• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kocam biraz erkencidir. Erken yatar erken kalkar. Hafta sonu bile en geç 8 de kalkarız biz. Şimdi 6-7 oldu tabi (hafta içi zaten öyle kalkıyorduk)Biraz daha öteleyeyim ama sürekli kucakta olduğu için bende bitap düşmüş oluyorum :KK43: Ağlarsa sakinleştirip gerimi koyuyorsun peki yoksa aynen duvar modu devam mı?
Hic konusmuyorum canim aglarsa kucagima alip dik bir sekilde pispisliyorum temas yok malesef yoksa gece oldugunu anlamiyorlarmis birde los isik olsun acma isigi ama 8 :30 a gelmez hemen biraz zaman lazim canim

Merhaba guzel anneler, nasilsiniz?
Ben 7 haftalik oglumu emziriyorum, ama ms hastasi oldugum icin ve yuksek doz vitamin tedavisinde oldugum icin sadece 6 ay emzirebilirim. Memeden formule nasil gecebilirim, terapi aldigim icin ikisini beraber vermem yasak. Nasil sadece formule gecerim, memeleri nasil cabuk bosaltirim, ve sutun gelemesini keserim?
Kizlar kimse bilmiyor mu?

Benim beboş da aynı. Gece uyuma saati var o saatte uyuyor sallanmaya ihtiyaç duymuyor. Dün gündüz hiç sallamadim gunduz toplasan 1 saat uyumamistir. Dediğin gibi gece de uyumadı. Ben yarın da şansımı deneyeceğim baktım olmuyor ne kendimi ne de beboşu yoracagim. Şansımı başka zaman denerim artık :KK48:
Beslenme kadar uyku ve banyoyada ihtiyaçları oldugunu düşündüğüm icin yeterki uyusun diyorum ben

Comfort gaz ve kabizlik konusunda daha hassas az gaz yapiyor tum mamalarin comfortu oyle

Canım evet ben kullanıyorum mavi olani .mor olanda bazı proteinler parçalanmış olarak konulmuş bazı bebekler bu proteinleri parcalamakta sorun yasayip hazimsizlik gaz falan sıkıntısı yaşıyor diye .Eger böyle bi sorun yoksa mavi olan anne sutune daha yakın onu kullanmak gerekiyor

Benim su an kafam.karisti

Çok zor olur size canım ya. Bütçeyi de zorlar. Benim kız ne kendininkini vermez ne kimseden almaz bir cins. 3-4 yaşında para limitine alıştırdım, mesela markette eline 3-5-10 tl veriyordum bütçen bu , buna göre alışveriş yapabilirsin diyordum tamamen cimri oldu çıktı. Markette sepete kinder atıyor mesela,geri çıkarıyorum paran var istersen kendin al diyorum alıp rafa koyuyor çok da önemli değil diye ))) Saklıyor paraları, evde 1tl ye çay kahve yapıyor bize, markette verilen 5-10 kuruşları dahi ben alabilirmiyim diye alıyor )))) okul harçlığından da kısıyor altın yaptırıyor para toplandıkça :olamaz: sık sık da gizlice kıymetlilerini yere serip saydığnın şahidi oluyorum artık iyimi etmişim kötümü orası ayrı muamma :işsiz:
Hahahahah ay cok guldum yaaa harikasin kas yapayim derken goz cikmis biraz ama tutumlu hatun iyidir

Arkadaslar bebekte bir sorun yoksa bile aylik cocuk dr una goturmeli miyiz?
2. Ay icin gitsem mi bilemedim neyi kontrol edecekler acaba
Aylık gelişimini takip ediyorlar. Gitmenize engel çok aksi bir durum olmadıkça götürmek lazım. Eğer aşı reddi yapmadıysan 2.ay aşısı da olacak.

Bana da
Bende de olmuştu ama bunsaydıklarınla düzelmişti. Göğüs ucundaki yarık için ne yapıyorsun? Emzirme danışmanı bana gazlı bezle simit yastık yapmamı önermişti, yaptıktan sonra çabuk toparlandı. Yara varken kapak koyduysan vs iltihap yapabiliyormuş.
göğüs kalkanı işe yaramıştı. Aynı mantık zaten ucu bir yere dokunmayacak hava alacak çabuk iyileşmesi için

Biraz once saglikocagindan sab simplex gaz icin damla onerdiler kullanan var mi arkafaslar yorumlariniz nedir?

Amannn bende öyle bir koca varki nerdeyse bebekten önce uyuyacak :) Sabahlarıda hafta sonu bile en geç 8 de kalkar.
Benimki de öyle :) ama ben çocuklara uyuyorum. Kahvaltısını falan kendi hallediyor bizi öpüyor gidiyor sabahları. Pazar da kahvaltıyı o hazırlar. Bende bir tane değil ki hangi birine yetişeyim. Bizde de en erken uyumaya giden eşim :) küsmeyeceğimi bilse 8de falan uyur sabaha kadar herhalde

Back
X