- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
-
- Konu Sahibi Thelittleprince
Merhaba, evet tüp bebek işlemlerinde aksama olmuyor. Öyle de olması gerekiyor zaten, ilaç dozları, yumurta gelişimlerinin takibi vs için. Sizinde tedaviniz hayırlı olsun... Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah...Merhaba bende ağustosta tedaviye başlamayı düşünüyorum. Bugün bayrama denk gelirse dedim embriyoloğa. Biz bayramda da burdayız işlemlerinizde bir aksama olmaz dedi
İnşallah aminnn...Merhaba, evet tüp bebek işlemlerinde aksama olmuyor. Öyle de olması gerekiyor zaten, ilaç dozları, yumurta gelişimlerinin takibi vs için. Sizinde tedaviniz hayırlı olsun... Hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah...
@demircemre01 günaydın arkadaşım... Pozitif duygularla başlıyoruz tedaviye... Ne güzelSelam arkadaşlar, nasipse ben de Çarşamba günü tedaviye başlıyorum .. benim öncesinde 1 başarısız asilamam ve 1 iptal olan tedavim var devlette.. asilamamda yumurtam önce çatladi,çatlatma iğnesi kullanmadan..2. için olan tedavide de yumurtalar büyümedi iptal edildi..
Biz yaklaşık 4 yıldır istiyoruz,ama ilk tedavimiz olacak.. daha önce eşimde sorun vardı,şimdi onun değerleri normal değerlere ulaştı fakat benim amh yasitlarima göre düşük 1,31.. inşallah doktorumuz çok olumlu konuştu.. adetin 3.gunu yani carsamba ya Bismillah diyip başlıyoruz..
Hepimizin tedavisi hayırli olsun inşallah,benim inancım yüksek..Rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguyu..
ederim canım teşekkür ederim duan için şimdidenCanım merhaba, iyiyim ben. Regl günümü bekliyorum tedaviye başlamak için. Ooo sürecin büyük kısmunı atlatmışsın. Opu işleminde kolaycacık biter ve sonuçlar yüzümüzü güldürür inşallahGelişmelerden haberdar etmeyi unutma. Çarşamba günü dualarım seninle...
Benim regl zamanıma da az kaldı aslında 5-6 gün içinde gelmesini bekliyorum...ederim canım teşekkür ederim duan için şimdiden
regl ne zaman senin ?
@demircemre01 günaydın arkadaşım... Pozitif duygularla başlıyoruz tedaviye... Ne güzelinanç bu süreçte gerçekten çok değerli. Her birimiz burada güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah. Tedavin hayırlı olsun seninde. Birşey kalmamış, yarın büyük gün senin içinde, Allah zorumuzu kolay etsin inşallah Bu arada sen hangi hastanede tedaviye başlıyorsun?
@demircemre01 bu arada sen çalışıyor musun?
evet canım çalışıyorum, hatta hem çalışıyorum hem de mali müşavirlik stajımı tamamlıyorum..
ben de çalıştığımdan dolayı tedaviye kendi ilimde başlamak istedim.. yoksa İstanbul u çok söylediler bana ama.. biraz da kaderciyim açıkçası.. Rabbim nasip edecekse yer mekan farketmez.. bizim nasibimizde burası varmış demekki..
sen nerde tedavi görüyorsun ?
Bence çokta iyi yapıyorsun, bu süreçte kafası dolu olunca insan takılıp kalmıyor en azından...
Düşünmeye çok zamanın kalmaz
Doğru nasip herşey, olacağı varsa olur. Ben detaycı biriyim sadece, Rabbim kimi ya da neyi vesile kıldıysa onunla karşılaştırsın inşallah...
Benim geçtiğimiz sene bir tüp bebek tedavim oldu ilk iki transfer olumsuz sonuçlandı, 3.transferde hamile kaldım ama
7-8 haftalıkken düşük oldu ve kürtaj yaptılar
Bu kez yani 2.tüp bebek tedavim olacak, birçok merkez ve doktorla görüştüm.
İçime Acıbadem Maslak hastanesi ve doktor olarak Bülent Tıraş sindi.
Nasip olursa bende orada başlayacağım.
Canım, okurken ben sinir oldum tüm bu saçmalıklara, ihmallere...Rabbim inşallah bu kez yüzünü güldürsün senin de..
içine sinen bir merkez bulmuşsun sen de ne güzel..o en önemlisi bence.. başladığımız kuruma tam anlamıyla güvenmemiz gerek.. yani yapılan her işlemden sonra acaba doğru mu yanlış mı düşüncesi çok bunaltıcı..
ben sırf raporum çıksın diye üniversitede tedaviye başladım..psikolojimi tam anlamıyla mahfettiler.. ilk aşılamamda gayet normal büyürken yumurtalarım bir anda dozu yükselttiler cuma günü kontolümde.. bu sefer cumartesi bir sancı ,pazartesi kontrole gittiğimde apar topar aşılamaya aldılar eşime çağırdırdılar.. meğer benim yumurta çoktan çatlamış kaybolmuş bile.. boşu boşuna aşılama yaptılar yani..
ikinci aşılamamda da önce 3 gün ilaç kullandırdılar,sonrasında iğne.. baktılar yumurtalarda hiç gelişme yok bu kez dozu yükselttiler baya ve tüp bebeğe dönebiliriz dediler.. son kontrolde de yumurtaların büyümüyor diye tedaviyi iptal edip tüp bebek sırasına girmemi söylediler ,hatta rezervimin çok düşük olduğunu ve eğer tüp bebek için ordaki sırayı beklersem rezervimin iyice azalacağını söylediler.. tabi ben alt üst oldum..benim amacım zaten ordan raporu alıp dışarda yaptırmaktı.
ama dediğim gibi nasibimizde bunları yaşamak varmış,şimdi inşallah hayırlı sonuçlar alırız..
G Gulsah8488 sağlıkla kucağına almanı dilerim bebeğini...Merhaba arkadaşlar tüp bebek ilacına ihtiyacı olan varmı elimde 2 kutu gonal f 3 kutu cetrotide var uygun fiyattan vermeyi düşünüyorm.
Canım merhaba,nasılsın?Selam arkadaşlar, nasipse ben de Çarşamba günü tedaviye başlıyorum .. benim öncesinde 1 başarısız asilamam ve 1 iptal olan tedavim var devlette.. asilamamda yumurtam önce çatladi,çatlatma iğnesi kullanmadan..2. için olan tedavide de yumurtalar büyümedi iptal edildi..
Biz yaklaşık 4 yıldır istiyoruz,ama ilk tedavimiz olacak.. daha önce eşimde sorun vardı,şimdi onun değerleri normal değerlere ulaştı fakat benim amh yasitlarima göre düşük 1,31.. inşallah doktorumuz çok olumlu konuştu.. adetin 3.gunu yani carsamba ya Bismillah diyip başlıyoruz..
Hepimizin tedavisi hayırli olsun inşallah,benim inancım yüksek..Rabbim hepimize nasip etsin o güzel duyguyu..
Thelittleprince canım merhaba
nasılsın nasıl gidiyor ?
ben çarşamba günü opu olacağım inşallah
ondan sonrası da emriyoları bekleyeceğiz
inşallah yumurtalar sağlıklı çıkarsa
Canım merhaba,nasılsın?
Tedaviye dün başladın yanlış hatırlamıyorsam...
Nasıl gidiyor, iğneler vs.
oldum canım opuSvltr OPU olacaktın sende, dün aklımdaydı ama bir türlü siteye girip yazma fırsatım olmadı...
Sen nasılsın? Nasıl geçti Opu işlemin. Ağrın falan oldu mu?