- 14 Mart 2016
- 1.486
- 1.625
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #83.721
Erken öğretmek gibi bi kaygım yok aslında canım , şahsi tercihim değil yani çabuk öğrensin tuvaleti falan gibi. Israrla çiş deyince bu şekilde düşündüm. Bir de dr umuza danışayım bakalım o ne diyecek.Burdakiler hatırlar belki benim oğlum doğduğu ilk günden beridir ıslak beze tahammülü yok ve günlük 20 bez gidiyor bez yetiştiremiyorum. Kaka saatleri belli 6 aydan sonra gece uyurken kakasını hiç yapmadı. Doktora sordum bezi erken bırakır dedi ama kasları daha gelişmediği için bekliyoruz biraz daha büyüsün kendi isteğiyle bırakması için. Kendi isteğine bırak derim ben. Egerki tuvalete yapmak istiyorsa yapsın ama daha çok erken ve zorlanabilir. Zorlanırsada kaslar kuvvetlenmediği için ileriki yaşlarda sorun olabiliyormuş altına kaçırma ve gece uyurken altına yapma gibi. Senin kızda benim oğlum gibi galiba tuvalete yapmak istediğinden değilde ıslaklıktan rahatsız olduğunu bezini hemen değiştirmeni istiyor:)
kızım kakasını gece en son me zaman yaptı hatırlamıyorum bile belkide 3-4 aylık falandı. Bez çok sık değiştiririm aslında dolu bezle hiç tutmam tutmadım.
Bakalım dr demesine göre hareket edeyim ben.