TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYON | AĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYON | EYLÜL BAT/SAT/OVULASYON | EKİM BAT/SAT/OVULASYON | KASIM BAT/SAT/OVULASYON | ARALIK BAT/SAT/OVULASYON | |
| BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZ | BAT 28 AĞS | BAT 22 EYL | ? | ? | ? |
| ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ | ? | ? | ? | ? | ? |
F flower world | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
A anneveoglusu | SAT 21 TMZ/ | BAT18 AĞST/ | BAT 17 EYL | ? | ? | ? |
P Pelinimben | SAT 12 TMZ | BAT09 AĞS/ | ? | ? | ? | ? |
| SAT 5 TEM/OVL.17 TMZ | BAT 3 AĞS/ | ? | ? | ? | ? |
| ?TMZ | BAT 28 AĞS | ? | ? | ? | ? |
| BAT 29 TMZ/ | ? | ? | ? | ? | |
| SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ | ? | ? | ? | ? | ? |
| SAT 18TMZ/1 AĞS. | BAT 16 AĞS/ | ? | ? | ? | ? |
I iremnaz2008 | SAT 30 TMZ/ | BAT 26 AĞS/ | BAT 21 EYL | ? | ? | ? |
| BAT 8 TMZ/ | BAT 4 AĞS/ | ? | ? | ? | ? |
R rrg | / | BAT 14 AĞS | / | ? | ? | ? |
W workerthenew | SAT 30 TMZ/ | BAT 26 AĞS/ | ? | ? | ? | ? |
Amiiinn insallah ne guzel yazmissiniz cok duygulandim
Mucizesini Bekleyen Anne Adayı TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYON AĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYON EYLÜL BAT/SAT/OVULASYON EKİM BAT/SAT/OVULASYON KASIM BAT/SAT/OVULASYON ARALIK BAT/SAT/OVULASYON Ausencia 09 TMZ/14 TMZ/20 TMZ ? ? ? ? ? @ ? ? ? ? ? ? @ ? ? ? ? ? ? @ ? ? ? ? ? ? @ ? ? ? ? ? ? @ ? ? ? ? ? ?
Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı
2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...
Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...
Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa
Ben hazırım ...
Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize
Amiiinn insallah ne guzel yazmissiniz cok duygulandim
o tabloda @MiuLego olsun dicektim ki evli olmadığım aklıma geldi
Takipteyim aus çok içten çok güzel olmuş bu konu
Rica ederim cok ppzitifsiniz gercekten :)teşekkür ederim... hep bu sözü kullanıyorum ama içim kıpır kıpır ... olacak mı olmayacak mı onu da bilmiyorum ... ama heyecanlıyım çok ... o kadar süre aradan sonra ...
ara ara takip micanım miu'um sende bir gün olursun böyle tablolarda ...bende teyze olurum
ara ara takip et tabii beni , moral ver ablana ... orda kaptan burda abla
Rica ederim cok ppzitifsiniz gercekten :)
ara ara takip mi
yooo heran takipteyim
Abla demeyim lazım olur çıtır bir anne dicem ben. Anam çıtır anamOrda daimi kaptanımız
Hayırlısıysa Allah'ım en kısa sürede yüzünde gülücükler açtıran haberler nasip etsin sana inşallah amin amin amin en çok amin
Mucizeyi bir kez tattiran rabbim ikincisinide nasip etsin inşallah sana ausencia...
En hayirli en guzel zamanda...
3 evladim var ama ne zaman bir gebelik konusu gorsem icim ciz ediyor gozlerim doluyor...
Haberi olmadan yapraklarin bile dusmedigi, ipek gibi bir tene cennet kokusu veren yuce rabbim...
Sen bebek isteyen kucaklari bos birakma...
Nerde isteyen varsa en guzelini nasip et...
Burdaki guzel yureklerle birlikte, benim ablamada, kuzenimede nasip et insallah...
Amin, amin, amin...
Harika olmus ☺ bende bu serüvende olmak isterim birbirimize destek olarak ve moral vererek 2017 de hamile kalalimmmm. Benim yaşim 22
2 yillik evliyim
Korunmayi birakali 10 ay oldu
Gecen ay hormon testim gayet iyiydi.doktor bir sıkıntım olmadigini söyledi.
Bende bu ay ovulasyon testi kullandim.
SAT 12 TEMMUZ
EGER DOGRUYSA OVULASYON 23 TEMMUZ
BEKLENEN BAT 7 AGUSTOS
Hakkimizda hayirlisi olsuuuun
Ausum acilen kucağının dolması duası için buradyım.
Ne kadar güzel, yeniden o heyecanlara gebe olmak, olabilme arzusu.
İmkanı olan herkese nasip olsun inşallah diyorum.
29 haziran boş gebelıkten kürtaj oldum nezaman olurum bilmiyorum
yaş 42 ,1 kız çocuk annesiyim 2 yıldır kardeş için ugraşıyoruz inşallah burası ugurlu gelir hepimize
Bir kez kimyasal gebelik yaşadım. 28.06-16.07-30.07
O kadar cok istiyorum ki erken gebelik testi yaptim çıkmadı ama bir,umut...
Insallah,bazen hic olmayacakmis gibi korkuyorum.Esim tedavi oluyor ama cok uzun geliyor bana takviye vitaminlerle destekliyorum o da çok üzülüyor ne zaman bir hamile bayan görsem burnumun direği sızlıyor.Allah hepimize,gönlündekini en kısa zamanda nasip etsin insallahCanım vakti saati umarım ki çok yakındadır ... umutlarınız hiç bitmesin lütfen
Mucizesini Bekleyen Anne Adayı TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYON AĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYON EYLÜL BAT/SAT/OVULASYON EKİM BAT/SAT/OVULASYON KASIM BAT/SAT/OVULASYON ARALIK BAT/SAT/OVULASYON Ausencia 09 TMZ/14 TMZ/20 TMZ ? ? ? ? ? gulayse6378 ?/12 TMZ/23 TMZ ? ? ? ? ? F flower world ? ? ? ? ? ? @ ? ? ? ? ? ? @ ? ? ? ? ? ? @ ? ? ? ? ? ?
Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı
2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...
Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...
Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa
Ben hazırım ...
Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize
Mucizeyi bir kez tattiran rabbim ikincisinide nasip etsin inşallah sana ausencia...
En hayirli en guzel zamanda...
3 evladim var ama ne zaman bir gebelik konusu gorsem icim ciz ediyor gozlerim doluyor...
Haberi olmadan yapraklarin bile dusmedigi, ipek gibi bir tene cennet kokusu veren yuce rabbim...
Sen bebek isteyen kucaklari bos birakma...
Nerde isteyen varsa en guzelini nasip et...
Burdaki guzel yureklerle birlikte, benim ablamada, kuzenimede nasip et insallah...
Amin, amin, amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?