2018 Ağustos ayında Tüp Bebek düşünenler

Tedaviye hangi merkezde planlıyorsunuz

• Maslak Acıbadem

OY: 5 11,1%
  • Memorial

OY: 3 6,7%
  • Amerikan Hastanesi

OY: 3 6,7%
  • Brüksel Tüp Bebek Merkezi

OY: 1 2,2%
  • Bahçeci

OY: 14 31,1%
  • Diğer

OY: 19 42,2%

• Ankete Katılan
    45
Teşekkur ederim,iyiyim sen nasilsin ?
Evet dün başladım ignelere , gonal f e alışiktim ama menogon biraz can yakıcı geldi ama ne yapalım katlanicaz

Benim d vitaminim dusukmus onun için ilaç verdi,bir de biraz prolaktinim yükselmiş onun için de dostinex verdi 2 adet..
Eşimle ikimize antibiyotik verdi 3 gunluk,bir de bana mantar ilacı.. bunlar önlem amacliymis..

Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize,süreç oldukça zorlu..
İğnelere alışmak zor gerçekten, birden fazla olunca daha da zor.
Önlem amaçlı ilaçların olması da değerli birşey.
D vitamini eksikliği bende de var, yaklaşık bir senedir D vitamini damla kullanıyorum. Hala sınırda.
Bildiğim kadarıyla D vitamini hem hamilelik hemde hazırlık sürecinde önemli!!!
Allah kolaylık versin, zorumuz kolay olsun inşallah...
Bende hala bekleyişteyim...
Bir gelişme olursa haberdar ederim...

oldum canım opu
sonrasında ağrım oldu dün
bugün daha hafif ama var
3 yumurta alınmıştı
1 i döllenmiş bekleyeceğiz onu
bakalım nasip artık
Geçmiş olsun canım...
Opu sonrasında bazen ağrı olabiliyormuş.
Yarına daha iyi hissedersin kendini, inşallah kalan o bir embriyo sağlıkla ilerler ve sana sağlıklı bir evlat olur...
Bu arada sen kaç yaşındaydın canım?

Geçmiş olsun canım...
Opu sonrasında bazen ağrı olabiliyormuş.
Yarına daha iyi hissedersin kendini, inşallah kalan o bir embriyo sağlıkla ilerler ve sana sağlıklı bir evlat olur...
Bu arada sen kaç yaşındaydın canım?
inşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim
28 canım sen ?

slm bu gün 5. günüm ilaç başlayalı benim durmum da olan var folikül takibi yaptıran 5. günde kaç mm olur ?
Merhaba,tedaviniz hayırlı olsun.
Bence bir karşılaştırma yapmayın, herkeste yumurta gelişimi farklı.
Bazı kişilerde tedavinin sonuna doğru büyüyebiliyor.
Benim ilk tedavimde öyle olmuştu mesela ama OPU sonrası yumurtalarımın çoğu olgundu.
İnşallah gönlünüze göre olur :dua:

Yolunda inşallah Canım cumartesi günü transferim oldu 3. Gün tek embriyo
Bekliyorum bakalım inşallah hayırlısı ile tutunur
Sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Canım, hayırlı olsun... Sımsıkı tutunur ve sana sağlıklı, hayırlı bir evlat olur inşallah. Diğer embriyolarını dondurdun mu?
Bir de neden 3.gün embriyosu?
5. Güne gitmesini beklememe sebepleri ne?
Ben hala adetimi bekliyorum canım, 34. Gün ama hala gelemedi. Heyecanlıyım bende aynı zamanda da iğnelerden vs. Tedavisürecinden de korkuyorum aslında.
Karmaşık duygular içindeyim:işsiz:

Canım, hayırlı olsun... Sımsıkı tutunur ve sana sağlıklı, hayırlı bir evlat olur inşallah. Diğer embriyolarını dondurdun mu?
Ben hala adetimi bekliyorum canım, 34. Gün ama hala gelemedi. Heyecanlıyım bende aynı zamanda da iğnelerden vs. Tedavisürecinden de korkuyorum aslında.
Canım maalesef 3 yumurtamın sadece biri döllendi donduracak kalmadı ve bunu 5. Güne risk edemedi Dr hemen yaptık transferi
Napalım, inşallah 1 olsun bizim olsun :)

Yumurta geliştirici iğneler değilde progesteron iğneleri fena Canım birde crinone jel nefret ettim inan enfeksiyon yaptı bende yanma kaşıntı falan
Katlanıyoruz napalım

Canım maalesef 3 yumurtamın sadece biri döllendi donduracak kalmadı ve bunu 5. Güne risk edemedi Dr hemen yaptık transferi
Napalım, inşallah 1 olsun bizim olsun :)
Anladım canım, olsun... Bir tane olsun evlat olsun inşallah. Rabbim nasip etsin yeter ki, kaç tane olduğunun anlamı yok.
Hayırlısıyla gelsin güzel sonuçlar inşallah. Test gününde bana da yaz lütfen...
Jel konusunda sana katılıyorum, ne zor ya...
Sabrımızın sonu güzel olsun da hepsini unutalım inşallahh

Anladım canım, olsun... Bir tane olsun evlat olsun inşallah. Rabbim nasip etsin yeter ki, kaç tane olduğunun anlamı yok.
Hayırlısıyla gelsin güzel sonuçlar inşallah. Test gününde bana da yaz lütfen...
Jel konusunda sana katılıyorum, ne zor ya...
Sabrımızın sonu güzel olsun da hepsini unutalım inşallahh
İnşallah Canım inşallah yazarım tabisi mutlu haberi alayım paylaşmam mı seninle

Merhaba herkese. Benim geöen ayki denemem yumurtalar bozulduğu için iptal oldu opu. Böyle olup daha sonra toplama transfer yaptıran var mı ki acaba? Çok moralimi bozdu bu iş. Bu ay birdaha deneyecektim ama kendimi hazır hissetmiyorum. Sizce psikoloji kendini hazır hissetmek önemli mi yoksa hayatımdan mı çalıyorım?

Merhaba herkese. Benim geöen ayki denemem yumurtalar bozulduğu için iptal oldu opu. Böyle olup daha sonra toplama transfer yaptıran var mı ki acaba? Çok moralimi bozdu bu iş. Bu ay birdaha deneyecektim ama kendimi hazır hissetmiyorum. Sizce psikoloji kendini hazır hissetmek önemli mi yoksa hayatımdan mı çalıyorım?
V vuslataumut yaşadığın şey can sıkıcı olmuş cidden. Umarım bir daha bu tarz sorunlar yaşamazsın.
Yumurtaların neden bozulmuş? bu konuda birşey söylemediler mi.
İlk önce bunu bilmek seni rahatlatır ve yol gösterici olur bence.
Ona göre belki yeni tedavi de takviye vs kullanırsın.
Kaç yaşındasın ki zaman kaybı olabileceğini düşünüyorsun?
Bence bu tedavide psikoloji çok önemli ama yaş faktörü de önemli...
En doğru kararı yine sen verirsin tabi.

V vuslataumut yaşadığın şey can sıkıcı olmuş cidden. Umarım bir daha bu tarz sorunlar yaşamazsın.
Yumurtaların neden bozulmuş? bu konuda birşey söylemediler mi.
İlk önce bunu bilmek seni rahatlatır ve yol gösterici olur bence.
Ona göre belki yeni tedavi de takviye vs kullanırsın.
Kaç yaşındasın ki zaman kaybı olabileceğini düşünüyorsun?
Bence bu tedavide psikoloji çok önemli ama yaş faktörü de önemli...
En doğru kararı yine sen verirsin tabi.
Progesterondan dolayı erken çatlamış. Öyle yazıyormuş dosyada. Diyorlarki önlemlerini alacağız ama hiç kendimi iyi hissetmiyorum. Zaten şu an regliyim regl olduğumdan beri baş dönmesi halsizlik mide bulantısı hiç bişey yapasım yok kendimi hasta hissediyoeum işe gidemiyorum. O yüzden bu ay tedaviyi kaldıramayacağım sanırım o daha çok moralimi bozuyor.

Progesterondan dolayı erken çatlamış. Öyle yazıyormuş dosyada. Diyorlarki önlemlerini alacağız ama hiç kendimi iyi hissetmiyorum. Zaten şu an regliyim regl olduğumdan beri baş dönmesi halsizlik mide bulantısı hiç bişey yapasım yok kendimi hasta hissediyoeum işe gidemiyorum. O yüzden bu ay tedaviyi kaldıramayacağım sanırım o daha çok moralimi bozuyor.
Hay Allah... üzüldüm :KK43: Her şeyde vardır bir hayır arkadaşım. Benim tedavim değil ama bir ay progesteron değerim nedeni ile transferim ötelenmişti diğer aya...
Bence biraz bekle, kendini hazır hissettiğinde başlarsan daha olumlu sonuçlar alırsın belki de...
Bu halsizliğin vs. moral bozukluğun da tetiklemiştir diye düşünüyorum.
Adet dönemin bitince bence kendini daha iyi hissedersin...

herkese merhaba martta kımyasal gebelık yasadım sımdı bu ay adetle dondurulmuslara ıkıncıye baslayacagım acıbadem bulent tırasın hastasıyım. hısteroskopı oldum rahme çizik atıldık hepımız cok yorucu ve zorlayıcı sureclerden gecıyoruz Rabbım cabalarımızı bos bırakmasın.

Merhaba papatya0612 papatya0612 seninde tedabin hayırlı olsun... Allah hepimizin yüzünü sonuna kadar güldürsün inşallah...:dua:
Histereskopi olma sebebin çizik attırmak için mi? Yoksa rahim içi perde vs mi?
Sanırım ilk tedavinde Bülent Tıraş’ta oldu.
Ben de dün adet oldum ve bu gün başladık tedaviye, heyecan, endişe, iğne korkusu ne ararsan artık:KK71:
Sabahları Maslak trafiği de tuzu biberi...

X