- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
-
- Konu Sahibi Thelittleprince
İğnelere alışmak zor gerçekten, birden fazla olunca daha da zor.Teşekkur ederim,iyiyim sen nasilsin ?
Evet dün başladım ignelere , gonal f e alışiktim ama menogon biraz can yakıcı geldi ama ne yapalım katlanicaz
Benim d vitaminim dusukmus onun için ilaç verdi,bir de biraz prolaktinim yükselmiş onun için de dostinex verdi 2 adet..
Eşimle ikimize antibiyotik verdi 3 gunluk,bir de bana mantar ilacı.. bunlar önlem amacliymis..
Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize,süreç oldukça zorlu..
Geçmiş olsun canım...oldum canım opu
sonrasında ağrım oldu dün
bugün daha hafif ama var
3 yumurta alınmıştı
1 i döllenmiş bekleyeceğiz onu
bakalım nasip artık
inşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbimGeçmiş olsun canım...
Opu sonrasında bazen ağrı olabiliyormuş.
Yarına daha iyi hissedersin kendini, inşallah kalan o bir embriyo sağlıkla ilerler ve sana sağlıklı bir evlat olur...
Bu arada sen kaç yaşındaydın canım?
Amin canım...inşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim
28 canım sen ?
Merhaba,tedaviniz hayırlı olsun.slm bu gün 5. günüm ilaç başlayalı benim durmum da olan var folikül takibi yaptıran 5. günde kaç mm olur ?
Canım merhaba, nasılsın?inşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim
28 canım sen ?
Yolunda inşallah Canım cumartesi günü transferim oldu 3. Gün tek embriyoCanım merhaba, nasılsın?
Opu sonrası konuştuk en son, şimdi durumun ne?
Herşey yolunda mı?
Canım, hayırlı olsun... Sımsıkı tutunur ve sana sağlıklı, hayırlı bir evlat olur inşallah. Diğer embriyolarını dondurdun mu?Yolunda inşallah Canım cumartesi günü transferim oldu 3. Gün tek embriyo
Bekliyorum bakalım inşallah hayırlısı ile tutunur
Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Canım maalesef 3 yumurtamın sadece biri döllendi donduracak kalmadı ve bunu 5. Güne risk edemedi Dr hemen yaptık transferiCanım, hayırlı olsun... Sımsıkı tutunur ve sana sağlıklı, hayırlı bir evlat olur inşallah. Diğer embriyolarını dondurdun mu?
Bir de neden 3.gün embriyosu?
5. Güne gitmesini beklememe sebepleri ne?
Ben hala adetimi bekliyorum canım, 34. Gün ama hala gelemedi. Heyecanlıyım bende aynı zamanda da iğnelerden vs. Tedavisürecinden de korkuyorum aslında.
Karmaşık duygular içindeyim
Yumurta geliştirici iğneler değilde progesteron iğneleri fena Canım birde crinone jel nefret ettim inan enfeksiyon yaptı bende yanma kaşıntı falanCanım, hayırlı olsun... Sımsıkı tutunur ve sana sağlıklı, hayırlı bir evlat olur inşallah. Diğer embriyolarını dondurdun mu?
Bir de neden 3.gün embriyosu?
5. Güne gitmesini beklememe sebepleri ne?
Ben hala adetimi bekliyorum canım, 34. Gün ama hala gelemedi. Heyecanlıyım bende aynı zamanda da iğnelerden vs. Tedavisürecinden de korkuyorum aslında.
Karmaşık duygular içindeyim
Anladım canım, olsun... Bir tane olsun evlat olsun inşallah. Rabbim nasip etsin yeter ki, kaç tane olduğunun anlamı yok.Canım maalesef 3 yumurtamın sadece biri döllendi donduracak kalmadı ve bunu 5. Güne risk edemedi Dr hemen yaptık transferi
Napalım, inşallah 1 olsun bizim olsun :)
İnşallah Canım inşallah yazarım tabisi mutlu haberi alayım paylaşmam mı seninleAnladım canım, olsun... Bir tane olsun evlat olsun inşallah. Rabbim nasip etsin yeter ki, kaç tane olduğunun anlamı yok.
Hayırlısıyla gelsin güzel sonuçlar inşallah. Test gününde bana da yaz lütfen...
Jel konusunda sana katılıyorum, ne zor ya...
Sabrımızın sonu güzel olsun da hepsini unutalım inşallahh
V vuslataumut yaşadığın şey can sıkıcı olmuş cidden. Umarım bir daha bu tarz sorunlar yaşamazsın.Merhaba herkese. Benim geöen ayki denemem yumurtalar bozulduğu için iptal oldu opu. Böyle olup daha sonra toplama transfer yaptıran var mı ki acaba? Çok moralimi bozdu bu iş. Bu ay birdaha deneyecektim ama kendimi hazır hissetmiyorum. Sizce psikoloji kendini hazır hissetmek önemli mi yoksa hayatımdan mı çalıyorım?
Progesterondan dolayı erken çatlamış. Öyle yazıyormuş dosyada. Diyorlarki önlemlerini alacağız ama hiç kendimi iyi hissetmiyorum. Zaten şu an regliyim regl olduğumdan beri baş dönmesi halsizlik mide bulantısı hiç bişey yapasım yok kendimi hasta hissediyoeum işe gidemiyorum. O yüzden bu ay tedaviyi kaldıramayacağım sanırım o daha çok moralimi bozuyor.V vuslataumut yaşadığın şey can sıkıcı olmuş cidden. Umarım bir daha bu tarz sorunlar yaşamazsın.
Yumurtaların neden bozulmuş? bu konuda birşey söylemediler mi.
İlk önce bunu bilmek seni rahatlatır ve yol gösterici olur bence.
Ona göre belki yeni tedavi de takviye vs kullanırsın.
Kaç yaşındasın ki zaman kaybı olabileceğini düşünüyorsun?
Bence bu tedavide psikoloji çok önemli ama yaş faktörü de önemli...
En doğru kararı yine sen verirsin tabi.
Hay Allah... üzüldümProgesterondan dolayı erken çatlamış. Öyle yazıyormuş dosyada. Diyorlarki önlemlerini alacağız ama hiç kendimi iyi hissetmiyorum. Zaten şu an regliyim regl olduğumdan beri baş dönmesi halsizlik mide bulantısı hiç bişey yapasım yok kendimi hasta hissediyoeum işe gidemiyorum. O yüzden bu ay tedaviyi kaldıramayacağım sanırım o daha çok moralimi bozuyor.