- 1 Temmuz 2018
- 131
- 141
- 23
- 30
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Herhangi bir belirti oldu mu
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberleri verirsin benimde bata 9 kaldı kan versem mi diyorum bari yoksa kafa olarak rahatlayayım da adet şaşmasın bari
Off bat a daha 12 gün varrr gecmiyor gecmiyorrr...
Günlerdir çok midem bulanıyordu canım kan da pembemsi çok açım renkti öncesinde de beyaz akıntım olmuştu bugün..ve az once kan verdim sonucu sizinle paylaşırım 1 saat sonra bu ikinci denememiz temmuZ ayı olmamıştı ağustos da olmasa bir süre erteleyeceğim çocuk işini
bugün 8.günüm canım yarın 9.gün edecekCanım çatlama üzerinden 7-8 gün geçerse kanda çıkar
Arkadaşlar merhaba yardımcı olabilir misiniz benim adetim 28 gün sürer çocuk istiyoruz bu ay ilk defa adetim bittikten 5 gün sonra kahverengi leke oldu ama 1 gün sürdü bilenler yardımcı olabilir mi neyden olabilir
Bu kadar erken yerleşme kanı olabilir mi kiyerleşme kanı olabilir
ilişki oldumu adet bitimi gibi?Bu kadar erken yerleşme kanı olabilir mi ki
Adet olmadan 2 gün önce oldu ve adetim bittikten 1 gün sonra oldu 4 gün sonra da hafif kahverengi leke geldiili
ilişki oldumu adet bitimi gibi?
valla yerleşme kanaması 6 gün sonra olabilir diye biliyorum yanlış biliyosam affola :) seni ümitlendirmim o vebali kaldıramam 1 hafta sonra kan ver istersen belki kanda çıkar gebeysenAdet olmadan 2 gün önce oldu ve adetim bittikten 1 gün sonra oldu 4 gün sonra da hafif kahverengi leke geldi
bugün 8.günüm canım yarın 9.gün edecek
Bir sonraki adet tarihim 15 inde 12 gün var yani daha diğer yumurtlama döneminden hamile kalıp adet görmüş olabilir miyim diye düşündüm çünkü bu ayki adetimde farklıydı 5 gün sürdü ama ağrım çok fazla olmadı eskiden siyaha yakın gelirdi bu sefer kırmızıydı hiç olmamıştı böylevalla yerleşme kanaması 6 gün sonra olabilir diye biliyorum yanlış biliyosam affola :) seni ümitlendirmim o vebali kaldıramam 1 hafta sonra kan ver istersen belki kanda çıkar gebeysen
yorgunluktan oldğunu düşünmüyorum canımkaşıntım yok yok canım peçeteye silince de baya sarı akıntı var ama kasık ağrım bugün yoktu şimdi eve geldim hzandım başladı yorgunluktan mı acaba
elinde malzeme falan varsa biliyorsan örgü ör ya da herhangi bir hobiyle uğraş gerçekten kafanı boşaltıyor bu tarz şeyler ufak bir tavsiye :)Off bat a daha 12 gün varrr gecmiyor gecmiyorrr...
beklemek suan en zor sey biliyorum ama bekleyebildiğin kadar bekle sonra kan verhakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberleri verirsin benimde bata 9 kaldı kan versem mi diyorum bari yoksa kafa olarak rahatlayayım da adet şaşmasın bari
bende öyle olmuyo gecikmiştim baş dönmesiyle acile gittim mahsuscuktan dedim iğne yapmayın gebelikten şüpheleniyorum :)))) doktor istedi testi negatif çıktı sabaha kalktım baktım adet olmusum :) kafa olarak rahatlıyorumbeklemek suan en zor sey biliyorum ama bekleyebildiğin kadar bekle sonra kan ver
gebelik varsa en azından daha net bilgi alırsın. erken öğrenen arkadaslar beta hcgleri düşük olduğu için bu sefer daha endişeli oluyorlar. beta yükselir mi diye tabi ki sen daha iyi bilirsin canım.
nolur nolmaz diye mantar kremi kullanıyorum kullandığım halde geçmezse bu ağrı artık şüphelenicemyorgunluktan oldğunu düşünmüyorum canım
güldürdün beni gece gece . çok yaşa sen :) tabi ki kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap:)bende öyle olmuyo gecikmiştim baş dönmesiyle acile gittim mahsuscuktan dedim iğne yapmayın gebelikten şüpheleniyorum :)))) doktor istedi testi negatif çıktı sabaha kalktım baktım adet olmusum :) kafa olarak rahatlıyorum
bende gebelik olur diye kaşıntıyı alması için doktor tavsiyesiyle travazol kremi kullandımnolur nolmaz diye mantar kremi kullanıyorum kullandığım halde geçmezse bu ağrı artık şüphelenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?