dun yoktu bugun adet sancim var ama leke bile yokkcanım regl olana kadar umudumuz hep var inşallah meleğin geliyordur epeyi geçmiş gününden tekrar bir test yap canım
hic hamile kalmadiniz mi simid.durum nasil canim benim 1 oğlum var tedaviyle oldu
canim insallah vardir insallahmayıs adet olduktan sonra haziranda hamile oldugumu ögrendim ama 2gün sevinebildim hcg düştü 3gün sonrada gebeliğim düşükle sonuclandi şimdi nolcak bilmiom adetime 5gün var ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi cıktı ama çokta koyu degil öylede gebelik öğrenen varmıs
bnm ilaç tedavisi işe yaramadı yapısıklık varmıs zaten o yuzden yaramamıs
canim insallah vardir insallah
Deli bir merakla seni bekliyorum bak hamile kal artik senden sonra ben hamis olcam bak yolumu ac onumde bekleyip durma yap su testi merakla bekliyorum bitanecimMina_1414 yaa test alacagim yer kapali geri geldi gorumcem off diger eczane uzak adet sancisi var bugun bende ama leke falan yok
Merhaba, hiç kürtaj oldun mu canım? Yapışıklık kürtajdan kaynaklı mıydı yoksa başka bir nedene mi bağlıydı?mayıs adet olduktan sonra haziranda hamile oldugumu ögrendim ama 2gün sevinebildim hcg düştü 3gün sonrada gebeliğim düşükle sonuclandi şimdi nolcak bilmiom adetime 5gün var ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi cıktı ama çokta koyu degil öylede gebelik öğrenen varmıs
bnm ilaç tedavisi işe yaramadı yapısıklık varmıs zaten o yuzden yaramamıs
sagol canim yaaa yapinca yazacam ama koca bir bosluk cikacak eminimDeli bir merakla seni bekliyorum bak hamile kal artik senden sonra ben hamis olcam bak yolumu ac onumde bekleyip durma yap su testi merakla bekliyorum bitanecim
Merhaba, hiç kürtaj oldun mu canım? Yapışıklık kürtajdan kaynaklı mıydı yoksa başka bir nedene mi bağlıydı?
Anladım canım geçmiş olsun. Benim de 9 ay öncesinde bir kürtajım oldu. Hala hamile kalamadımyapışıklık ya doğustandı ya da apandistim patladıktan sonra oldu bilmiyorum doktor 45 dk sürcek ameliyattı 3saatte bitirebildi ama :)) hiç kürtaj olmadım kendi kendine düştü
Anladım canım geçmiş olsun. Benim de 9 ay öncesinde bir kürtajım oldu. Hala hamile kalamadımEn son 10 gün önce doktor muayene etti, rahim duvarımın olması gereknden ince olduğunu söyledi. Rahim filmi çektirmemi de önerdi. Benim aklıma milyon tane senaryo geliyor. Muhtemelen kürtajdan kaynaklandığını düşünüyorum ve yapışıklık olmuş olabilir mi diye de korkmuyor değilim.
Yok hayırkürtajdan sonra kan sulandırıcı vermedi mi ??
bnm dr rahim incelmesi olunca kan sulandırıcı veriyodu bi kere bnde de oldu hatta o yüzden kanama olmustu inşallah olmamıstır cektir rahim filmi bncede en azından aklında soru işareti kalmaz
Yok hayırkürtajdan sonra antibiyotik ve ağrı kesici vermişti sadece.
Offff yaaaaa nasil olur ya kuzum bir kac gun daha bekleyelim olmazsan git direk kan testi yaptir doktora gidicenmi bu ara aklim sende kaldi yaaa moralimde bozuldu bi supriz olmasini bekliyordum benMina_1414 test yaptim simdi birsey cikmadi adet sancim sabah tuttu oglen gecti hala tik yok sagda arada agri oluyor geciyor off yaaaa
canim arada adet sancisi giriyor olacam.aha diyorum geri geciyor leke falanda yok beklicem.haftaya giderim doktora canim cok sagol bende sizi takipteyim igne tedavisi olmam.gerekicel galiba yineOffff yaaaaa nasil olur ya kuzum bir kac gun daha bekleyelim olmazsan git direk kan testi yaptir doktora gidicenmi bu ara aklim sende kaldi yaaa moralimde bozuldu bi supriz olmasini bekliyordum ben
canim arada adet sancisi giriyor olacam.aha diyorum geri geciyor leke falanda yok beklicem.haftaya giderim doktora canim cok sagol bende sizi takipteyim igne tedavisi olmam.gerekicel galiba yine
canım son durumun ne canım merak ettimcanim arada adet sancisi giriyor olacam.aha diyorum geri geciyor leke falanda yok beklicem.haftaya giderim doktora canim cok sagol bende sizi takipteyim igne tedavisi olmam.gerekicel galiba yine
Doktora gitti bu sabah daha yazmadi ne oldugunu bakalim bekliyoruz dun yaptigi testi negatifti canim bakalim doktor ne diycek bekliyoruzcanım son durumun ne canım merak ettim
sen nasılsın bir tanemDoktora gitti bu sabah daha yazmadi ne oldugunu bakalim bekliyoruz dun yaptigi testi negatifti canim bakalim doktor ne diycek bekliyoruzturko2727 yi
Insallah bitanem guzel haberler verir bize ben napim ya hayit tohumu suyu devam sigarayi birakmaya calisiyorum bu saat oldu hic icmedim daha bal polen yiyorum ovi testi de yapiyorum bu gun adetten sonra 11. Ci gunum hala cift cizgiyi goremedim ama kasiklarim agriyo cok arada tabi bide fena bi akinti var bakalim 26 eylulde adet olmam lazim hemen doktora gidip igneli tedaviye basliycam bi tanem belki ayni anda hamile kaliriz ayy ne guzel olur benimde bu ayim cop oldu cunki tatlimsen nasılsın bir tanem
hayırlı haberler ile gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?