Ya iste bole sansizliklarda oluyor hsyat resmen tokat atti canimaaaaaa tühhh
Bi tek sansim var pazartesi yumurta canli kalmissa o zamanda hatta pazartesi sabahtan doktora gideyim catlamis mi goreyim olursa olur ya napim ben cabaliyorum cok is icin gidince ortaligida yirtamiyorum iste hem 8 gun once adet oldum oda bir hafta sonraya hazirlamisti kendini simdide degisiklik yapamiyor bizim takvime gore olmuyor ki hic bisey napim zaten gelecek ay igne tedavisine basliycaktim sansim varsa pazartesi gunki iliskide oldu oldu olmadi kismet degilmis takmiycam hic kafaya taktimda ne oldu aylardir hep negatif cizgi ne oluyo sa olsun valla hic umurumda degil allah vermeyince vermiyo iste illa bi puruz cikariyo yapamiyosun bileEvet canım yumurtlama olmuş 36 saate adar bir aralıkta çatlatacak eşin yarına dönerse degerlendir
cok haklisin kismet degille ne yapsak boş biraz akisina birakalim ama pazartesi sabah gelirse esin hic bekleme yap hadi bakalim insallah rast gelir canim yoksa sanada bana da igne tedavisi yolu görünecek benim adet sancilari gelip geciyor sabah cok sancilandim yine gecti boşverdim ilac bitsin belki adet olurumBi tek sansim var pazartesi yumurta canli kalmissa o zamanda hatta pazartesi sabahtan doktora gideyim catlamis mi goreyim olursa olur ya napim ben cabaliyorum cok is icin gidince ortaligida yirtamiyorum iste hem 8 gun once adet oldum oda bir hafta sonraya hazirlamisti kendini simdide degisiklik yapamiyor bizim takvime gore olmuyor ki hic bisey napim zaten gelecek ay igne tedavisine basliycaktim sansim varsa pazartesi gunki iliskide oldu oldu olmadi kismet degilmis takmiycam hic kafaya taktimda ne oldu aylardir hep negatif cizgi ne oluyo sa olsun valla hic umurumda degil allah vermeyince vermiyo iste illa bi puruz cikariyo yapamiyosun bile
Aklim hep sende canim ben 8 gun once adet oldum bu ay sen hala adet olamadin iyiye yormak istiyorum ama pco oluncada geciyo biz igne tedavisine gecicez bu ay ovi testi yaptim iste cok guzel yakaladim bu seferde kocam yok malesef sansizlik iste ne yaparsak olmuyo bazencok haklisin kismet degille ne yapsak boş biraz akisina birakalim ama pazartesi sabah gelirse esin hic bekleme yap hadi bakalim insallah rast gelir canim yoksa sanada bana da igne tedavisi yolu görünecek benim adet sancilari gelip geciyor sabah cok sancilandim yine gecti boşverdim ilac bitsin belki adet olurum
canim belli olmaz belki tutar kismet cabalamak boş aslinda bende dun sabah adet agrisiyla uyandim kötüydüm aha bu defa gelecek kesin dedim birkac saat sonra gecti halada olmadimAklim hep sende canim ben 8 gun once adet oldum bu ay sen hala adet olamadin iyiye yormak istiyorum ama pco oluncada geciyo biz igne tedavisine gecicez bu ay ovi testi yaptim iste cok guzel yakaladim bu seferde kocam yok malesef sansizlik iste ne yaparsak olmuyo bazen
gülüm gecen gün 3 gun adet sancisi cektim aha simdi oldum olacamla gecti simdi sanci kalmadı adette olmadim kanda vermedim doktorun verdigi hapi iciyorum bitinve ya adet olacam yada hamis ama adet olacam garanti umut bile yok bende yani :)) hatta umudum.yok bugun gidip spor saloluna yazilacam kafam bosalsin diye
hem kanimda 0 cikacagi icin bosa gitmesin diye bekliyorum :))))))))
ahhhh keskeeee ama nerde bende o şans daha maddi manevi yorulmaliyim oda garantisi bile yok hayırlısı bakalim bu ayada ilac kullanmicam haftaya spora basliyorum 2 ay ara verip igneli tedaviye baslarimyaptır canım yaa belki geç döllenmedir
Canim nasilsin ayin 13 unde dr a gideceksin degilmi? Regl mi bekliyorsun? Bende 13 unde dr da olacagimyaptır canım yaa belki geç döllenmedir
iyiyim arkadaşım şükür. tüp bebek merkezinin verdiği tahlilleri tamamlamaya calışıyorum troid sorunum olduğunu öğrendim bir kısım tahliller sonucunda. adet olayım 2. günü gideceğim tüp bebek merkezineCanim nasilsin ayin 13 unde dr a gideceksin degilmi? Regl mi bekliyorsun? Bende 13 unde dr da olacagim
hayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin cümlemizeahhhh keskeeee ama nerde bende o şans daha maddi manevi yorulmaliyim oda garantisi bile yok hayırlısı bakalim bu ayada ilac kullanmicam haftaya spora basliyorum 2 ay ara verip igneli tedaviye baslarim
oglum.bbugun okula basladi teyzesi 7 yasinda korunmayi birakalim 5 ay oldu 3 ay tedavi gördümhayırlısı ne ise rabbim onu nasip etsin cümlemize
sen ne kadardır ikinci evladını istiyorsun canım
paşama başarılar diliyorum birinci sınıf zorlu bir süreç bol sabırlı bir yıl diliyorum ocağa kadar en azındanoglum.bbugun okula basladi teyzesi 7 yasinda korunmayi birakalim 5 ay oldu 3 ay tedavi gördüm
amin canim.benim insallah bu seferki tedavinde olacak ben inaniyorumm aklimdasin gelismeleri bana yazarsin olurmu gülümpaşama başarılar diliyorum birinci sınıf zorlu bir süreç bol sabırlı bir yıl diliyorum ocağa kadar en azından
daha yenisin o zaman benimde oğlan 4. sınıf oldu canım allah bağışlasın kuzuları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?