• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende geçtiğimiz ay kullandım ilk defa ovu testi bende de aynı şekilde oldu hiç koyu çizgi yakalayamadım,bizim 4.ay denememizdi,belki yumurtlamayı yakalayamıyorumdur diye takip yapim dedim olmadı :110: velhasıl regl oldum zaten bu ay boş geçicem misaifrler filan var pek uğraşamicam,sonraki ay tekrar denicem bakalım..ama hergün yaklaşık olarak aynı saatte ve en az 3 saat tuvalete gitmeden çok sıvı alımı olmadan yapılmalı diye biliyorum,almış olduğum testlerden sitede kullanıp aynı ay hamile kalan çok var nasip demk ki..:KK61:

Canım dediğini anladım, onu ben geçen ay yaşadım ve regl oldum ama bu ay koyulastı o günler de değerlendirdik. 16-17-18. Günlerdi. Benim şimdi demek istediğim şu, eğer hamileysen bata yaklaşınca ovülasyon tekrar koyulaşıyomuş hatta ikinci çizgi aşırı koyulaşıyomuş. Böylece gebelik testinden önce ovülasyon testinden anlıyomuşsun ki hamilesin. Ben onu demek istemiştim ama ben de hiç koyulaşma yok. Artık kafayı yicez herhalde 1 gün daha erken öğrenmek için yaaa kendimi hiç bu kdr sabırsız bilmezdim valla yazarken kendime sasırıyorum :( Allahım isteyeeen herkese istediği zaman nasip etsin amiiinnnn

Canım dediğini anladım, onu ben geçen ay yaşadım ve regl oldum ama bu ay koyulastı o günler de değerlendirdik. 16-17-18. Günlerdi. Benim şimdi demek istediğim şu, eğer hamileysen bata yaklaşınca ovülasyon tekrar koyulaşıyomuş hatta ikinci çizgi aşırı koyulaşıyomuş. Böylece gebelik testinden önce ovülasyon testinden anlıyomuşsun ki hamilesin. Ben onu demek istemiştim ama ben de hiç koyulaşma yok. Artık kafayı yicez herhalde 1 gün daha erken öğrenmek için yaaa kendimi hiç bu kdr sabırsız bilmezdim valla yazarken kendime sasırıyorum :KK43: Allahım isteyeeen herkese istediği zaman nasip etsin amiiinnnn
pardon canım ya cumartesi çalışma kafası iş arasında yazdım,, o kadar anlayabilmişim mesajını :olamaz: bizde 2 sene korunduk o zaman korkuyoduk hamile kalmamdan ne zaman bebek istedik sanki dünya onun üzerine kuruldu başka birşey düşünemez oldum amin canım inşallah hepimize en kısa zamanda sağlıkla nasip olur,forumlardan okuduğum kadarıyla gebelik belirtisi için ikisi de aynı koyulukta olmalıymış ovu testinde,ama gebelik testinde bile çıkmayıp sonra kan testinde hamile olduğunu öğrenen çok var,biraz daha sabredin,inşallah hamilesinizdir:dua:

pardon canım ya cumartesi çalışma kafası iş arasında yazdım,, o kadar anlayabilmişim mesajını :olamaz: bizde 2 sene korunduk o zaman korkuyoduk hamile kalmamdan ne zaman bebek istedik sanki dünya onun üzerine kuruldu başka birşey düşünemez oldum amin canım inşallah hepimize en kısa zamanda sağlıkla nasip olur,forumlardan okuduğum kadarıyla gebelik belirtisi için ikisi de aynı koyulukta olmalıymış ovu testinde,ama gebelik testinde bile çıkmayıp sonra kan testinde hamile olduğunu öğrenen çok var,biraz daha sabredin,inşallah hamilesinizdir:dua:
Ya olur mu hiç önemli değil:) :) ayneeen biz de sizin gibi ilk 2 sene olmasın olmasın hazır değilim derdim, simdi niyetine girdik ya kafayı yicem niye olmadı daha diye:) Allahım büyük, onu istemek bile güzel bi duygu. İnşallah en uygun zamanda gelecek zaten bebişlerimiz, gönlümüzü ferah tutalım:) size de iyi çalışmalar canım, kolay gelsin.

Merhaba arkadaslar,
Bende araniza katilmak istiyorum..
Benimde ikinci cocuk icin ikinci denemem. Dun ovu test yaptim silil cizgi cikti yani yumurtama yakinim. Gecen ay 31 gunluk bir donem gecirdim. Bu ay kac olur hic bilmiyorum. Gecen ayki gibi olursa BAT 23 agustos. Yumurtlama zamanim gelsin belli olur. Simdilik 23 agustos kalsin. Degisince yazarim :KK49:
Müjdeli ağustos ayı olsun hepimiz için :)

Kızlar daha öncede söylemiştim dediğim gibi bu inşallah ikinci olucak size önceki gebelik belirtilerimi söylim daha kan testi yaptırmadan anlamıştım göğüslerim de ağrı olmuştu süt bezleri harekete geçiyor kasıklarımda batmalar olmuştu birde göğüs damarları daha belirgin oluyor belki sizdede vardır bu belirtiler umtlarımızı arttırır:)

Sivilcesi çıkmasına rağmen hamile olduğunu öğrenen var mı ? Bu ay umudumu kaybetmeli miyim ? :/ regl belirtisi sanırım ?

Merhaba arkadaşlar, ağustosta 2.çizgiyi görmeyi çok isteyen ben de varım, beni de aranıza alır mısınız :) benim hikayem kısaca şu, 10 aylık evliyim, evliliğimiz 2.ayında ilk korunmadığımız ayda hamile kaldım fakat kürtaj olmak zorunda kaldım. 5 ay korunduk, 3 aydır da hamile kalamıyorum, bu ay doktorum klomen ve çatlatma iğnesi verdi. Dün iğnemi oldum artık sabırla bu ay çift çizgiyi görmeyi bekliycem :) bu arada konu sahibi zynpzn8989 arkadaşım az önce başka bi topikte de yorumlaşmıştık, şimdi tesadüfen seninkini buldum, hayırlı sonuçlara vesile olur inşallah canım :)

Merhaba arkadaşlar, ağustosta 2.çizgiyi görmeyi çok isteyen ben de varım, beni de aranıza alır mısınız :) benim hikayem kısaca şu, 10 aylık evliyim, evliliğimiz 2.ayında ilk korunmadığımız ayda hamile kaldım fakat kürtaj olmak zorunda kaldım. 5 ay korunduk, 3 aydır da hamile kalamıyorum, bu ay doktorum klomen ve çatlatma iğnesi verdi. Dün iğnemi oldum artık sabırla bu ay çift çizgiyi görmeyi bekliycem :) bu arada konu sahibi zynpzn8989 arkadaşım az önce başka bi topikte de yorumlaşmıştık, şimdi tesadüfen seninkini buldum, hayırlı sonuçlara vesile olur inşallah canım :)
Hosgeldin canim :KK15:

Konu nedir canım?
benim adetim 28 gün sürer çocuk istiyoruz bu ay ilk defa adetim bittikten 5 gün sonra kahverengi leke oldu ama 1 gün sürdü . Geçen ay yumurtlama zamanlarımda ve adet olmadan 2 gün önce adet bittikten 1 gün sonra da ilişkiye girdik ama adet oldum adetimde ilk defa bu ay fazla ağrı olmadan sürdü yine 5 gündü ama eskiden siyaha yakınken bu sefer kırmızıydı bittkten 5 gün sonrada kahverengi leke olunca sormak istedim bir sonraki bat 15 ağustos bu arad

Bat 7 ağustos bugün yaptım yok ikinci ayımdı kısmet değilmiş ağlamak istiyorum ama işteyim olmaması sorun değil ama bi sorun var diye üzülüyorum

MERHABA
Ben 2.5 aylık bir düşük sonrası 7 aylik aradan sonra bat ağustos 16 ya gün sayıyorum. Önceki hamileligimda aşırı göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda kramp vardı. Su an 4 gündür göğüslerim dokununca sızlıyor ama umutlanmakta istemiyorum . Bu ay gebe kalmazsam adetin 5.günü itibariyle klomen kullanacağım umarım burada birbirimize destek oluruz .

MERHABA
Ben 2.5 aylık bir düşük sonrası 7 aylik aradan sonra bat ağustos 16 ya gün sayıyorum. Önceki hamileligimda aşırı göğüs hassasiyeti ve kasıklarımda kramp vardı. Su an 4 gündür göğüslerim dokununca sızlıyor ama umutlanmakta istemiyorum . Bu ay gebe kalmazsam adetin 5.günü itibariyle klomen kullanacağım umarım burada birbirimize destek oluruz .
Merhaba canım hikayemiz biraz benziyo, tek fark ben 3 aydır korunmuyorum ve henüz hamile kalamadım. Bu ay klomen kullandım ve dün çatlatma iğnem yapıldı. Umarım hamilesindir, göğüs sızlaması önemli bi hamilelik belirtisi. Mutlu haberlerini bekliyoruz :)

Bat 7 ağustos bugün yaptım yok ikinci ayımdı kısmet değilmiş ağlamak istiyorum ama işteyim olmaması sorun değil ama bi sorun var diye üzülüyorum
Benim ablamın hiçbir sebep yokken 5 ay üzerine oldu en yakın arkadaşımın da 8 ay üzerine,benim de 4.ay geçti,5. Deneme olacak ,hala bekliyoruz,bende ilk aylar Allah affetsin isyan noktasına geldim nerdeyse çünkü etrafımda aynı dönemde deneyn herkes o ay hamile kaldı bir ben kalamadım çok üzüldüm çok yıprandım en ufak belirtiyi hamilelik sandım,ama kabullendim her nasip vaktine esirmiş bekliyoruz,sabrımız bol olsun,Allah tez zamanda hePimize nasip etsin inşallah :dua: üzme kendini stres çok etkiliyor

Back