Kızlar mrb Bn de 14 aylık evliyim ve 11 aydir deniyoruz bütün tahlillerim normal çıktı. Sadece eşimin morfolojisi %1 çıktı hastanedeki doktor kafanıza takmayın bu degerlerle çocuğunuz olur benim bu kadar profesörlük hayatım boyunca morfolojisi düzgün bi hastam gelmedi hastaneler bilerek düşük gösteriyorlar dedi.. İki hüsranla sonuçlanan Klomen tedavim var her defasında 5 yumurta gelişti ama malesef olmadı doktorum biraz ilgisizdi geçen ay doktorumu degistirdim Bn de yumurta takibine başladı ve adetinin 12 gününde 19mm olmuştu yumurta bu sefer işimizi sansa bırakmayalım kendimiz catlatalim yumurta 20mm olunca dedi tabi Bn evde doktor kontrolünde olmama rağmen ovo yaptım ve o gece pik yaptı sabah doktora gittiğimde yumurtanın kendiliğinden çatladığını gördük doktor hem kaliteli bi yumurta oluştu hemde kendiliğinden çatladı şansın çok yuksek stres yapma dedi.. Tabi bugün 8 gün ve elimde değil çok merak ediyorum... Rabbim kimseye aratmasin uyku falan kalmadı heran her saniye dua ediyorum rabbim bizede nasip et diye