• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiyamam sana bitanem ben bu ay igneye basliycaktim ara verdim hayit tohumu cayi demleyip iciyorum bende enfeksiyon yoktu ama 2 gundur cok akintim oldu gelecek ay igne tedavisine basliycaz rabbimin izniyle ben hepimizden umutluyum olcak gatta ben diyorum subata kadar hamile kalcam ben insallkah seni cok merak ediyoruz arada gir yaz insallah turko2727 turko2727 o bu ay hamile olsun allahim ne olur sonra arkasindan biz gelelim
insallah bitanem hala beklemedeyim
A anneveoglusu canim bat 2 eylul du 2 eylulde test yaptim cikmadi yumurtlamam gec oldu sanirim belkide olmadi bilmiyorum 14. gunu 12mm di sonrada gitmedim doktora arada adet sancisi gelip gecti hep gecenlerdede birkacgun sag kasigimda agrilar oldu oda hafifledi adet belirtisi lekesi yok pkoluyum belki de ondan geçiyordur bilmiyorum gülüm doktorada gitmedim hala bekliyorum
simdi bir arkadastan haber aldik gunu 5 gunu geciyor kanda idrarda ulturasonda bebek yok 10 gun tekrar yapiyor ki hamile cok sevindim benim icin mucize olur boyle olursa ama umutlanmiyorum

hayit tohumh birde corek otu cineyip yutun ben adet.olursam bu ay corek otu sabah aksam cineyip yutucam bir arkadaş o.ay hamile kaldi

Cok iyi yapmissin bende seni etiketliyerek hayit tohumu cayi icsene belki bir mucize olur dusuncesiyle girmistim kk ya sen yazmissin adetini bekliyordun cunki adetten ten itibaren 15 gun icilcek canim insallah ben inaniyorum hepimiz hamile kalcak

bende 15. güne kadar içtim canım allah razı olsun düşündüğün için canım
allahın izniyle miniklerin haberlerini paylaşalım inşallah

hayit tohumh birde corek otu cineyip yutun ben adet.olursam bu ay corek otu sabah aksam cineyip yutucam bir arkadaş o.ay hamile kaldi
çörek otu ölümden başka herşeye deva canım yap tabiki birde polen arı sütü önerdi tüp bebek merktezi bana bilgin olsun
Mina_1414 Mina_1414 sende duy canım

çörek otu ölümden başka herşeye deva canım yap tabiki birde polen arı sütü önerdi tüp bebek merktezi bana bilgin olsun
Mina_1414 Mina_1414 sende duy canım
Canim benim arkadasim kac kere tup bebek yaptirdi tutmadi sonra baska bir merkeze gitti onlar forever jelly diye bi ari sutu polenli hap vermisler o ay tup bebekleri tuttu oglu var simdi bak resmini yukluyorum nette 99 tl gerci has ari sutu polen belki daha iyidir de tam icerigi cok olani bulamadim nette o yuzden gelecek ay 99 tl ye bu hapi alcam cok etkiliymis
Screenshot_20170905-163344.jpg
insallah bunlar bana vesile olur peki hayit suyu icerken akintin oldumu ben bi kalkiyorum yataktan bildigin bol bol akiyo acaba icimi mi temizliyor bilemedim

bende bu ay hayıt suyu aldım netten eşimde çaksır suyu aldı içtik tedavi öncesi hazırlık olsun diye
inşallah şubattan önce hepimiz gebe oluruz bir tanem.
Annecikk bugün eski doktoruma gittim anlattım bu sene 5 kez klomen kullandım oğlum var 3 yaşında dedim ... başka tedaviye geçmen gerek artık dedi, aşılama veya iğne tedavisi. İğne tedavisi istiyorum sen yaptın mı ? Nasıl oluyo ücret ne kadar çıkıyo bir ayda ?

Annecikk bugün eski doktoruma gittim anlattım bu sene 5 kez klomen kullandım oğlum var 3 yaşında dedim ... başka tedaviye geçmen gerek artık dedi, aşılama veya iğne tedavisi. İğne tedavisi istiyorum sen yaptın mı ? Nasıl oluyo ücret ne kadar çıkıyo bir ayda ?
canım aşılamada yumurta geliştirmek için hap verirse daha uygun oluyor iğne ganol f kullanırsan (kutusu 360 TL idi ben iki kutu kullandım aşılamada) ben ilaçlar sperm yıkama dahil 1100 tl verdim tıp fakültesinde yapıldı. İğne tedavisi dediği yumurtayı hapla geliştirme ve kontrol büyüklüğe uluşunca çatlama iğnesi ise burda klomen verir ve çatlama iğnesi verir catlama iğnesi 80 TL idi. klomen kullanmadım devlet karşılıyormu onuda bilmiyorum arkadaşım.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız arkadaşım

Canim benim arkadasim kac kere tup bebek yaptirdi tutmadi sonra baska bir merkeze gitti onlar forever jelly diye bi ari sutu polenli hap vermisler o ay tup bebekleri tuttu oglu var simdi bak resmini yukluyorum nette 99 tl gerci has ari sutu polen belki daha iyidir de tam icerigi cok olani bulamadim nette o yuzden gelecek ay 99 tl ye bu hapi alcam cok etkiliymis Eki Görüntüle 2040540 insallah bunlar bana vesile olur peki hayit suyu icerken akintin oldumu ben bi kalkiyorum yataktan bildigin bol bol akiyo acaba icimi mi temizliyor bilemedim
çok teşekkür ederim canım. bakayım bir netten

Tamam o zaman umutlan belki vardir bi test yapsana kac gun gecti canim belki bebis orda duruyordur bellimi olur
insallah bitanem keske oyle olsada sevindirse rabbim 2 eylulde olmam.lazimdi olmadim test yaptim 2 eylulde birsey çıkmadı dahada yapmadim pkoyum ondandir diye bekliyorum kaptirmadim kendimi doktorada gitmedim halada adet belirtisi yok

insallah bitanem keske oyle olsada sevindirse rabbim 2 eylulde olmam.lazimdi olmadim test yaptim 2 eylulde birsey çıkmadı dahada yapmadim pkoyum ondandir diye bekliyorum kaptirmadim kendimi doktorada gitmedim halada adet belirtisi yok

canım regl olana kadar umudumuz hep var inşallah meleğin geliyordur epeyi geçmiş gününden tekrar bir test yap canım

canım regl olana kadar umudumuz hep var inşallah meleğin geliyordur epeyi geçmiş gününden tekrar bir test yap canım
tamam simdi test aldiracam yapacam ama bende tik yok pkosan geciyordur birde benim gecen hafta sag taragim agriyordu akinti oluyordu birkacgun surdu sonra gecti simdi akinti falan kalmadi gecmi yumurtladim bilemedim hatta o gunlerde iliski oldumu onuda hatirlamiyorum sag tarafim cok agriyordu gecti sonradan

yarın bat günüm. acaba şu sıkıntıların arasında bir umut ışığı olur musun bebeğim?

Mina_1414 Mina_1414 yaa test alacagim yer kapali geri geldi gorumcem off diger eczane uzak adet sancisi var bugun bende ama leke falan yok

bndede pkos vardı o bnmde geciktiğim cook oluyordu laparoskobi overian driling ameliyatı oldum adetlerim düzeldi iyikide olmusum ameliyatı tüplerimde tıkalıymıs onlarıda açtı

bndede pkos vardı o bnmde geciktiğim cook oluyordu laparoskobi overian driling ameliyatı oldum adetlerim düzeldi iyikide olmusum ameliyatı tüplerimde tıkalıymıs onlarıda açtı
hic hamile kalmadiniz mi simid.durum nasil canim benim 1 oğlum var tedaviyle oldu

Back