• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mina_1414 Mina_1414 A anneveoglusu kizlar doktor ulturasona bakti bir sorun gorunmuyor kis falan yok dedi kan vermeyelim bekleyelim dedi dupaston verdi hamileysen bebegi tutar yoksada edet olmani saglar dedi cok halsizim eve geldim uyumusum canlarim sagolun durum bu arada sanci girip geciyor okadar hamile oldugumu zannetmiyor

Mina_1414 Mina_1414 A anneveoglusu kizlar doktor ulturasona bakti bir sorun gorunmuyor kis falan yok dedi kan vermeyelim bekleyelim dedi dupaston verdi hamileysen bebegi tutar yoksada edet olmani saglar dedi cok halsizim eve geldim uyumusum canlarim sagolun durum bu arada sanci girip geciyor okadar hamile oldugumu zannetmiyor

hayırlısı olsun senin için cnm

Insallah bitanem guzel haberler verir bize ben napim ya hayit tohumu suyu devam sigarayi birakmaya calisiyorum bu saat oldu hic icmedim daha bal polen yiyorum ovi testi de yapiyorum bu gun adetten sonra 11. Ci gunum hala cift cizgiyi goremedim ama kasiklarim agriyo cok arada tabi bide fena bi akinti var bakalim 26 eylulde adet olmam lazim hemen doktora gidip igneli tedaviye basliycam bi tanem belki ayni anda hamile kaliriz ayy ne guzel olur benimde bu ayim cop oldu cunki tatlim
insallah canim ama igneli tedaviyle cok hamile kalan var bende ogluma igneli tedaviyle hamile kaldim insallah gelecek ay bizr guzel haberler verirsin bende 2 ay ara verip kafayi bosaltip igneli tedaviye baslicam

hakkında hayırlısı arkadaşım bakalım belki rabbim mucizesini gösterir. kan verse idi kesin sonuc olurdu aslında

Insallah bitanem guzel haberler verir bize ben napim ya hayit tohumu suyu devam sigarayi birakmaya calisiyorum bu saat oldu hic icmedim daha bal polen yiyorum ovi testi de yapiyorum bu gun adetten sonra 11. Ci gunum hala cift cizgiyi goremedim ama kasiklarim agriyo cok arada tabi bide fena bi akinti var bakalim 26 eylulde adet olmam lazim hemen doktora gidip igneli tedaviye basliycam bi tanem belki ayni anda hamile kaliriz ayy ne guzel olur benimde bu ayim cop oldu cunki tatlim

sigarayı bende bırakmak istiyorum allahtan aşılama ve gebeliklerimde bıraktım öğrenme ile
inşallah kullandıkların sağlıklı ve hayırlı bir gebeliğe vesile olur canım

vu arada kizlar benim pazar gunu dogum gunum pazarteside gidip saglik ocagina kan vereyim diyorum supriz olsa muvize olsa iğnelere falan gerek kalmasa ne diyeyim rabbim hayirlisini bilen

tatlım ver ama olumsuz sonuc olursa yıkılmıcaksan ver olur mu o günü mavfetme pozitif olmalısın yeni yaşın sonucta

Insallah bebek vardirda tutunur canim yoksada gelecek aya hep beraber yilmadan cabaliycaz napalim bende bu ay yumurtlamiyorum galiba 11. Ci gun yok koyulasma yok ovi testlerinde bakalim bekliyorum canimcim

sigarayı bende bırakmak istiyorum allahtan aşılama ve gebeliklerimde bıraktım öğrenme ile
Insallah canim bi mucizeye vesile olur belki valla ne yapacagimi sasiriyorum artik ben ya ama sabretcem allah buyuk kabul etmiycegi duayi ettirmez biliyorum zamanim var demek daha

Insallah canim bi mucizeye vesile olur belki valla ne yapacagimi sasiriyorum artik ben ya ama sabretcem allah buyuk kabul etmiycegi duayi ettirmez biliyorum zamanim var demek daha

Insallah bebek vardirda tutunur canim yoksada gelecek aya hep beraber yilmadan cabaliycaz napalim bende bu ay yumurtlamiyorum galiba 11. Ci gun yok koyulasma yok ovi testlerinde bakalim bekliyorum canimcim
canim ben adet olursam bu ay pas gecicem spora gidicem kilolud degilim ama kafam dagilsin lac aydir ilaclar tedavi agrilar hayal kirikliklari sadece 12 gun sabah aksam bir cay kasigi corek otu yicem yumurta gelistiriyormus baskada birsey yapasim yok birde elimde ebru destanin kuru vardim aldim altardan ofa aci oluyor icermiyim bilmem ama doktora gitmicem yani
birde ben 14. gun 12 mm di seninkide belki gec buyuyordur yumurtan

Kizlar ben yumurtluyormuyum ovi testi yaptim simdi dun bole degildi silikti bu gun mu yumurtluycam yoksa pik yapinca 36 saat sonrami bu gun adetin 11. Ci gunu

Eklentiler

• Screenshot_20170908-223220.jpg
    Screenshot_20170908-223220.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar ben yumurtluyormuyum ovi testi yaptim simdi dun bole degildi silikti bu gun mu yumurtluycam yoksa pik yapinca 36 saat sonrami bu gun adetin 11. Ci gunu
Evet canım yumurtlama olmuş 36 saate adar bir aralıkta çatlatacak eşin yarına dönerse degerlendir

Back