• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kızlar saçlarım aşırı dökülüyor heryer sac önüne geçemiyorum.gece emzirirken karanlıkta emziriyorum üstümden basimdan çocuğun ağzına sac filan gidermi diyede tereddüt emiyor değilim yaa.😫
ben de oyle malesef ve boynunundan cekip aligim oluyor 😭😔

4 yaşa kadar diyor kullanımı. O yaştan sonra başka koltuk mu almak gerek?
9 36 kilo olanlar vardi ben oyle almak istedim gecensene ablasina ama satici tavsiye etmedi buyuge kucuk gelir dedi dusununce zaten bebek 9 kilo oldumu ablasi hala koltukda oturuyo olacak bebege yeni almam gerekecek diye ablaya uygun rahat bise oladim sonrdan.karsilastirma yapinca 9 36 kilo.olanlar birazdaha buyuk kalir bebek icin en guzeli 9 18 kilo olanlar bence

Arkadaşlar ya bebekleriniz gece kıvranıyor mu. Ya da hala gazdan kıvranan var mi. Ve bu aylarda kıvranmadı hala normal mi. Gece sabaha kadar kivraniyor yatamıyor. Doktor da gazdır diyor ama Emin olamadim
Canım gece değil ama uykusu hafifleyince sabaha karşı 6 da falan başlıyor kivranmaya
Uyanmıyor ama ıkınıyor sürekli beni uyutmuyor. Doktor normal demişti.

Kiloya takılmayın canım oğlumun Bebek arabası 15 kiloya kadar 28 kilo oldu hala biniyordu 4 yaştan sonra oto koltuğuna 5 yaşına kadar daha oturur istemiyorlar ağlıyor oğlum 6 yaşında bıraktık koltuğu
yukseltici mi kullaniyorsunuz rahatmi biz sehir ici icin yukseltici aldik ama cok rahat degil ya kemeri tam boynuna geliyor hatta gecen ani frende boynunu acitti 😔simdi sehir icindede oto koltuguna otiruyor mayisda 9 yasi bitecek

Salıncağı çıkardım pek sevmedi şimdilik ama zamanla sever belki abisi daha çok bindi 😂

Eklentiler

• 0A9413D6-4253-4BD3-8ACE-BEDEFD2A6193.jpeg
    0A9413D6-4253-4BD3-8ACE-BEDEFD2A6193.jpeg
    154,7 KB · Görüntüleme: 50
Neden kaybettiniz bebeginizi bende sara gitmek istiyorum ama doktorda kararsiz kaldim
Spekulum ile rahmimi açtı 2 gün sonra doğurdum servikal yetmezliğin var yalanını uydurdular bana. Sırf bu yüzden uzun süre bebek düşünmedim. Tekrar hamile kaldığımda çok ağladım. Araştırma hastanesine kontrole gittim sürekli bana ne zaman serklaj yapacaksınız dedim. Hep aynı cevabı aldım.rahim ağzı yetmezliği yok! Takip edelim!...yazması çok kısa yaşaması uzun ve üzücü bir süreçti. Hala ağlarım hatırıma geldikçe bebeğim. Şükür ki kucağımda başka bir meleğim...

yukseltici mi kullaniyorsunuz rahatmi biz sehir ici icin yukseltici aldik ama cok rahat degil ya kemeri tam boynuna geliyor hatta gecen ani frende boynunu acitti 😔simdi sehir icindede oto koltuguna otiruyor mayisda 9 yasi bitecek
Arkada normal koltukta oturuyor kemerini takıyoruz kemer acıtmasın diye kolunun altına indiriyoruz

arkadaşlar hastaneden geliyoruz büyük kızıma idrar verdik sonucu bakalım ne çıkacak. Zeynep için de kalça çıkıklığı için terar röntgen çektik ve malesef sağ bacağı sınırdaymış ve ortopedi ye yönlendirdiler. anca haftaya var randevu o zamana kadar nasıl uyuyacam bilemiyorum :( iki çocukla 2 saat hastanedeydim çok zor çok :(

arkadaşlar hastaneden geliyoruz büyük kızıma idrar verdik sonucu bakalım ne çıkacak. Zeynep için de kalça çıkıklığı için terar röntgen çektik ve malesef sağ bacağı sınırdaymış ve ortopedi ye yönlendirdiler. anca haftaya var randevu o zamana kadar nasıl uyuyacam bilemiyorum :KK43: iki çocukla 2 saat hastanedeydim çok zor çok :KK43:
Cok gecmis olsun cnm

Back