• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
234C5BF2-9E16-4B21-A275-82224E3F771A.jpeg Günaydın herkese bat a beş var erken gebelik testi böyle inşallah :KK200::dua:

inşallah allahın izni ile bu ikinci olucak ilk kızıma korunmadığım 2.ayda hamiş kalmıştım şimdi o 4 yaşında temmuz ayında korunmadım ama olmadı bakalım bu ay heyecanla bekliyorum:)
Aynen bende :) ilk hamileligimde 2. Denemede kalmıştım. Temmuzda tekrar ilk denedik olmadi. Bu 2. Bakalm :)

Merhaba arkadaslar,
Bende araniza katilmak istiyorum..
Benimde ikinci cocuk icin ikinci denemem. Dun ovu test yaptim silil cizgi cikti yani yumurtama yakinim. Gecen ay 31 gunluk bir donem gecirdim. Bu ay kac olur hic bilmiyorum. Gecen ayki gibi olursa BAT 23 agustos. Yumurtlama zamanim gelsin belli olur. Simdilik 23 agustos kalsin. Degisince yazarim :KK49:

Kızlar herkese günaydın, çok kısa bir sorum var, hamile olup ovülasyonla anlayanlar vardı ya, o kesin olmak zorunda mı? Yani ovülasyon illa çok koyu çıkmalı mı? Ben devam ediyorum ovülasyon yapmaya hiç koyulaşmıyo iyice umudumu kaybediyorum bata 8-9 gün kaldı:( hamilelik testinde daha çıkmaz diye boşa yapmayım diyorum belki ovülasyon tekrar koyulaşır ama hiç alakası yok:((

Merhaba arkadaslar,
Benimde ikinci cocuk icin ikinci denemem. Dun ovu test yaptim silil cizgi cikti yani yumurtama yakinim. Gecen ay 31 gunluk bir donem gecirdim. Bu ay kac olur hic bilmiyorum. Gecen ayki gibi olursa BAT 23 agustos. Yumurtlama zamanim gelsin belli olur. Simdilik 23 agustos kalsin. Degisince yazarim :KK49:
Sen de hoşgeldin canım . Hayırlısı olsun inşallah bat 15 agustos benimde. Bekliyoruz bakalim

Kızlar herkese günaydın, çok kısa bir sorum var, hamile olup ovülasyonla anlayanlar vardı ya, o kesin olmak zorunda mı? Yani ovülasyon illa çok koyu çıkmalı mı? Ben devam ediyorum ovülasyon yapmaya hiç koyulaşmıyo iyice umudumu kaybediyorum bata 8-9 gün kaldı:KK43: hamilelik testinde daha çıkmaz diye boşa yapmayım diyorum belki ovülasyon tekrar koyulaşır ama hiç alakası yok:KK43:(
Ovulasyon testi ben hic yapmadim, hic anlamiyorum da :KK43: bilen arkadaslar yardımcı olabilir canm

Merhaba arkadaslar,
merhaba canım benimde aynı ikinci çocuk ikinci denemem bende bugün katıldım hayırlısı olsun hepimiz için

Ovulasyon testi ben hic yapmadim, hic anlamiyorum da :KK43: bilen arkadaslar yardımcı olabilir canm
Hamile kalanlar bazen gebelik testinden önce ovülasyonla anlıyomuş da cok koyu cıkarmıs:/ ben de bi umut yapıorum ama kalbimiz kadar temiz ikinci çizgi : ) herhalde bu ay da olmayacak:KK43: Allahım görsün bizi de nasip etsin en kısa zamanda :KK43:

Kızlar herkese günaydın, çok kısa bir sorum var, hamile olup ovülasyonla anlayanlar vardı ya, o kesin olmak zorunda mı? Yani ovülasyon illa çok koyu çıkmalı mı? Ben devam ediyorum ovülasyon yapmaya hiç koyulaşmıyo iyice umudumu kaybediyorum bata 8-9 gün kaldı:KK43: hamilelik testinde daha çıkmaz diye boşa yapmayım diyorum belki ovülasyon tekrar koyulaşır ama hiç alakası yok:KK43:(
bende geçtiğimiz ay kullandım ilk defa ovu testi bende de aynı şekilde oldu hiç koyu çizgi yakalayamadım,bizim 4.ay denememizdi,belki yumurtlamayı yakalayamıyorumdur diye takip yapim dedim olmadı :110: velhasıl regl oldum zaten bu ay boş geçicem misaifrler filan var pek uğraşamicam,sonraki ay tekrar denicem bakalım..ama hergün yaklaşık olarak aynı saatte ve en az 3 saat tuvalete gitmeden çok sıvı alımı olmadan yapılmalı diye biliyorum,almış olduğum testlerden sitede kullanıp aynı ay hamile kalan çok var nasip demk ki..:KK61:

Her sabah vücut ışını ölç hamileyken regliye yakin çok büyük düşüş olmuyor sicaklikta

Back