2018 Ağustos ayında Tüp Bebek düşünenler

Tedaviye hangi merkezde planlıyorsunuz

• Maslak Acıbadem

OY: 5 11,1%
  • Memorial

OY: 3 6,7%
  • Amerikan Hastanesi

OY: 3 6,7%
  • Brüksel Tüp Bebek Merkezi

OY: 1 2,2%
  • Bahçeci

OY: 14 31,1%
  • Diğer

OY: 19 42,2%

• Ankete Katılan
    45
tesekkur ederm cnm inşaallah hepımz hayırlısıyla alırız haberlerımızı. ilkinide bulent tırasta oldum kımyasal oldu. onun ıcın hısteroskopı yapıldı çizik atıldı sımdı adetle baslıcaz.

Tedavin hayırlı olsun inşallah Canım gönlünce olsun

Aminnn...
Sen yumurta ve embriyo aşamalarını geçmişsin... Dondurulmuş transfer en keyiflisi...
Hadi bakalım hayırlısı

Selam arkadaşlar,

Nasipse cumartesi günü opu var..

Dualarınızı talibim..
@demircemre01 Ne çabuk geçmiş zaman, gerçi sana o kadar kolay geçmemiştir... İğneler, ilaçlar
Hadi bakalım, sıra OPU da, hayırlısıyla bunu sa atlatırsın ve güzel sonuçlar alırsın dilerim...
Dualarımız seninle...

@demircemre01 bugün Opu olacaktın... İnşallah işlemin rahat geçmiştir.
Bir sürü olgun yumurta toplanmıştır...
Ağrın sızın var mı?
Geçmiş olsun diyelim mi

Çok teşekkürler,evet canım oldum.. şimdi odada istirahat ediyorum..
İyi kalitede 6 yumurta toplanmış , hafif adet sancim var..
1 saat daha istirahat Edip cikicam..

Çok teşekkürler,evet canım oldum.. şimdi odada istirahat ediyorum..
İyi kalitede 6 yumurta toplanmış , hafif adet sancim var..
1 saat daha istirahat Edip cikicam..
@demircemre01 canım, çok geçmiş olsun... Zor olan kısımlar bitirdin...
Bundan sonrası heyecanlı ve güzel bekleyişler...
Hepsi 5.güne sağlıkla gelir inşallah.. Güzel haberlerini bekliyorum..
Darısı başıma

Hayırlı olsun inşallah sağ Salim tedavin biter hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu gün kontrol üm vardı yumurtalar durdu durdu bu gün sol taraf ta 4tane olgunlaşmış sağ aynı kalmış salı günü opu yapılacak korkuyorum

Bu gün kontrol üm vardı yumurtalar durdu durdu bu gün sol taraf ta 4tane olgunlaşmış sağ aynı kalmış salı günü opu yapılacak korkuyorum
L Leybis46 arkadaşım hiç korkma... Önemli olan sayısı değil ki, kaliteli olması...
Kaçıncı günü bu gün tedavinin?
Ayy çok heyecanlı salı gününe de az kaldı...
Benim de pazartesi sabahı kontrolüm var, bakalım iğneler iyi gelmiş mi.

Mrb arkadaşlar araniza yeni katıldım bende 4 ağustosta 5. Gün embriyosu transferi yaptım ama çok mutsuzum bugün meraktan beta hcg baktım 2 cıktı sizce artma ihtimalr var mı benim bildigim 5 .gun embriyolarinda 7.gunde de cikiyor beta hcg degil mi

Çık erken değil mi benim de 5. Gün embriyosu 5 ağustps da konuldu . Ben daha kana karışmamıştır diye düşünüyorum 9. Gün ancak karışır yavaştan diye düşünüyorum

S Selvi 1380 merhabalar, hoşgeldin...
Bence testi erken yapmışsın, beklemelisin test gününü.
Hem böyle yaparak kendini de strese sokuyorsundur ki stres sonucu etkiler...
Sonuç “0” bile çıkmamış ki, neden yükselmesin, herşey nasip...
İnşallah değerin katlanarak artar, test gününü bekle lütfen...

Çık erken değil mi benim de 5. Gün embriyosu 5 ağustps da konuldu . Ben daha kana karışmamıştır diye düşünüyorum 9. Gün ancak karışır yavaştan diye düşünüyorum

Evt aslında biraz erken ama merak işte. Bide transferin yapıldığı gün 0.Gün diye sayılmıyor değilmi diğer gün 1 gün oluyor benim i zaman 7 .gun oluyor bildiğim kadariyla

ShEagle hoş bulduk cnm ben ilk transferimi 2015 te yaptım çok şükür bi oğlum var bunda da merak yapınca bakasım geldi bide nedense bu negatif olacak diye bi hisse kapıldım bugün ondan baktirdim rahatlamak için değerimin 5 üstü çıkmasını umut ederekten baktirdim ama simd8 tümden moralim bozuk herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…