2018 Ağustos ayında Tüp Bebek düşünenler

Tedaviye hangi merkezde planlıyorsunuz

• Maslak Acıbadem

OY: 5 11,1%
  • Memorial

OY: 3 6,7%
  • Amerikan Hastanesi

OY: 3 6,7%
  • Brüksel Tüp Bebek Merkezi

OY: 1 2,2%
  • Bahçeci

OY: 14 31,1%
  • Diğer

OY: 19 42,2%

• Ankete Katılan
    45
Bundan dolayı pgd dedi doktorum benimde kromozom normal olsa bile bozulma olabilir baZen dedi.benim gibi kayıplarınız mı var?ayrıca dna hasar testi yaptırmak gerekiyor mu tüp bebekten önce
Hic kaybım olmadı cünkü esimde sperm morfolojisi ve hız sıkıntısı vardı direk tüp bebekle hamile kaldım. Dna hasar testi de yaptırdık o da yüksekti 9 ay tedavi gördü eşim. Pgtyi de garanti olsun sağlığı diye istedim. Biraz fazla arastırmacı ruhum var hic kayıp yaşamamak icin tedbir bizden takdir Allahtan

İnşallah bu sefer hepsini yaptracağım patolojiye gitti ama orda bişey çıkmadı diğerlerinde.ayrı bir işlem mi yaptırmam gerekiyor acaba.patoloji zorunlu gidiyor dendi gitti sorun çıkmadı

Cankiriklarim
Dna hasarı benim eşimde de var, bu nedenle sperm seçme de mikrochip yöntemi ile seçim yapıldı ve embriyolar için genetik önerildi.
Bizde dna hasarı için tedavi gördük.
Sizde Kaan Aydos'a mı gittiniz acaba?

Yazmayı unutmuşum, sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirip, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah..

Cuma gunu yumurtalar sedasyonla toplanacak .nedir bu sedasyon neler hissediliyor ? Biraz nezle olmuşum sedasyon sırasında nefes almam zorlasacak mi iyice sedasyon alanlar bana anlatabilir mi acaba

Slm kizlar embriyolarim donduruldu..yumurta toplama sonrasi regli olunca gel dedi doktorum...bugun gittim...bir ay daha bekleyip transfer yapalim rahim dinlensin dedi...bekliycez artik napalim

Bayanlar merhaba, bugün embriyolarımın 5. Günğ ve merkez aradı, 3 adet dondurulma aşamasına gelen emnriyomun kaldığını, 2 sini bir tüpe (ilk transfer) kalanı bir tüpe koyacaklarmış bir tanesi grade1 idi, tam olarak istenilen mükemmellikte bölündü, simetrisi vardı, diğerleri grade2 seviyesindeydi bölünmeleri çok yavaştı, hatta dojtorum 4. Gün sanırım elimizde 1 adet o iyi olan kalacak demişti ama bugün diğer 4 den 2 si daha 5. Gün standartlarına erişmiş, çok şaşkınım, çok mutluyum ancak endişelerim çoğaldı açıkcası, bu olabilir mi? Başına bu tarz bir olay gelen var mı?

Bayanlar merhaba, bugün embriyolarımın 5. Günğ ve merkez aradı, 3 adet dondurulma aşamasına gelen emnriyomun kaldığını, 2 sini bir tüpe (ilk transfer) kalanı bir tüpe koyacaklarmış bir tanesi grade1 idi, tam olarak istenilen mükemmellikte bölündü, simetrisi vardı, diğerleri grade2 seviyesindeydi bölünmeleri çok yavaştı, hatta dojtorum 4. Gün sanırım elimizde 1 adet o iyi olan kalacak demişti ama bugün diğer 4 den 2 si daha 5. Gün standartlarına erişmiş, çok şaşkınım, çok mutluyum ancak endişelerim çoğaldı açıkcası, bu olabilir mi? Başına bu tarz bir olay gelen var mı?

Ayri ayri donduruldugunu hic duymamistim canim hakkinda hayirlisi olsun...sonuc guzel olsun insallah...senin transfer ne zaman?

Embriyolarınıza ngs yaptırın..

canım aynı sorun bendede var. aynı senin anlattıgın gibi hiç bi sorun yok genetik vs. ne yaptın başladın mı tedaviye ? birde yaşını merak ettim

Bundan sonra embriyolarınıza ngs yaptırıp sağlıklı bulmadan transfer olmamalısınız.

canım aynı sorun bendede var. aynı senin anlattıgın gibi hiç bi sorun yok genetik vs. ne yaptın başladın mı tedaviye ? birde yaşını merak ettim
Canım geç oldu girmiyorum ne zamandır kafamı toplayamıyorum.yaş 28. Kasım gibi erbil yağmur a gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…