- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.569
- 32
-
- Konu Sahibi Thelittleprince
Hic kaybım olmadı cünkü esimde sperm morfolojisi ve hız sıkıntısı vardı direk tüp bebekle hamile kaldım. Dna hasar testi de yaptırdık o da yüksekti 9 ay tedavi gördü eşim. Pgtyi de garanti olsun sağlığı diye istedim. Biraz fazla arastırmacı ruhum var hic kayıp yaşamamak icin tedbir bizden takdir AllahtanBundan dolayı pgd dedi doktorum benimde kromozom normal olsa bile bozulma olabilir baZen dedi.benim gibi kayıplarınız mı var?ayrıca dna hasar testi yaptırmak gerekiyor mu tüp bebekten önce
İnşallah bu sefer hepsini yaptracağım patolojiye gitti ama orda bişey çıkmadı diğerlerinde.ayrı bir işlem mi yaptırmam gerekiyor acaba.patoloji zorunlu gidiyor dendi gitti sorun çıkmadıAslında Trombofili paneli testi yaptırmışsınız anladığım kadarıyla, Genetikte baktırmışsınız kanda...
Aslında doktorunuzun önerisi bana mantıklı olabilir gibi geldi.
Peki düşüklerden patolojiye giden olmadı mı?
Sperm Dna hasarı testi de yaptırabilirsiniz...
Umarım sorun ne ise bir an önce çözülür.
Hic kaybım olmadı cünkü esimde sperm morfolojisi ve hız sıkıntısı vardı direk tüp bebekle hamile kaldım. Dna hasar testi de yaptırdık o da yüksekti 9 ay tedavi gördü eşim. Pgtyi de garanti olsun sağlığı diye istedim. Biraz fazla arastırmacı ruhum var hic kayıp yaşamamak icin tedbir bizden takdir Allahtan
Hic kaybım olmadı cünkü esimde sperm morfolojisi ve hız sıkıntısı vardı direk tüp bebekle hamile kaldım. Dna hasar testi de yaptırdık o da yüksekti 9 ay tedavi gördü eşim. Pgtyi de garanti olsun sağlığı diye istedim. Biraz fazla arastırmacı ruhum var hic kayıp yaşamamak icin tedbir bizden takdir Allahtan
Embriyolarınıza ngs yaptırın..Kızlar desteğinize ihtiyacım var.ilk ayda hamile kalabiliyorum fakat son 9 ayda 3gebelik 3kalp durması 8-9.haftalarda oluyor.kromozom analizi temiz.ikinciden sonra pıhtılaşma yapıldı mthfr homozigot çıktı iğne oldım üçüncüyü yine kaybettim.doktorum pgd tüp bebek önerdi.ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?ne testi vs
Kızlar desteğinize ihtiyacım var.ilk ayda hamile kalabiliyorum fakat son 9 ayda 3gebelik 3kalp durması 8-9.haftalarda oluyor.kromozom analizi temiz.ikinciden sonra pıhtılaşma yapıldı mthfr homozigot çıktı iğne oldım üçüncüyü yine kaybettim.doktorum pgd tüp bebek önerdi.ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?ne testi vs
Kızlar desteğinize ihtiyacım var.ilk ayda hamile kalabiliyorum fakat son 9 ayda 3gebelik 3kalp durması 8-9.haftalarda oluyor.kromozom analizi temiz.ikinciden sonra pıhtılaşma yapıldı mthfr homozigot çıktı iğne oldım üçüncüyü yine kaybettim.doktorum pgd tüp bebek önerdi.ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?ne testi vs
Canım geç oldu girmiyorum ne zamandır kafamı toplayamıyorum.yaş 28. Kasım gibi erbil yağmur a gitmek istiyorumcanım aynı sorun bendede var. aynı senin anlattıgın gibi hiç bi sorun yok genetik vs. ne yaptın başladın mı tedaviye ? birde yaşını merak ettim