-
- Konu Sahibi Thelittleprince
Bencede çok heyecanlı Ağustos 2 de başladı tedavi 10 gün ilaç kullamdım
Yaramıştır yaramıştır hiç şüphe duyma düşünme sadece beslenmene de dikkat et bende büyüdüyse herkeste büyür
L Leybis46 canım, neden boşuna olsun ki... Biraz değişik olmuş kabul ediyorum ama vardır mutlaka bir bildikleri diye düşünüyorum.Bencede çok heyecanlı Ağustos 2 de başladı tedavi 10 gün ilaç kullamdım
Benim tereddüt ettiğim şey sağ da 2 yumurta 9 mm solda 1tanesi 18 2tanesi de 15 di sağdanalmayacaklar soldaki 18 de çatladıysa soldaki 15 ler de küçük boşuna toplanacak gibi geliyor
S Selvi 1380 ne olursa olsun, insan heyecanlanıyor... Ben de kendimi çok zor tutmuştum tranfer sonrası...Bide bunu sağlıkçı yaparsa kendine sonucunu bile bile
Ben 87 kiloyum ve sigara içiyorum 2 defa bu yumurta takibi yapıldı bana duruyor duroyur bir anda büyüyor 2 gün önce 9mm di 2 gün sonra 15-18 mm olmuşlardı birde ne tarafta büyüdüyse o kasığımda sancı oldu
Antep te Nova Fertil de oluyorum şimdi de karnım bir rahat bir rahat ki acaba herkestemi böyleydi bayanlar çatamayı önleyici iğneyi vurunca karnınızdaki ağrı şişlik geçtimi ?
Bu konuda bir fikrim yok, aslında ilk kez duydumAntep te Nova Fertil de oluyorum şimdi de karnım bir rahat bir rahat ki acaba herkestemi böyleydi bayanlar çatamayı önleyici iğneyi vurunca karnınızdaki ağrı şişlik geçtimi ?
L Leybis46 kilo ile ilgisi olduğunu söyleselerde ben emin değilim... Ama sigara içmenin yumurta gelişimi ve kalitesini etlediği kesin... Bu arada senin yumurtaların maşallahı varmışBen 87 kiloyum ve sigara içiyorum 2 defa bu yumurta takibi yapıldı bana duruyor duroyur bir anda büyüyor 2 gün önce 9mm di 2 gün sonra 15-18 mm olmuşlardı birde ne tarafta büyüdüyse o kasığımda sancı oldu
Ne yapıyorsun nasıl gidiyor tedavin canımBu konuda bir fikrim yok, aslında ilk kez duydum
Canım merhaba, bugün kontrolüm vardı.Ne yapıyorsun nasıl gidiyor tedavin canım
Yumurtaların çatlamasın diye CanımCanım merhaba, bugün kontrolüm vardı.
Şimdilik iyi gidiyor gibi, bu gün iğnelerime ek olarak cetrodite başladık.
Yeni bir iğnem daha var yani
Çarşamba sabahı tekrar kontrol, sen nasılsın?
Ne var ne yok?
Amin canım, çok teşekkür ederim...Yumurtaların çatlamasın diye Canım
Bende kullanmıştım
Gönlünce olsun inşallah tedavin
Rabbim yüzünü güldürsün Canım
Benimde 9. Gün bugün
Perşembe gününü bekliyorum test için
S Selvi 1380 arkadaşım ne diyebilirim ki...Arkadaşlar tüp bebek sonucum 2 nin altı cıktı 9. Günüm ve umudum bitti artık
Sorma Canım heyecanlı gerçektenAmin canım, çok teşekkür ederim...
Ayy, Perşembe gününe birşey kalmamış...
Var mı bir belirtin, çok heyecanlı bir bekleyiş...
Merhabalar, hoşgeldinhanimlar iyi aksamlar bende bu ay tedaviye başladım bülent tıraş bey ile. Bu pazar gunu opu oldum ve ayni anda sulu ultrason gerceklesti ve polip goruntulendi. 10 yumurta toplanmis 8 i isleme alinabilmis. 6 si saglikli bi sekilde bolunuyo 2 sinide kontrol altinda tutuyoruz gibi birsey dedi embriyolog cok heyecanli bi bekleyis gercekten. ama 10 yumurta toplandiginda hemsire bana dediki 5, gune goturecegiz dedi. halbuki daha embriyo bile olmamislardi bu enteresan geldi bana. adet olunca arayacagim histeroskopi ile polipleri alcaklarmis sonrasi neler olcak bilmiyorum simdilik benden boyle
Ben güzel duygular içindeyim...Sorma Canım heyecanlı gerçekten
Ne bileyim var diyecek büyük bir belirti yok
Ara ara kasıklarım da batma oluyor
Birde göğüslerim hassas ama o adet dönemine yakında oluyor
Çok gösterge değil yani
Kendimi dinlememeye rahat olmaya çalışıyorum
2,5 yıldır hep negatifi gördüm ya korkuyorum inan