- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
-
- Konu Sahibi Thelittleprince
Mrh canm Rabbim herkesin yardımcısı olsun insallh..ben kısmetse bu ay başlamayı düşünüyorum..ankara gazidr.. Sen nerde yaptircan..benim 3.tup bebk olcak kismetse..ilkinden oglum var şükürler olsun..2.den ikizlere hamile kaldim ama kaybettim..simdi kismet bakalimArkadaşlar merhaba, Ağustos ayında Tüp bebek tedavisi planlayanlar olarak burada buluşalım mı?
Tedavi sürecinde psikolojik ve fiziksel olarak yıpranıyoruz.
Gerek endişelerimiz,gerekse aldığımız hormon takviyeleri, iğneler vs.
Bilgilerimizi, tecrübelerimizi, endişelerimizi, yapmamız ya da yapmamamız gerekenleri paylaşıp fikir alışverişi yapabileceğimiz bir konu açmak istedim.
Kısmet olursa ben 2.tüp bebek tedavisi için Ağustos ayını düşünüyorum.
Benim gibi tedaviye başlayacak olanlara kolaylıklar diliyorum...
Dilerim her birimiz çok yorulmadan o güzel haberi alır, sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağlıklı evlatlar dünyaya getiririz....
Dilerim her birimiz "Anne" oluruz...
Arkadaşım merhaba, tedavin hayırlı olsun...Mrh canm Rabbim herkesin yardımcısı olsun insallh..ben kısmetse bu ay başlamayı düşünüyorum..ankara gazidr.. Sen nerde yaptircan..benim 3.tup bebk olcak kismetse..ilkinden oglum var şükürler olsun..2.den ikizlere hamile kaldim ama kaybettim..simdi kismet bakalim
merhaba canımArkadaşlar merhaba, Ağustos ayında Tüp bebek tedavisi planlayanlar olarak burada buluşalım mı?
Tedavi sürecinde psikolojik ve fiziksel olarak yıpranıyoruz.
Gerek endişelerimiz,gerekse aldığımız hormon takviyeleri, iğneler vs.
Bilgilerimizi, tecrübelerimizi, endişelerimizi, yapmamız ya da yapmamamız gerekenleri paylaşıp fikir alışverişi yapabileceğimiz bir konu açmak istedim.
Kısmet olursa ben 2.tüp bebek tedavisi için Ağustos ayını düşünüyorum.
Benim gibi tedaviye başlayacak olanlara kolaylıklar diliyorum...
Dilerim her birimiz çok yorulmadan o güzel haberi alır, sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağlıklı evlatlar dünyaya getiririz....
Dilerim her birimiz "Anne" oluruz...
Aminn canm insallh..senin düşügun nekadar diArkadaşım merhaba, tedavin hayırlı olsun...
Ben İstanbul'da yaşıyorum... Henüz nerede tedavi göreceğimi netleştiremedim, Maslak Acıbadem ağır basıyor gibi, hayırlısı neresi ve hangi doktor olacaksa o olur inşallah...
Ne güzel bir evladınız varmış, kaybınız için de üzüldüm...Benimde ilk tüp bebek tedavimden bir düşüğüm oldu
Dilerim yeni tedavilerimiz her birimiz için hayırla sonuçlanır.
Merhaba, bende de çikolata kistleri var.merhaba canım
Allah nasip ederse yarın ve cuma günü ön görüşme yapacağım bir kaç merkezle
çikolata kisti var bende 2 yıldır 2. çocuk için uğraşıyoruz ama olmuyor
tüp bebek dışında her yöntemi denedik
bayram ertesine planlıyoruz inşallah bakalım dr lar ne diyecek
hepimizin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin inşallah rabbim
Benim düşüğüm 7 haftalıktı. Genetiğe gitmiş embriyoydu ama olmadı, devam edemedi.Aminn canm insallh..senin düşügun nekadar di
Himm kucukmus canm benim nerdeyse 5aylik olacakti hem de 2tane olmasi cok zordu Rabbim kimseye yasatamasinBenim düşüğüm 7 haftalıktı. Genetiğe gitmiş embriyoydu ama olmadı, devam edemedi.
Kaybın her türlüsü zor tabi ama bu çok daha zor... Allah bir daha yaşatmasın canım. Peki nedeni neydi? Baya ilerlemiş çünkü, bir açıklama yapıldı mı sana ?Himm kucukmus canm benim nerdeyse 5aylik olacakti hem de 2tane olmasi cok zordu Rabbim kimseye yasatamasin
Kan pihtilasmasi çıktı canım.ama omu sebep bilmiyorum.birinin plesantasi aşağıda dendi oda cok kanama yaptı sonra suları geldi zaten.oylece gittiler cnm 1gun arayla dogum yaptırdılarKaybın her türlüsü zor tabi ama bu çok daha zor... Allah bir daha yaşatmasın canım. Peki nedeni neydi? Baya ilerlemiş çünkü, bir açıklama yapıldı mı sana ?
Çok üzüldüm canım, Allah mükafatını versin sana, tez zamanda inşallah. Bu tedavinde mutlaka pıhtılaşma olduğunu belirt, gerekirse tekrar test yapsınlar.. Tedbirini alsınlar.Kan pihtilasmasi çıktı canım.ama omu sebep bilmiyorum.birinin plesantasi aşağıda dendi oda cok kanama yaptı sonra suları geldi zaten.oylece gittiler cnm 1gun arayla dogum yaptırdılar
benim tek taraflı 4 cm canımMerhaba, bende de çikolata kistleri var.
Çift taraflı boyutları çok değil ama yine de var.
Siz İstanbulda mı yaşıyorsunuz peki?
Hangi merkezlerle görüşmeyi planlıyorsunuz?
Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun
rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın inşallah, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinKan pihtilasmasi çıktı canım.ama omu sebep bilmiyorum.birinin plesantasi aşağıda dendi oda cok kanama yaptı sonra suları geldi zaten.oylece gittiler cnm 1gun arayla dogum yaptırdılar
Amin canım, inşallahhbenim tek taraflı 4 cm canım
hayır ben hatayda yaşıyorum adana da görüşeceğim 2 merkezle
bir de burda yarın
bakalım karar vereceğiz ondan sonra inşallah
sizinde hayırlı olsun
yaşadığınız kötü olayı bir daha yaşamazsınız inşallah
hastalığımı çokca araştırdım hatta dr lara ben yön verdim çoğu zaman
amh testini kendim istedim yaptırdım
yaptırmasam bu kadar düştüğünü anlamayacaktım belki de
şimdi bu yola gireceğiz inşallah rabbim hepimizin gönlündekini hayırla nasip etsin
hepimiz bir bir mutlu haberi veririz inşallah
berlin8982 merhaba, tedavi süreciniz şimdiden hayırlı olsun...
Yurtdışında da çok farklı değildir sanıyorum tedavi süreci.
İlk tedavimde benimde korkularım vardı, bilinmezlikler vs.
Elbette herşey çok kolay değil ama büyütülecek kadar da değil.
Korkma bence, heyecanlanman çok nırmal ama
Aminn canım insallah.doktorla konustum zaten canm coraspin yada igneye başlarız dedi canim.canimRabbim hepimizin yüzünü guldursunÇok üzüldüm canım, Allah mükafatını versin sana, tez zamanda inşallah. Bu tedavinde mutlaka pıhtılaşma olduğunu belirt, gerekirse tekrar test yapsınlar.. Tedbirini alsınlar.
Herşey çok güzel olsun inşallah
Aminn canm insallhrabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın inşallah, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah canım.Ya tabiiki her ne kadar insan takmayacağım dese de ister istemez stress yapıyor , bekleyip göreceğiz neler yaşayacağımızı , Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:)