• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ebebekte 200 tl ve üzeri alılverişe 50 tl indirim varya şimdi mama sandalyesi 494 tl alınca 100 tl indirimmi olcak yani basmadı kafam yarın giden olursa sorabilirmi bana bilgi verirseniz çok sevinirim bana çok uzak ebebek

Bugün avmye gittik kızlar. Emxirme odasına kucağımda oğlumla giderken bekleme yerinde otunan kadının biri kollarını açtı. Biraz versene seveyim dedi, niye veriyomuşum dedim geçtim. Kızı da anne vermez niye versin falan dedi. Oda doluydu geri dönerken, kaçırmam korkma, nazar etmem ben falan söyledi durdu. Deli mi ne :D

şu oto koltugu meselesi beni de yordu walla temmuza kadar almam lazim yazin gelirken puset olsa bile alcak olur sıkılirmis baya baktim enson bebegi baglama konusunda rahatligindan dolayi donebilen koltuk baktim bi britax da var bide chiccoda baya pahalilar britax burda 400 kusur 500 € chicco toround 300 kusur 400 € civari cicco aklima yatiyor hem aynasi var onden bebegi gorebiliyorsun hemde ablasinda gecensene baya baktik rahatlik ve genislik olarak chicco aldik suqnda jokerde 1700 falan bi esimle konusacagim ordan gelmesi sorun olmazsa onu alirim ha bide bu gun kriz gecirdim puseti arabaya baglarken kemerle bebek biyandan agliyo elli yerden takmaya calis ay dedim isofixli alacam yani fiyattan dolayi isofixsiz bakiyodum ablasinin izofixli bir hareketle tak cikar rahatlik yani ayy nekadar uzattim ya cok dertliydim kusura bakma bacim 🙈
Yok canım estağfurullah. Gerçekten çok ayrıntılı bi konu. Ben de çok üşeniyorum. Birisi benim yerime karar verse de alsa ne güzel olacak. Eşime de sinir oluyorum. Her şeyi ben düşünmek zorundayım. Ne güzel babalık valla. Hoplat ziplat eğlen bütün can sıkıcı tarafları anneye kalsın.

Bugün avmye gittik kızlar. Emxirme odasına kucağımda oğlumla giderken bekleme yerinde otunan kadının biri kollarını açtı. Biraz versene seveyim dedi, niye veriyomuşum dedim geçtim. Kızı da anne vermez niye versin falan dedi. Oda doluydu geri dönerken, kaçırmam korkma, nazar etmem ben falan söyledi durdu. Deli mi ne :KK70:
Yurdum insanının aşırı insan sevgisi 😀😀 Bebekleri kamu malı filan sanıyorlar galiba. Hamileyken metroda kadının biri benim gobegimi sevmişti şok olmuştum 😊

IMG_20190309_154701217.jpg

29 yıllık babadan oğula içlikk❤️😍
Kaynanam kaldırmış hatıra kalsın die ben oğlumdan bir eşyayı 29 yıl boyunca saklayamam heralde 😊

Bugün avmye gittik kızlar. Emxirme odasına kucağımda oğlumla giderken bekleme yerinde otunan kadının biri kollarını açtı. Biraz versene seveyim dedi, niye veriyomuşum dedim geçtim. Kızı da anne vermez niye versin falan dedi. Oda doluydu geri dönerken, kaçırmam korkma, nazar etmem ben falan söyledi durdu. Deli mi ne :D
İşte o teyze bendim niye sevdirmedin kızz çocuğuu 🤣🤣
Ben olsam yok diyemezdim en iyisini yapmışsın uzaktan sevsin kucağına alıyo bide ne münasebet yaa deli bu millet galiba🤣

Canım bence siyah olmaz ya 🙄 iyice karıştıralım kafanı ama çooook zorda kalmadıysan siyahı en son tercih yap bence.
Yaa illaki yeni bişey alıcam zaten çünkü kıyafetlerim olmuyo.siyah dışında bişey alırım o zaman ama bulamıyorum emzirebilmek için önü rahat açılan bişey arıyorum v yaka falan görürseniz şifon v kruvaze anvelop yaka bişeyler bana da gönderin kızlar nolur

Ozgebalaban11 Ozgebalaban11 Canım benim ki bu model bu renk.. her kıyafete uyuyor çok spor durmuyor .. rahatlık olarak ger model aynı Mıdır bilmiyorum. Tabanındaki dokusun kullandıkça ayak tabana bastıkça ayağına göre şekil alıyor..hamilelikse diğer ayakkabılıları giyemediğim için bana çok rahat gelmişti

Minik bebis Minik bebis bende bu kampanyadan yararlanarak mama sandalyesi alacağım .. e bebek daha önce biz hamileyken de yeni açılan mağazasında böyle bir kampanya yapmıştı .. 200 tl alışverişini yapıyorsun sana çek veriyor ama çeki bir sonraki alışverişinde kullanabiliyorsun . O an ödeyeceğim ücrette indirim yapmıyorlar . Muhtemelen bu kampanyası da aynı şekildedir

Dildildil Dildildil çok geçmiş olsun canım ya kıyamam küçücük beden inşallah hemen döker kumların hepsini ne varsa 😞

İyi geceler arkadaşlar. E bebeğin kampanyası varken oto koltuğu mu alsam diyorum. Hiç araştıran bi karar veren var mı aranızda? Valla yoruldum artık sürekli bi şeyler araştırıp alışveriş yapmaktan 😊 oto koltuğu konusuda baya ayrıntılı bi konu galiba, çok zor geliyor araştırma yapmak. Bilen ,anlayan varsa icinizde bı şeyler önerir misiniz?
Ben baya araştırıp besafe izi comfort x3 almaya karar vermiştim. 6.ayda falan alacağım galiba.

Migrosun bezini aldık minies bakalım yarın onu denicem baktım şimdi çok güzel gözüküyor 44 tanesi 32 tl almış eşim 4 numara
Canm niye öyle pahalı aldınız. 24,95 TL olması lazım. Tüm numaralar aynı fiyat sadece paketin içindeki sayı değişiyor.

Eklentiler

• 68F36BAB-7ACA-4D36-AF8F-DFBD626E1176.png
    68F36BAB-7ACA-4D36-AF8F-DFBD626E1176.png
    161,5 KB · Görüntüleme: 24
Herkesin memnuniyet derecesi beklentileri farkli tabiki. Ben o kadinin adini dahi duymaya tahammul edemiyorum. İlk hamileligimi onun yuzunden kaybettim. Sara gitmedim oyuzden cok sukur sorunsuz zamaninda dogurdum.
Neden kaybettiniz bebeginizi bende sara gitmek istiyorum ama doktorda kararsiz kaldim

Geçmiş olsun yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederiz, inşallah geçer. Neden oluyor bilmiyoruz doktor vücut susuz kalmış dedi ama bana pek mantıklı gelmedi. Anne sütü ve mama yiyor 3.ayına kadar hiç su vermedik ama doktor verin demedi. 3.ayda verin dedi. Kontrolümüz 15inde ayın eğer çok sancısı olursa farklı bir doktora götürücez.yada doktor mantıklı bir açıklama yapmazsa yine farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum.

Yok canım estağfurullah. Gerçekten çok ayrıntılı bi konu. Ben de çok üşeniyorum. Birisi benim yerime karar verse de alsa ne güzel olacak. Eşime de sinir oluyorum. Her şeyi ben düşünmek zorundayım. Ne güzel babalık valla. Hoplat ziplat eğlen bütün can sıkıcı tarafları anneye kalsın.
aynen yaa aksam anlatiyorum sunun şu ozelligi var sukadar indirimde bide onu mu alsak yoksa britax ikinci el şu kadar onu mu alsak yoksa daha uygina ikinci el donmeyen bi tanemi alsak bana verdigi cevap sen karar ver bana şunu al de oldu 😒 neyse cok sukur ki alma demiyo 🤣 ama zorla verdigi fikir biz bu koltugi bebek tahat etsin falan diye almayacazmi ozaman doneni al 200 tl icinde ikinci el almaya gerek yok oldu 😊 eger ucakla gelmesinde sıkınti olmaz ise jokerden chicco toround u alacagiz galiba baya uygun birde tahat genis koltuk yan yana baktigin zmaan bile brtakxdan daha genis duruyor ablamizda kullaniyo rahat yani

Geçmiş olsun yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederiz, inşallah geçer. Neden oluyor bilmiyoruz doktor vücut susuz kalmış dedi ama bana pek mantıklı gelmedi. Anne sütü ve mama yiyor 3.ayına kadar hiç su vermedik ama doktor verin demedi. 3.ayda verin dedi. Kontrolümüz 15inde ayın eğer çok sancısı olursa farklı bir doktora götürücez.yada doktor mantıklı bir açıklama yapmazsa yine farklı bir doktora gitmeyi düşünüyorum.
Geçmiş olsun canım.Ben böbrek taşı düşürdüm çok acı çektim dayanılmaz.Kumda öyle acı veriyormuş kim bilir ne acı çekiyor kuzucuk😟 Sussuz kalmış böbreklerim bir dönem böbrekteki atıklar temizlenmiynce taşa dönüşmüş o yüzden bebeğime doğduğundan beri su veriyorum.Anne sütünde nekadar su olsada böbreğin temizlenmesi için saf su şart bence.Çok çok geçmiş olsun atlatırsınız inşallah tez zamanda 😞😞

Ben baya araştırıp besafe izi comfort x3 almaya karar vermiştim. 6.ayda falan alacağım galiba.
bende bunda karar kilmistim fakat dun bebek biyandan aglar biyandan bagkamaya calisirim yol kenarinda falan ani kararla donen isofixli bi koltuk almaya karar verdim adac da sadece iki modele onay vermis bende chiccoyi alacagim

Back