- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 44
-
- Konu Sahibi Thelittleprince
Çok teşekkür ederim sizinde tedaviniz hayırlı olsun. Opuya pazar günü olduğu için bir bayan dr girdi sanırım. Heyecandan kim dr um onu bile sormak aklıma gelmedi. Ekip dr um bülent bey ilk muayeneyi o yaptı ve herşeyi o koordine ediyor. Yarın yine embriyolar için arayacaklar. Ilk tüp bebek denemem olduğu için herşeye yabancıyım inan. Bende yaşayarak öğreniyorum. Adetimin 10 günü opuya girdim şimdi adet olup Histeroskopi olmayı bekliycemMerhabalar, hoşgeldinazra3434 tedavin hayırlı olsun...
Ben de Bülent Tıraş’da tedavi görüyorum.
Bugün ikinci kontrolüm vardı, şu an yumurta oluştuma aşamasındayım...
Sen benden öndesin
Opu’ na kim girdi acaba? Birde ekip doktorun kimdi...
Bir önerin var mı?
Embriyoların 5.güne helip blast olmasını genelde tüm merkezle bekliyor... Sağlıklı ve kaliteli olanları ayrıştırma yöntemi gibi sanırım.
Bence durumun gayet güzel, inşallah kalan embriyoların hepsi 5.güne firesiz ulaşır
Muhtemelen Ayşe hanım girmiştir Opu ya... Benim ikinci denemem. İlki farklı bir merkezde olmuştu.Çok teşekkür ederim sizinde tedaviniz hayırlı olsun. Opuya pazar günü olduğu için bir bayan dr girdi sanırım. Heyecandan kim dr um onu bile sormak aklıma gelmedi. Ekip dr um bülent bey ilk muayeneyi o yaptı ve herşeyi o koordine ediyor. Yarın yine embriyolar için arayacaklar. Ilk tüp bebek denemem olduğu için herşeye yabancıyım inan. Bende yaşayarak öğreniyorum. Adetimin 10 günü opuya girdim şimdi adet olup Histeroskopi olmayı bekliycem
Evet biraz erken oldu sanırım. Ama ben hep erken yumuetluyorum. Humadtrop diye bir iğne vuruyormuşun sende geceleri uyumadanMuhtemelen Ayşe hanım girmiştir Opu ya... Benim ikinci denemem. İlki farklı bir merkezde olmuştu.
Ooo süreç çok uzun sürmemiş adetin 10.günü Opu ya girdiysen ne güzel.
Bende bugün 5.günümdeyim bakalım çarşamba kontrol günüm ne diyecekler...
ikinci denemem ama bende heyecanlıyım, bu tedavi hep yorucu ve heyecanlı sanırım.
Histereskopi bende ilk tedavimde olmuştum, küçük bir basıklık vardı rahmin üst kısmında minik bir müdahale yapıldı.
Sende hiç korkma, birşey anlamıyor insan.
Opu sonrası daha çok ağrım olmuştu..
Evet, ne yazıkki... kabus gibi bir iğneEvet biraz erken oldu sanırım. Ama ben hep erken yumuetluyorum. Humadtrop diye bir iğne vuruyormuşun sende geceleri uyumadan
Evet canım 4 ağustos ta iglener basladi.gonal f merional geceleri iğneyi oldum işte. Ikıncı kontrolde çarşamba oldu o kontrolde çatlamadı önleyici ığne verdi. Cuma günü catlatma iğnesi verdiler iki ayrı marka. Pazarda opu oldu. Birde bana troid ilacı verdiler değerim normal araliktaydi ama tüp bebekte 1 in altı değer olması gerekliymiş tsh in. Sanada verdilermiEvet, ne yazıkki... kabus gibi bir iğne
Sende mi vuruluyordun???
Şu ana kadar be söylediysen hepsi aynı, benimde normal değerlerde aslında ama bana da 1 in altında olmasını istediklerini söyleyip ilaç verdiler.Evet canım 4 ağustos ta iglener basladi.gonal f merional geceleri iğneyi oldum işte. Ikıncı kontrolde çarşamba oldu o kontrolde çatlamadı önleyici ığne verdi. Cuma günü catlatma iğnesi verdiler iki ayrı marka. Pazarda opu oldu. Birde bana troid ilacı verdiler değerim normal araliktaydi ama tüp bebekte 1 in altı değer olması gerekliymiş tsh in. Sanada verdilermi
Bu arada iğnelerin 2 tanesini koldan vurduruyorum artık...Şu ana kadar be söylediysen hepsi aynı, benimde normal değerlerde aslında ama bana da 1 in altında olmasını istediklerini söyleyip ilaç verdiler.
Geçtiğimiz perşembe başladım iğnelere bende, 3 iğne ile.
Gece vurulan iğnenin yan etkileri çok ve çok can acıtıyor.
Benimde ikinci kontrolüm bugün oldu ve bu iğnelere ek olarak, cetrotide verdiler...
Çarşamba tekrar kontrole çağırdılar. Acaba bana ne söyleyecekler merak ediyorum...
Hakikaten aynı gidiyoruz. Cetrotide catlamayi önleyici ığne. Bi sonrakinde catlatma iğnesi yazma ihtimalleri çok fazla. Seninde az kaldi o zaman opuya. Bana bütün iğneler çok zor geliyordu. Çok yan etkileri var halim huzurum hiç kalmamıştı son zamanlar hasta gibiydim elim yüzüm ayakların şişti. Inş olumlu sonuçlar alirizda bütün bu cektiklerimize degerŞu ana kadar be söylediysen hepsi aynı, benimde normal değerlerde aslında ama bana da 1 in altında olmasını istediklerini söyleyip ilaç verdiler.
Geçtiğimiz perşembe başladım iğnelere bende, 3 iğne ile.
Gece vurulan iğnenin yan etkileri çok ve çok can acıtıyor.
Benimde ikinci kontrolüm bugün oldu ve bu iğnelere ek olarak, cetrotide verdiler...
Çarşamba tekrar kontrole çağırdılar. Acaba bana ne söyleyecekler merak ediyorum...
Aaa kolda olabildiğini bilmiyordum bi kaç yer morarmıştı göbekten. Üst üste aynı yere denk getirdim sanirimBu arada iğnelerin 2 tanesini koldan vurduruyorum artık...
Daha az acıyor sanki
Öyle gerçekten, sen kaç yaşındasın bu arada birde sorununuz neydi? Yani uygulanan tedabi aynı gibi...Hakikaten aynı gidiyoruz. Cetrotide catlamayi önleyici ığne. Bi sonrakinde catlatma iğnesi yazma ihtimalleri çok fazla. Seninde az kaldi o zaman opuya. Bana bütün iğneler çok zor geliyordu. Çok yan etkileri var halim huzurum hiç kalmamıştı son zamanlar hasta gibiydim elim yüzüm ayakların şişti. Inş olumlu sonuçlar alirizda bütün bu cektiklerimize deger
Muhtemelen aynı yere denk gelmiştir, bende bilmiyordum. Zaten iğneler içşn her seferinde yakınımda ki hastaneye gidiyorum. Ben kendime iğne yapamam, eşimde yapamıyor...Aaa kolda olabildiğini bilmiyordum bi kaç yer morarmıştı göbekten. Üst üste aynı yere denk getirdim sanirim
Canım 38 yaşındayım ben. Eşim 2011 yılında varikosel ameliyatı vs oldu ilaç tedavileri takviyeler derken ilk evladım 2013 martta dünyaya geldi. Şimdi kardeş için çabalıyoruz. Dna hasarı cıktı bu sefer başımıza onun tedavisinide oldu 1 sene geçti üstünden yaşlarımız da ilerledi artık beklemek zor geliyor diye eşimin dr unun tavsiyesi ile bülent beye başladım tedaviye.meger bendede polip varmış hiçbi dr farketmedi o kadar klomen catlatma iğnesi tedavisi olduk bülent bey farketti bendeki sorunuda. Sen kaç yaşındasın canım? Cikolat kisti için birşey dedimi hoca nasıl planladı tedavinizi. Unuttum yazmayı oluşan sonra herşey yoluna girdi bende sende de öyle olur bu hasta hissetme şişlikler vs için rahat olsunÖyle gerçekten, sen kaç yaşındasın bu arada birde sorununuz neydi? Yani uygulanan tedabi aynı gibi...
O nedenle merak ettim, mesela benim eşimde Sperm Dna hasarı var, bende de 2,6 cm çikolata kisti.
Aynı yan etkiler bende de var, ayaklarım başkasına ait gibi, hareketliyimdir normalde ama sürekli yorgunluk ve hasta gibi ateş vs.
İlaçları bırakınca bir süre sonra normale döner diye düşünüyorum.
Zor gerçekten, hiç kolay değil...
Sonu güzel olsun inşallah...
Canım, bizde de Dna hasarı var söylediğim gibi. Benim yaşımda 35Canım 38 yaşındayım ben. Eşim 2011 yılında varikosel ameliyatı vs oldu ilaç tedavileri takviyeler derken ilk evladım 2013 martta dünyaya geldi. Şimdi kardeş için çabalıyoruz. Dna hasarı cıktı bu sefer başımıza onun tedavisinide oldu 1 sene geçti üstünden yaşlarımız da ilerledi artık beklemek zor geliyor diye eşimin dr unun tavsiyesi ile bülent beye başladım tedaviye.meger bendede polip varmış hiçbi dr farketmedi o kadar klomen catlatma iğnesi tedavisi olduk bülent bey farketti bendeki sorunuda. Sen kaç yaşındasın canım? Cikolat kisti için birşey dedimi hoca nasıl planladı tedavinizi. Unuttum yazmayı oluşan sonra herşey yoluna girdi bende sende de öyle olur bu hasta hissetme şişlikler vs için rahat olsun
İnşallah Canım benimBen güzel duygular içindeyim...
inşallah sonucu da güzel olacak...
Merhaba canım, inşallah devam eder hepsi...Bugun embriyolarimin 2, gunu 6 si devam ediyor yarin karar verilcek dondurulcakmi yoksa devammi ettirilecekler diye
Canım merhaba, nasılsın?İnşallah Canım benim
Thelittleprince canım nasilsin ne aşamadasın
Evet Canım yarınCanım merhaba, nasılsın?
Heyecan var mı çookYarın değil mi test günün?