- 26 Mart 2017
- 550
- 1.086
-
- Konu Sahibi Thelittleprince
tesekkur ederm cnm inşaallah hepımz hayırlısıyla alırız haberlerımızı. ilkinide bulent tırasta oldum kımyasal oldu. onun ıcın hısteroskopı yapıldı çizik atıldı sımdı adetle baslıcaz.Merhabapapatya0612 seninde tedabin hayırlı olsun... Allah hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün inşallah...
Histereskopi olma sebebin çizik attırmak için mi? Yoksa rahim içi perde vs mi?
Sanırım ilk tedavinde Bülent Tıraş’ta oldu.
Ben de dün adet oldum ve bu gün başladık tedaviye, heyecan, endişe, iğne korkusu ne ararsan artık
Sabahları Maslak trafiği de tuzu biberi...
Tedavin hayırlı olsun inşallah Canım gönlünce olsunMerhabapapatya0612 seninde tedabin hayırlı olsun... Allah hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün inşallah...
Ben de dün adet oldum ve bu gün başladık tedaviye, heyecan, endişe, iğne korkusu ne ararsan artık
Canımm, çok teşekkür ederim... Amin, hepimizin gönlünce olsun inşallah...Tedavin hayırlı olsun inşallah Canım gönlünce olsun
Aminnn...tesekkur ederm cnm inşaallah hepımz hayırlısıyla alırız haberlerımızı. ilkinide bulent tırasta oldum kımyasal oldu. onun ıcın hısteroskopı yapıldı çizik atıldı sımdı adetle baslıcaz.
@demircemre01 Ne çabuk geçmiş zaman, gerçi sana o kadar kolay geçmemiştir... İğneler, ilaçlarSelam arkadaşlar,
Nasipse cumartesi günü opu var..
Dualarınızı talibim..
Allah yardımcın olsun Canım iyi geçer inşallahSelam arkadaşlar,
Dualarınızı talibim..
@demircemre01 bugün Opu olacaktın... İnşallah işlemin rahat geçmiştir.Selam arkadaşlar,
Dualarınızı talibim..
@demircemre01 bugün Opu olacaktın... İnşallah işlemin rahat geçmiştir.
Bir sürü olgun yumurta toplanmıştır...
Ağrın sızın var mı?
Geçmiş olsun diyelim mi
@demircemre01 canım, çok geçmiş olsun... Zor olan kısımlar bitirdin...Çok teşekkürler,evet canım oldum.. şimdi odada istirahat ediyorum..
İyi kalitede 6 yumurta toplanmış , hafif adet sancim var..
1 saat daha istirahat Edip cikicam..
Hayırlı olsun inşallah sağ Salim tedavin biter hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhabapapatya0612 seninde tedabin hayırlı olsun... Allah hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün inşallah...
Bu gün kontrol üm vardı yumurtalar durdu durdu bu gün sol taraf ta 4tane olgunlaşmış sağ aynı kalmış salı günü opu yapılacak korkuyorumMerhaba,tedaviniz hayırlı olsun.
Bence bir karşılaştırma yapmayın, herkeste yumurta gelişimi farklı.
Bazı kişilerde tedavinin sonuna doğru büyüyebiliyor.
Benim ilk tedavimde öyle olmuştu mesela ama OPU sonrası yumurtalarımın çoğu olgundu.
İnşallah gönlünüze göre olur
L Leybis46 arkadaşım hiç korkma... Önemli olan sayısı değil ki, kaliteli olması...Bu gün kontrol üm vardı yumurtalar durdu durdu bu gün sol taraf ta 4tane olgunlaşmış sağ aynı kalmış salı günü opu yapılacak korkuyorum
Çık erken değil miMrb arkadaşlar araniza yeni katıldım bende 4 ağustosta 5. Gün embriyosu transferi yaptım ama çok mutsuzum bugün meraktan beta hcg baktım 2 cıktı sizce artma ihtimalr var mı benim bildigim 5 .gun embriyolarinda 7.gunde de cikiyor beta hcg degil mi
S Selvi 1380 merhabalar, hoşgeldin...Mrb arkadaşlar araniza yeni katıldım bende 4 ağustosta 5. Gün embriyosu transferi yaptım ama çok mutsuzum bugün meraktan beta hcg baktım 2 cıktı sizce artma ihtimalr var mı benim bildigim 5 .gun embriyolarinda 7.gunde de cikiyor beta hcg degil mi
Çık erken değil mibenim de 5. Gün embriyosu 5 ağustps da konuldu . Ben daha kana karışmamıştır diye düşünüyorum 9. Gün ancak karışır yavaştan diye düşünüyorum
Evet, transferin olduğu gün değil, ertesi gün 1.gün olarak sayılıyor.Evt aslında biraz erken ama merak işte. Bide transferin yapıldığı gün 0.Gün diye sayılmıyor değilmi diğer gün 1 gün oluyor benim i zaman 7 .gun oluyor bildiğim kadariyla
S Selvi 1380 merhabalar, hoşgeldin...
Bence testi erken yapmışsın, beklemelisin test gününü.
Hem böyle yaparak kendini de strese sokuyorsundur ki stres sonucu etkiler...
Sonuç “0” bile çıkmamış ki, neden yükselmesin, herşey nasip...
İnşallah değerin katlanarak artar, test gününü bekle lütfen...