Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim benimde 3 gun kadi adetime bayram yani bayramdan sonra belli olur ama bende pko var gecsede umitlenmicem.ilacsiz hep geciyor zaten insallah sneinkisi yerlesmedir canim bize guzel haberler ver insallah

canim benimde 3 gun kadi adetime bayram yani bayramdan sonra belli olur ama bende pko var gecsede umitlenmicem.ilacsiz hep geciyor zaten insallah sneinkisi yerlesmedir canim bize guzel haberler ver insallah
Canim ben bildigin adet oldum parca gibi normal kana cevirdi 7 gun erken adet oldum ya havalardam yada luteal faz defekti yasiyorum yarin ozele gidicem belli olur hersey

Aay kaptanikommm topikin hayırlı olsun. Umarım istedigin olur. Kilolar gidince hamis kalmak gibisı gibj yok. Valla. Ben aldım başımı gidiom ama sen daha sağlıklı beslenip az kilo aalarak doğuma gidersin bence .

Slm kızlarr çok yoğundum epey zaman oldu bakamayalı.ağustosta adet oldum yeni bat tarihim 11 eylül.

Bende varım eklermisin bat yarın

kızlar bu ay ovulasyon testlerini yapamadım adetime 1 hafta var bu akşam yaptım iki koyu çizgi çıktı yumurtlamam bu kadar geç olabilirmi bilen varmı??

A anneveoglusu canimcim insallah bu eylul sana sans getiririr kizin olur belki adininda 1 ini eylul koyarsin benim kizimda 2 isimli yagmur mina adi bu ay bomba gibi haber bekliyoruz turko2727 ile senden sen basariyosun bu osi arkandan tapir tapir biz dokuluyoruz anlastikmi olcak allahin izniyle tabi once rabbine guven ama transferden sonra bol ananas ye lutfen ben bu ay igne tedavisine baslamadim kocam cok yanimda olmuycak diye benim bu ayda tirt cikti gelecek aya ekime igne tedavisine basliyorum insallah bi ovilasyon testi yapiyorum kismet be kizlar ne yazildiysa onu yasiyoruz gulelim artik insallah

Insallah canim bende daha adet olmadim bekliyorum esim bu ay başlamayalim igne tedavisine dedi senin gibi bende bu ayida pas gecicem canim insallah gerek kalmaz ama A anneveoglusu dan umutluyum tup bebek sansi cok yuksek

canimnm tup bebekte şans cok yuksek bu defa olacak insallah bizi habersiz birakmaaa

canım inşallah önce embriyolar dondurulacak eylül ayında
miyon operasyonu olacak arkasından inşallah en kısa zamanda oda olur rahim hazır olduğunda transger olacak o yüzden benim zamanı var

gelişmaleri yazarım tabiki sen nasılsın bir tanem bat ne zaman

canım benim Türkan'ada yazdım eylülde tüp bebek için yumurta toplama olacak döllenecek ve dondurulacak canım sonrasında miyon operasyonu rahim hazır olduğunda transfer olacak allahın izniyle sizin benden önce haberleriniz gelecek bak gör zamanı var benim daha inşallah sizin haberler daha önce gelecek canım

canimnm tup bebekte şans cok yuksek bu defa olacak insallah bizi habersiz birakmaaa
canım gelişmeleri yazarım ilgin için çok sağol eylül adetini bekliyorum bende sizin daha önce haberlerini alacağız bak gör benim daha zamanı var arkadaşım

Kiyamam sana bitanem ben bu ay igneye basliycaktim ara verdim hayit tohumu cayi demleyip iciyorum bende enfeksiyon yoktu ama 2 gundur cok akintim oldu gelecek ay igne tedavisine basliycaz rabbimin izniyle ben hepimizden umutluyum olcak gatta ben diyorum subata kadar hamile kalcam ben insallkah seni cok merak ediyoruz arada gir yaz insallah turko2727 o bu ay hamile olsun allahim ne olur sonra arkasindan biz gelelim

bende bu ay hayıt suyu aldım netten eşimde çaksır suyu aldı içtik tedavi öncesi hazırlık olsun diye
inşallah şubattan önce hepimiz gebe oluruz bir tanem.

bende bu ay hayıt suyu aldım netten eşimde çaksır suyu aldı içtik tedavi öncesi hazırlık olsun diye
inşallah şubattan önce hepimiz gebe oluruz bir tanem.
Cok iyi yapmissin bende seni etiketliyerek hayit tohumu cayi icsene belki bir mucize olur dusuncesiyle girmistim kk ya sen yazmissin adetini bekliyordun cunki adetten ten itibaren 15 gun icilcek canim insallah ben inaniyorum hepimiz hamile kalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…