Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay ovilasyontesti kullanmistim 8 inde pik yapti ama ben iliskiyi 11 inde yasiyabildim sonrada zaten enfeksiyon oldum gunude kacmistir diye bi daha yapmadim 29 agustos sat ti 8 eylul pik yaptigi tarihti
canım senin regl 22 eylülde gelmeli o zaman daha var adete inşallah bu yerleşme lekelenmesi olsun

canım senin regl 22 eylülde gelmeli o zaman daha var adete inşallah bu yerleşme lekelenmesi olsun
25 yada 26 gosteriyo program 3 program var bende 2 si 25 digeri 26 eylul diyo tek iliski oldugu icin sifir sans ama bekleyip gorcez taktir allahtan ilk defa hic uzulmuycem cunki igne tedavisine basliycam

25 yada 26 gosteriyo program 3 program var bende 2 si 25 digeri 26 eylul diyo tek iliski oldugu icin sifir sans ama bekleyip gorcez taktir allahtan ilk defa hic uzulmuycem cunki igne tedavisine basliycam

canım yumurtlamayı takip eden 14-15 gün sonra adet olursun gebelik yoksa
benim hep öyle olur takip ettim

hayırlısı olsun hakkında

Canım merakla bekliyorum
Ben iğnelere devam yarın kontrolum var yumurta toplama günü belli olacak yarın
Ayy ayy ayyy anne adayim benim rabbim yaninda olsun bu emeginin karsiligini versin sana hatta ikimizde bu ay hamile kalalim ekim bitmeden bebisli olalim bende cok umutluyum senden bide turko2727 de bize bi ekşın sart

Canım merakla bekliyorum
Ben iğnelere devam yarın kontrolum var yumurta toplama günü belli olacak yarın
Adet oldum canim ben bu gun yarin ozelde yeni bi doktora gidicem igne tedavisine basliyorum artik hayirlisiyla ari sutu bal poleni ne yaptin neyi secip kullandin bende bu ay kullancamda ona gore arastircam yada forever royal jelly alcam haberleri veririm

canım hayırlı olsun canım benim tüp bebek merkezi eğriçayır markasını önerdi arı sütünde onu kullandım
birde omepa Q 10 vitamin bunları kullandım ve halende kullanıyorum yumurta gelişimini dr begendi 40 yaşında 3-4 yumutaya iyi derim maşallah sizde yumurta sayısı çok iyi dedi maşallah

Merhaba bende varm 1senedr olmyr dr gttm birsy olmadgni soledi bir kimyasalm var bat 2 gun kaldicbeklemektym

Ayyy masallah canima cok sevindim insallah hayirli haberlerininduymak nasip olucak bize bende doktora geldim bekliyorum simdi igneye basliycaz ya adetin 2. Ci gunu bu gun insallah bu ay bana da nasip olur peki egricayirin ari sutu bal polen karisimini mi kullandirdi canim sana yoksa sadece ari sutumu kullandin

sadece arı sütü canım polen yok
tedavin hayırlı olsun arkadaşım

Ben tedaviyi iptal ettim sinirden eve geldim yollarda aglamamak icin kendimi zor tuttum kadin herseyi yeniden istedi hsg 560 tl amh testi 240 tl diger testler 300 kusur tl sperm testi ozel hastaneden istiyo oda vardir 200 e yakin bir tane gonal f yazdi 700 tl mis birde bu tedavi icin 10 gun yumurta takibi yaocak her gunde cagarmiycakmis 3 kere geldinmi yetvek dedi 800 tl istedi alev aldim bi anda 150 tl hic yok yere muayene ucreti odedim ciktim delirmis durumdayim eve bi girdim sinirim bosaldi agla agla mahvoldum istemiyorum tedavi falan asilama yaptirsam tutma olasiligi yuksek en azindan veririm 2000 tl bakarim isime her seyi ben yapcam bide 800 tl vercem biraktim hakkimda hayirlisi ugrasmiycam artik ovilasyonla oldu oldu olmadi 4 5 yil sonra giderim asilama yaptiririm olmadimi tup bebek yinemi olmuyo var zaten evladim onun cani sag olsun der gecerim kocamin cocugu yok diye ugrasiyodum o kadar cokmu cocuk istiyo gitsin baskasiyla evlensin umurumda degil ben hic bir gun bu gunki kadar yikilmadim

canim hadi bakalim gelecek ay insallah guzel habeer verirsinn bende adet oldum bitti hicbirsey kullanmicam spor yapacam okadar igneli tedavide sans yuksek hadi bakalim rast gelsin canim :)

canim hadi bakalim gelecek ay insallah guzel habeer verirsinn bende adet oldum bitti hicbirsey kullanmicam spor yapacam okadar igneli tedavide sans yuksek hadi bakalim rast gelsin canim :)
Yaptirmiyorum canim igneli tedavi bir tane gonal f yazdi 100 mg lik ve o ignenin sadece 10 mg olan kismi vurulcakmis igne 700 tl bide kadin benden 800 tl istedi sinirlendim sanki ben darphaneyim 2 bin verir asilama yaptiririm o kadarda salak degilim ben 3 gun cagirip ultradonda yumurtaya bakcak 800 tl vercem asla vermem valla beklerim ben 3 krer klomenle hamile kaldim ara veririm yine baslarim femara kullanirim allah bole para goz doktorlardan korusun insani ya koca gun aglatti beni verdigim 150 tlde asla helal olmasin bir konusmaya 150 tl aldi sinirden oldum resmen

Bukadar pahalimi bu igne tedavisi asilama daha uygun ve daha garanti ozaman. İnsallah hic gerek kalmaz cok hassas bu bebek konusu allah merhametli doktorlarla karsilastirsin soygun resmen

canim bir arkadasin elinde kalmis hamile kalimca hatta iki tane gonal f 450 lik satan biri var ben gorustum 2 kutu alacam 1 kutuyu 140 tl ye veriyorlar kargoylada gonderirim dediler elinde 1 kutu daha var diger satan arkadasta ayni 140 veriyorr hamile kalmis bugun gorustum bende gacede denk geldim size nasil 700 demis anlayamadim ben netten baktim 440 tl bu igne
ben puregon yumurta gelistiriciyide eczaneden mart ayinda 170 almistim gonal f yi alirsam ilkkez vurunacam bu markayi ben ara vermistim nette karsima cikti 140 cok uygun 440 tl satis fiyati seninli.neden 700 dedi anlamadim ben ki
kadinin.elinde 3 kutu kalmis 2 kutu alayim diye dusunuyorum.ben cokmu olur ki bir kutuyuda sen alacaksan 140 tl uyguna gelir 800 verilirmi beee yuh yani

Ca
gonal f 450 yi bir kutu 140 isteyen varsa yazsin ben 2 kutu alacam bayan hamile kalmis elinde kalmis Mina_1414 senden haber bekliyorum
Canim onun numarasi sende varsa gelecek ay alabilirim ben bu ay femara aldim 109 tl ye baska ilaclarda aldim eger bu ay hamile kalmazsam alirim ben onu ama kaclik ondaki bana doktor 100 mg lik yazmisti sadece 10 mg lik kismi vurulcakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…