- 23 Ekim 2016
- 1.047
- 737
- 43
Arkadasim cok uzuldum ama rabbim en dogru zamanda vercek emin ol uzulme diyemiyorum ama dualarim da hep varsiniz 4 kisi sayiyorum hep kronikuykucu olan bi arkadas ta var turkan sen ve yeliz 4 kisi her an agzimdasiniz cunki ben bile bu evladim dualarla geldi bana gulcinin medindnenin turkanin dualari allah bin kere razi olsun onlardan ole guzel yanimda oldular ki bazen ailenden daha yakin oluyorlar
çok üzüldüm arkadaşım bende geçtiğimiz ağustosta yaptırdım aşılama olmadı hemen tüp bebek sürecine girdimNegatif benim test kızlar kan baktirdim bugün
Sen buna degersin bitanem her bebek gordugumde kuran okudugumda hep aklima gelirdin ilk sana dua ederdim cok sukur kabul oldu dualarimiz ve sevindik darisi cumle isteyen arkadaslara insallah :)Arkadasim cok uzuldum ama rabbim en dogru zamanda vercek emin ol uzulme diyemiyorum ama dualarim da hep varsiniz 4 kisi sayiyorum hep kronikuykucu olan bi arkadas ta var turkan sen ve yeliz 4 kisi her an agzimdasiniz cunki ben bile bu evladim dualarla geldi bana gulcinin medindnenin turkanin dualari allah bin kere razi olsun onlardan ole guzel yanimda oldular ki bazen ailenden daha yakin oluyorlar
Amin arkadasim insallah en kisa zamanda size de nasip olsun artikSen buna degersin bitanem her bebek gordugumde kuran okudugumda hep aklima gelirdin ilk sana dua ederdim cok sukur kabul oldu dualarimiz ve sevindik darisi cumle isteyen arkadaslara insallah :)
Oyyy benim meleğim niye yüzünü astın hemen,hani umutsuzluk yoktuNegatif benim test kızlar kan baktirdim bugün
çok üzüldüm arkadaşım bende geçtiğimiz ağustosta yaptırdım aşılama olmadı hemen tüp bebek sürecine girdim
allah sağlıkla hayırlı ve hayırlı evladlar nasip etsin inşallah
Oyyy benim meleğim niye yüzünü astın hemen,hani umutsuzluk yoktu.Bebeğim sen namaz kılan Rabbini bilen ona itaat eden emirlerini yerine getiren birisin.Bunun senin imtihanın olduğunu da bilmen gerekir.Rabbim neyi çok sever ve istersen seni onunla imtihan edermiş.Bak bende çok istedim çok yalvardim ama hiç bi zaman vazgecmedigim sabrettim ve mükafatini öyle güzel aldım ki,hamdolsun .İyikide imtihan olunmuşum.Sende sabret,inan senin melegin de gelicek sadece belki de biraz daha sabir istiyor rabbim.Ben şimdi sana ne dersem diyeyim seni toparlamaz belki,ama bide söyle düşün senin olacak diye bi ümidin var peki ya hiç ümidi olmayanlar.Öyle insanlar da var bunada şükür sen çok güçlüsn o gücünle ve sabrınla melegine kavuşacaksn
Kıyamam güzel sonuçlar alacaksın ben inanıyorumYok yok pes etmicem o gün üzüldüm geçti Mayıs ayında yeni maraton baslicak tüp Bebek yapılacak her işte hayır vardır üzülmüyorum az az üzülüyorum isyan etmeden
inşallah güzel haberlerini alacağız arkadaşım tüp bebek bana hiç bilmediğim bir süreci öğretti sabırıAmin canım bnm doktor da bir ay mola verdi Mayıs'ta tüp Bebek basilicaz bizde
inşallah güzel haberlerini alacağız arkadaşım tüp bebek bana hiç bilmediğim bir süreci öğretti sabırı
inşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin hepimize
Vercek allah karteliceyede inanoyorum anneveoglusu senin nasil gidiyorum yeni degerin kac 2 gun daha gecmis olmali
Günaydın canim hayirli cumalarVercek allah karteliceyede inanoyorum anneveoglusu senin nasil gidiyorum yeni degerin kac 2 gun daha gecmis olmali
Su an seni deli gibi merak ediyoruz turkan bisiler soledi icim hic rahat degil acil kan verdiysen degerini sole inan oturur aglarim turkan doleyince yattigim yerden kalktim bence yerlesme o bende de oldu sma bebegim tutundu insallah senin meleginde tutuncak bak degerin guzel artiyor ne olur bize don acilGünaydın canim hayirli cumalar
dünden beri kahverengi lekelenme var hiç kesilmedi
Dr istemedi ama ben HCG değerini merak ediyorum o yüzden kan testi vereceğim
En baştan beri hayirlisini diliyorum rabbim hayırlı ne ise onu nasip etsin inşallah
58-112-250 idi en son çarşamba günü bakalım bu sefer kaç çıkacak
Günaydın canim hayirli cumalar
dünden beri kahverengi lekelenme var hiç kesilmedi
Dr istemedi ama ben HCG değerini merak ediyorum o yüzden kan testi vereceğim
En baştan beri hayirlisini diliyorum rabbim hayırlı ne ise onu nasip etsin inşallah
58-112-250 idi en son çarşamba günü bakalım bu sefer kaç çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?