Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canim.benim insallah bu seferki tedavinde olacak ben inaniyorumm aklimdasin gelismeleri bana yazarsin olurmu gülüm
yazarım tabiki bugün dahileye dr gittim troid için tüm tahlillerimi yapıyor en baştan chep-uptan geçiyorum bir nevi bu vesile ile

yazarım tabiki bugün dahileye dr gittim troid için tüm tahlillerimi yapıyor en baştan chep-uptan geçiyorum bir nevi bu vesile ile
insallah bu defa olacak belkide ikiz olur abimler ilk tup.denemesinde 3 uz tuttu birini aldilar ili tane oldu buyuduler bile masallah darisida size insallah

Gecmis olsun canim. Hakkindan hayirlisi olsun. Ben gecen ay butun tahlilleri tamamlamama ragmen reglin 2. Gunu gittim ama bana dogum kontrol hapi verdi obur ay baslayacagiz dedi. Ilaci 11 eylule kadar icip 13 eylulde gel dedi. Bugun son ilaci ictim ancak anlamadigim su daha ilacimin bitmesi 4 tane var ama icmeyeceksin dedi. Bide reglin 2. Gunu degilde niye bu ilactan sonra bir gun ara verdirip muayeneye istedi. Vardir bi bildigi bakalim ben muhtemelen ilaci biraktim diye diger gun regl olmam. ama cagirdi

canım dra sorsa idin sende benim gibimisin aklımda deli gibi sorular oluyor ama oraya gidince unutuyorum birini sorsam diğerini atlıyorum yazarak gitmek gerek soruları aslında. gelişmeleri yazarız burdan birbirimize

canım dra sorsa idin sende benim gibimisin aklımda deli gibi sorular oluyor ama oraya gidince unutuyorum birini sorsam diğerini atlıyorum yazarak gitmek gerek soruları aslında. gelişmeleri yazarız burdan birbirimize
Evet canim sende yaz. Bu zamanlar geciyor bir turlu yakalayamiyorum. Tup Dr una gideli iki ay oldu. daha tedaviye baslayamadim. Bide oncesi var 1 yildir dr dr geziyorum bi cocuk icin tadeviler tedaviler. Onceside kendi ugraslarim. cok biktim yoruldum. Allah bu yolda yuruyen kimsenin emegini bosa cikarmasin. Gelismeleri yaz kuzum lutfen

merhabalar hanımlar turko2727 adet oldun mu canım Mina_1414 sen nasılsın canım
Beybisim ben iyiyim cuma ovilasyon pik yapti cumarteside pik durumdaydi pazar siliklesti bende pazartesi deneme yapabildim tutarmi tutmazmi bilemem ama zaten yeni ayda igne tedavisine basliycam insallah bat 26 eylul adeti bekliyorum canimin ici sen nasilsin bitanem

Kızlar iyi akşamlar bende yeni üye oldum bebek düşünmeye başladık eşimle eee yaş da geçti geçiyor o yüzden bı an önce bebiş olsun istiyoruz bana yardım edermisiniz bu ovulasyon takibi konusunda

Birde burdan c evap gelirse ben nasi anlayacağım mail adresimi mi takip etmem lazım ayrıca herkes sat bat yazmış sat anlaşılır da bat noluyo

Birde burdan c evap gelirse ben nasi anlayacağım mail adresimi mi takip etmem lazım ayrıca herkes sat bat yazmış sat anlaşılır da bat noluyo
Canim telden internete girerjen zaten kadinlar klubu yazinca sayfa onune aciliyo kendi profilin sat en son oldugun adet tarihin bat ise beklenen adet tarihi oluyor cnm aramizada hos geldin ayrica

teşekkür ederim çok mutlu oldum cevap gelince bu ay ilk deneme olacak haftaya kadin doğum Dr randevum var bakalım ne diyecek en son 12 Eylül ama beklenen ne olur bilmiyorum 30-33 gün arası değişiyor çünkü. Birde şeker çıktı bende janumet die bı ilaç verdi endokrinoloji Dr u hayırlısı bakalım önceden bı korkum yoktu ama şimdi başladı

Sakin sabir sakin kafaya takma akisa birak 2. Ayda klomenle hamile kalan ben 6 aydir hamile kalamadim stres nasil etkili dusun yani

Hayırlısı bakalım c tesi bı gelsin muayene de ne diyecek Dr ona göre bı yönlendirme yapar heralde

adetten 1 hafta önce yapılan kan testinde çıkan sonuç kesin midir geç döllenme felan olabilir mi

adetten 1 hafta önce yapılan kan testinde çıkan sonuç kesin midir geç döllenme felan olabilir mi
Tabiki kesin degildir cunki adete 2 gun varken negatif testi cikan cok arkadas aslinda adet gunu yaptigi testle hamile oldugunu ogrendi kan gelnedigi surece umut var

Kizlar ne oluyor yine anlamiyorum offf ya bu gun adetten sonraki 21.ci gun ve ben adet oluyorum sarimsi akinti basladi leke seklinde bacak ve kasiklarim adet agrisi gibi gdcen ayda bole oldum zaten yerlesme kanamasi asla degilde hic bole sikintilarim yok 2 aydir 8 gun erken geliyor adetim ya bebek olsabile tutunamaz bu sekilde deli olcam artik dengemsasti benim turko2727 A anneveoglusu kizlar yine erken adet oluyorum ya

neden acaba ki bende sanci cekiyorum ilacin bitti adet olsam rahatlucam benimkide ilacsiz hep gecer hic erken olmam doktora görün bi ne dicek bakalim canim

canım tam sökülmeden bu ayda gitti deme benim iki gebeliğimde de lekelenme ile başladı kesildi has sonradan lekelenmelerim devam etti ikisinde de biri doğdu diğeri nasibi yoktu gitti. inşallah meleğin gelmiştir
bence erken adet oluyorsan erken yumurtluyorsun canım sen

Kanama baslamadi dun ole bi silince gordum zaten kasik agrim coktu ama simdi hic bisi yok ne olacagina dair en ufakta bi fikrim yok melegim

Bu ay ovilasyontesti kullanmistim 8 inde pik yapti ama ben iliskiyi 11 inde yasiyabildim sonrada zaten enfeksiyon oldum gunude kacmistir diye bi daha yapmadim 29 agustos sat ti 8 eylul pik yaptigi tarihti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…