Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herhangi bir belirti oldu mu

Günlerdir çok midem bulanıyordu canım kan da pembemsi çok açım renkti öncesinde de beyaz akıntım olmuştu bugün..ve az once kan verdim sonucu sizinle paylaşırım 1 saat sonra bu ikinci denememiz temmuZ ayı olmamıştı ağustos da olmasa bir süre erteleyeceğim çocuk işini

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberleri verirsin benimde bata 9 kaldı kan versem mi diyorum bari yoksa kafa olarak rahatlayayım da adet şaşmasın bari

Canım çatlama üzerinden 7-8 gün geçerse kanda çıkar

Sonuç negatif canım malesef

Arkadaşlar merhaba yardımcı olabilir misiniz benim adetim 28 gün sürer çocuk istiyoruz bu ay ilk defa adetim bittikten 5 gün sonra kahverengi leke oldu ama 1 gün sürdü bilenler yardımcı olabilir mi neyden olabilir

yerleşme kanı olabilir
Arkadaşlar merhaba yardımcı olabilir misiniz benim adetim 28 gün sürer çocuk istiyoruz bu ay ilk defa adetim bittikten 5 gün sonra kahverengi leke oldu ama 1 gün sürdü bilenler yardımcı olabilir mi neyden olabilir

Adet olmadan 2 gün önce oldu ve adetim bittikten 1 gün sonra oldu 4 gün sonra da hafif kahverengi leke geldi
valla yerleşme kanaması 6 gün sonra olabilir diye biliyorum yanlış biliyosam affola :) seni ümitlendirmim o vebali kaldıramam 1 hafta sonra kan ver istersen belki kanda çıkar gebeysen

valla yerleşme kanaması 6 gün sonra olabilir diye biliyorum yanlış biliyosam affola :) seni ümitlendirmim o vebali kaldıramam 1 hafta sonra kan ver istersen belki kanda çıkar gebeysen
Bir sonraki adet tarihim 15 inde 12 gün var yani daha diğer yumurtlama döneminden hamile kalıp adet görmüş olabilir miyim diye düşündüm çünkü bu ayki adetimde farklıydı 5 gün sürdü ama ağrım çok fazla olmadı eskiden siyaha yakın gelirdi bu sefer kırmızıydı hiç olmamıştı böyle

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlı haberleri verirsin benimde bata 9 kaldı kan versem mi diyorum bari yoksa kafa olarak rahatlayayım da adet şaşmasın bari
beklemek suan en zor sey biliyorum ama bekleyebildiğin kadar bekle sonra kan ver
gebelik varsa en azından daha net bilgi alırsın. erken öğrenen arkadaslar beta hcgleri düşük olduğu için bu sefer daha endişeli oluyorlar. beta yükselir mi diye tabi ki sen daha iyi bilirsin canım.

bende öyle olmuyo gecikmiştim baş dönmesiyle acile gittim mahsuscuktan dedim iğne yapmayın gebelikten şüpheleniyorum :)))) doktor istedi testi negatif çıktı sabaha kalktım baktım adet olmusum :) kafa olarak rahatlıyorum

güldürdün beni gece gece . çok yaşa sen :) tabi ki kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…