Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah razı olsun bunda da var bı hayır Allah'tan iyi bilemem sonuçta bakalım inşallah olucak diyebiliyorum

Sen buna degersin bitanem her bebek gordugumde kuran okudugumda hep aklima gelirdin ilk sana dua ederdim cok sukur kabul oldu dualarimiz ve sevindik darisi cumle isteyen arkadaslara insallah :)

Negatif benim test kızlar kan baktirdim bugün
Oyyy benim meleğim niye yüzünü astın hemen,hani umutsuzluk yoktu.Bebeğim sen namaz kılan Rabbini bilen ona itaat eden emirlerini yerine getiren birisin.Bunun senin imtihanın olduğunu da bilmen gerekir.Rabbim neyi çok sever ve istersen seni onunla imtihan edermiş.Bak bende çok istedim çok yalvardim ama hiç bi zaman vazgecmedigim sabrettim ve mükafatini öyle güzel aldım ki,hamdolsun.İyikide imtihan olunmuşum.Sende sabret,inan senin melegin de gelicek sadece belki de biraz daha sabir istiyor rabbim.Ben şimdi sana ne dersem diyeyim seni toparlamaz belki,ama bide söyle düşün senin olacak diye bi ümidin var peki ya hiç ümidi olmayanlar.Öyle insanlar da var bunada şükür sen çok güçlüsn o gücünle ve sabrınla melegine kavuşacaksn

çok üzüldüm arkadaşım bende geçtiğimiz ağustosta yaptırdım aşılama olmadı hemen tüp bebek sürecine girdim
allah sağlıkla hayırlı ve hayırlı evladlar nasip etsin inşallah

Amin canım bnm doktor da bir ay mola verdi Mayıs'ta tüp Bebek basilicaz bizde

Yok yok pes etmicem o gün üzüldüm geçti Mayıs ayında yeni maraton baslicak tüp Bebek yapılacak her işte hayır vardır üzülmüyorum az az üzülüyorum isyan etmeden

Amin canım bnm doktor da bir ay mola verdi Mayıs'ta tüp Bebek basilicaz bizde
inşallah güzel haberlerini alacağız arkadaşım tüp bebek bana hiç bilmediğim bir süreci öğretti sabırı
inşallah rabbim sağlıklı ve hayırlı evladlar nasip etsin hepimize

Vercek allah karteliceyede inanoyorum anneveoglusu senin nasil gidiyorum yeni degerin kac 2 gun daha gecmis olmali

Vercek allah karteliceyede inanoyorum anneveoglusu senin nasil gidiyorum yeni degerin kac 2 gun daha gecmis olmali
Günaydın canim hayirli cumalar
dünden beri kahverengi lekelenme var hiç kesilmedi
Dr istemedi ama ben HCG değerini merak ediyorum o yüzden kan testi vereceğim
En baştan beri hayirlisini diliyorum rabbim hayırlı ne ise onu nasip etsin inşallah

58-112-250 idi en son çarşamba günü bakalım bu sefer kaç çıkacak

Su an seni deli gibi merak ediyoruz turkan bisiler soledi icim hic rahat degil acil kan verdiysen degerini sole inan oturur aglarim turkan doleyince yattigim yerden kalktim bence yerlesme o bende de oldu sma bebegim tutundu insallah senin meleginde tutuncak bak degerin guzel artiyor ne olur bize don acil

Acaba ikinci kese falan mı var canım kaç tane koydular sana embriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…