- 30 Ağustos 2008
- 3.507
- 469
-
- Konu Sahibi Thelittleprince
MerhabaMerhaba. İnşallah ben de ağustosta tedavi düşünüyorum. 7 yaşında yine tüp bebekle olan kızım var. O zaman sebepsiz interfelite idi. Şimdi ise amh değerim yerlerde. Çok daha zor bir süreç bekliyor Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Bursa acıbademdeMerhabazeynepela ne güzel bir kızın varmış İnşallah yeni tedavinde hayırlı olsun...
peki nerede tedavi olmayı düşünüyorsun?
Hayırlı olsun n İnşallah Benim de 5 gün falan var bekliyorum bakalımKızlar hayırlı sabahlar
Adet oldum ve bugün gideceğim inşallah tedaviye başlamak için
Allah nasip ederse transfer ağustos ayında olacak
inşallah herşey yolunda gider
hepimiz için kolay ve sonu güzel bir süreç olur
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canım,heyecanlı bir süreç çook... Stresin az, heyecanın ve umudun çok olsun. Allah kolaylıklar versin, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Dualarım seninle ve hepimizle.Kızlar hayırlı sabahlar
Adet oldum ve bugün gideceğim inşallah tedaviye başlamak için
Allah nasip ederse transfer ağustos ayında olacak
inşallah herşey yolunda gider
hepimiz için kolay ve sonu güzel bir süreç olur
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Aaa bunu duyduğuma da sevindim. Bursa da mı yaşıyorsunuz?Bursa acıbademde
gönlüne göre olsun inşallah canımHayırlı olsun n İnşallah Benim de 5 gün falan var bekliyorum bakalım
amin canım inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, ederim sende et canım :)Canım,heyecanlı bir süreç çook... Stresin az, heyecanın ve umudun çok olsun. Allah kolaylıklar versin, hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Dualarım seninle ve hepimizle.
Gelişmelerden haberdar etmeyi unutma bizi
Ben 8 yıl önce de şahin zeteroğlunda 5edavi görmüştüm yine onda devam edeceğimAaa bunu duyduğuma da sevindim. Bursa da mı yaşıyorsunuz?
Ben İstanbul’ da yaşıyorum i, tedabiye Acıbadem Maslak’ta başlayacağım nasipse ama eşimin işi dolayısıyla Bursaya taşınıyoruz. Önerebileceğiniz bir doktor var mı? Belki bazı günler kontrollerimi orada yürütmem gerekebilir. Birde Bursayı hiç bilmiyorum...
Tüp bebek tedavisi mi görmüştünüz daha önce de?Ben 8 yıl önce de şahin zeteroğlunda 5edavi görmüştüm yine onda devam edeceğim
Evet tüp bebekti. İlk bebeğimin suyu bitti sonra kızım oldu çok şükür.Tüp bebek tedavisi mi görmüştünüz daha önce de?
Benimde yaklaşık 20 günüm kaldı, ikinci tedavim olacak ve son olur inşallah...
Bu arada hayırlı olsun tedaviniz...
merhaba mthfr mutasyonu, pai mutasyonu ve nk hücrelerine baktırdınız mı? histeroskopi oldunuz mu? çünkü embryo normal olunca düşük sebebi genelde bunlar oluyor...Benim düşüğüm 7 haftalıktı. Genetiğe gitmiş embriyoydu ama olmadı, devam edemedi.
Merhabalar, histeroskopi geçen sene rahimde şekil bozukluğu nedeni ile olmuştum. Çok problemli değildi ama risk almamak adına yaptırmıştım. Bahsettiğiniz diğer testler hakkında bilgim yok. Bir araştırayım ama.merhaba mthfr mutasyonu, pai mutasyonu ve nk hücrelerine baktırdınız mı? histeroskopi oldunuz mu? çünkü embryo normal olunca düşük sebebi genelde bunlar oluyor...
Merhaba arkadaşım, benim de sanırım Ağustos ayında ilk transferim gerçekleşecek. Aylardan beri okumadiğim yazı kalmamıştır tüp bebek ile alakalı, ben almanya-da yaşıyorum belki süreç Türkiye ye göre daha başkadır , kâğıtlarımızı doldurduk sanırım bu aya değil önümüzdeki ay yetisecek. 3 başarisiz aşılamadan sonra tüp bebeğe geçiyoruz ... çok korkuyorum
Canım merhaba, iyiyim ben. Regl günümü bekliyorum tedaviye başlamak için. Ooo sürecin büyük kısmunı atlatmışsın. Opu işleminde kolaycacık biter ve sonuçlar yüzümüzü güldürür inşallahThelittleprince canım merhaba
nasılsın nasıl gidiyor ?
ben çarşamba günü opu olacağım inşallah
ondan sonrası da emriyoları bekleyeceğiz
inşallah yumurtalar sağlıklı çıkarsa
Merhaba, tüp bebek tedavilerinde ekip doktorları oluyor. Kendi doktorunuz o gün hastanede olamasa da, tedavinin aksamaması adına ekip doktorlarından birisi muayene ediyor. Genelde tüp bebek tedavilerinde süreç bu şekilde diye biliyorum.Merhaba kizlar.agustosta tup dusunenler yarim kalmaz mi bayram tatili var