesizliğinden biz ilk 45 günlük iken gitmiştik aslında normal değerler idi ama ultrasonda ki doktor 1 ay sonra tekrar gelin erken doğumdan ötürü demişti. ama işte eşim pek umursamadı. bende dün akşam randevu alıp gittim hem diğer kızımı da göstereyim diye. hayırlısı olsun bakalım aynen olmazsa başka hastanede tekrar çektiririm haftaya perşembe verdiler başka hastaneden randevuyu. değerler şu şekilde ve biz 10un da 4 aylık oluyoruz ve benim bildiğim kadarıyla değerler farklı oluyor ilk aylardan.Çok geçmiş olsun canım. Sıkma canını ortopedi gerek görürse bir aparat takıyormuş takmayadabilirlermiş. Bizim ilk kontrolde geçememişti kızım ikincinde geçmişti. Doktorum durumu anlatmıştı geçemesede korkulacak bişey yok demişti . O yüzden sıkma canını bakalım bi gidin doktor ne diyecek . Değerlerimiz kaç çıktı ?.
Yaaa cok gecmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin boyle seyler bende arastirmada berilde sorunlar yasadim hemde iki defa ayni seyi korkudan tedaviyi biraktim simdi ise hamileyim hangi doktora gidecem bilmiyorumSpekulum ile rahmimi açtı 2 gün sonra doğurdum servikal yetmezliğin var yalanını uydurdular bana. Sırf bu yüzden uzun süre bebek düşünmedim. Tekrar hamile kaldığımda çok ağladım. Araştırma hastanesine kontrole gittim sürekli bana ne zaman serklaj yapacaksınız dedim. Hep aynı cevabı aldım.rahim ağzı yetmezliği yok! Takip edelim!...yazması çok kısa yaşaması uzun ve üzücü bir süreçti. Hala ağlarım hatırıma geldikçe bebeğim. Şükür ki kucağımda başka bir meleğim...
Canım doğduğundan bu yana ayağında çok rahat ettimKızlar bebeklerinize ayakkabı patik tarzı ne giydiriyorsunuz? Biz serrayı her sabah çıkarmak zorunda olduğumuz için eğer o günkü kıyafeti ayaklı tulum değilse ayakkabı sıkıntısı çekiyorum. Ayakları üşüyecek diye ödüm kopuyor. Bu aylar için ayakkabı kullanımı da pek önerilmiyor. Şunlardan kullanan oldu mu aranızda? Kokopatikte 3 al 2 öde vardı. Geçen gün 3 tane aldım. 1 yazlık 2 kışlık kumaştan aldım. Hatta bugün kargo gelmiş ben henüz alamadım ama nasıl çıkacak hiç emin değilim.
Yok cnm ya sorun değil geçen bir yazıda görmüştüm ondan da kafam karıştı neyse öğrenmiş olduk :)H haticeci0606 canım senin de kafanı karıştırdım kusura bakma benim aklımda 4.ay diye kalmış çocuk felci afedersin
canım buna çok benzer bir tane var ama hem sürekli düşüyor ayağından hem de benimkinin yeri çok ince.Canım doğduğundan bu yana ayağında çok rahat ettim
Canım benim bebegim de aglamiyor. Kıvranıp duruyor. Çok aşırı kıvranmaya başladığında demek ağrısı oluyor ki ağlayarak uyanıyor. Ama ağlayarak uyanması cok nadir. Genelde sanki ameliyat olmuş büyük insanlar gibi kıvranıp duruyor. Ne yapacagimi şaşırıyorum sabaha kadar
Canım sen yanında yatsan huysuzlandıkça pışpışlasan da öyle yapar mı ki. Bi sürü farklı görüş var ama ben çözümü onda buldum. Eşimle yastiklarimizi ayırıyoruz ortada onu yatırıyoruz. Baş hizamizda olduğu için bedenlerimizle zarar verme riskimiz de olmuyor. Kipirdanmaya başlayınca hemen yan çevirip sarılıp pışpışliyorum çok hareketlenmeden.Canım benim bebegim de aglamiyor. Kıvranıp duruyor. Çok aşırı kıvranmaya başladığında demek ağrısı oluyor ki ağlayarak uyanıyor. Ama ağlayarak uyanması cok nadir. Genelde sanki ameliyat olmuş büyük insanlar gibi kıvranıp duruyor. Ne yapacagimi şaşırıyorum sabaha kadar
Bu arada benim bebegim de premature. Bize de kalca cikigi var dediler. Hatta bir doktor pavlik bandaji takacaktı. Çok üzülmüştüm. Başka yere daha gösterdim dedi bu daha çok küçük. Bir ay daha bekleyelim. Çok şükür ki düzeldi. Seninkinde alfa 59 bence düzelir. Zaten 60 olsaydı sorun yok diyeceklerdi. Tip1 olacaktı. Yanı bence de kızın düzelir.
canım kaç saatte bir emziriyosun gece? inan ağrısı olsa kıvranmaz dı ağlar dururdu. ağladığı zaman da sen onu duymadığın içindir veya birden açlık hissetmiştir =) ben hiç takmadım bu kıvranmasına.Canım benim bebegim de aglamiyor. Kıvranıp duruyor. Çok aşırı kıvranmaya başladığında demek ağrısı oluyor ki ağlayarak uyanıyor. Ama ağlayarak uyanması cok nadir. Genelde sanki ameliyat olmuş büyük insanlar gibi kıvranıp duruyor. Ne yapacagimi şaşırıyorum sabaha kadar
Bu arada benim bebegim de premature. Bize de kalca cikigi var dediler. Hatta bir doktor pavlik bandaji takacaktı. Çok üzülmüştüm. Başka yere daha gösterdim dedi bu daha çok küçük. Bir ay daha bekleyelim. Çok şükür ki düzeldi. Seninkinde alfa 59 bence düzelir. Zaten 60 olsaydı sorun yok diyeceklerdi. Tip1 olacaktı. Yanı bence de kızın düzelir.
primayı uzun zamandır kullanıyodum kuzum sonradan yaparmikiPrima yapmıştır belki canm?