- 4 Ocak 2016
- 181
- 289
- 103
- 33
- Konu Sahibi zynpzn8989
bende geçtiğimiz ay kullandım ilk defa ovu testi bende de aynı şekilde oldu hiç koyu çizgi yakalayamadım,bizim 4.ay denememizdi,belki yumurtlamayı yakalayamıyorumdur diye takip yapim dedim olmadı velhasıl regl oldum zaten bu ay boş geçicem misaifrler filan var pek uğraşamicam,sonraki ay tekrar denicem bakalım..ama hergün yaklaşık olarak aynı saatte ve en az 3 saat tuvalete gitmeden çok sıvı alımı olmadan yapılmalı diye biliyorum,almış olduğum testlerden sitede kullanıp aynı ay hamile kalan çok var nasip demk ki..
Canım dediğini anladım, onu ben geçen ay yaşadım ve regl oldum ama bu ay koyulastı o günler de değerlendirdik. 16-17-18. Günlerdi. Benim şimdi demek istediğim şu, eğer hamileysen bata yaklaşınca ovülasyon tekrar koyulaşıyomuş hatta ikinci çizgi aşırı koyulaşıyomuş. Böylece gebelik testinden önce ovülasyon testinden anlıyomuşsun ki hamilesin. Ben onu demek istemiştim ama ben de hiç koyulaşma yok. Artık kafayı yicez herhalde 1 gün daha erken öğrenmek için yaaa kendimi hiç bu kdr sabırsız bilmezdim valla yazarken kendime sasırıyorum Allahım isteyeeen herkese istediği zaman nasip etsin amiiinnnn