- 11 Haziran 2017
- 1.560
- 1.195
- 83
- 38
insallah bitanem hala beklemedeyimKiyamam sana bitanem ben bu ay igneye basliycaktim ara verdim hayit tohumu cayi demleyip iciyorum bende enfeksiyon yoktu ama 2 gundur cok akintim oldu gelecek ay igne tedavisine basliycaz rabbimin izniyle ben hepimizden umutluyum olcak gatta ben diyorum subata kadar hamile kalcam ben insallkah seni cok merak ediyoruz arada gir yaz insallah turko2727 o bu ay hamile olsun allahim ne olur sonra arkasindan biz gelelim
A anneveoglusu canim bat 2 eylul du 2 eylulde test yaptim cikmadi yumurtlamam gec oldu sanirim belkide olmadi bilmiyorum 14. gunu 12mm di sonrada gitmedim doktora arada adet sancisi gelip gecti hep gecenlerdede birkacgun sag kasigimda agrilar oldu oda hafifledi adet belirtisi lekesi yok pkoluyum belki de ondan geçiyordur bilmiyorum gülüm doktorada gitmedim hala bekliyorum
simdi bir arkadastan haber aldik gunu 5 gunu geciyor kanda idrarda ulturasonda bebek yok 10 gun tekrar yapiyor ki hamile cok sevindim benim icin mucize olur boyle olursa ama umutlanmiyorum