Sağlıkla büyüt canım evlatlarını inşallah,baharatlı birsey yemiştim kahvaltıda ondan sonra çıkardım zaten canım ne var ne yoksa göğuslerım benımde cok ağrıyor ama üşütmüşte olabılırım canım Halılar halı yıkamacıya gitti yerler parke ama üşüttüm galıba
Amin canım,Haklısın canım cok korkuyorum üzülmektenSağol canım darısı başına.Her ihtimali düşünürsen aksi bir durumda o kadar az üzülürsün rabbim sana da tüm isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Canımmm,inşallah Yerleşme kanamasıdır ki büyük ihtimal öyleKizlar bat tarihim 5 eylul du yani 7 gun var ve anlamadigim sabah peceteye sildim tuvaletimi yapinca bole hafif kahve rengi lekelenmem var pende adet olcam diye ped taktim 1 damla kahve akinti var pedde ben hic bu kadar erken adet olmadim zaten 28 gunde 1 adet oluyorum acaba glukofen mi yapti kizlar benim ovi testi 20 agustosta cift cizgi gostermisti ayin 24 une kadar bende iliskiyi 21 agustos ve 23 agustosta yaptim ne oluyo bilmiyorum ya bilgisiolanaydinlatabilirmi bole karnimda adet agrisi gibi agri vardi sabah 1 saat kadar simdi oda yok allahim ne oluyo erkenmi adet olcam ama 7 gun cok fazla degilmi
Canım şimdi test Yaptım 2 dakıka silik pembe cızgı cıktı ama cok belli olmuyor fotoda iğnenin bugun 20. Günü etki kalmamıştır demiSağol canım darısı başına.Her ihtimali düşünürsen aksi bir durumda o kadar az üzülürsün rabbim sana da tüm isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Canim insallah oledir peki aranizda yumurta takibi yaptiripta 1 hafta once adet olan varmi acaba erkenmi adet oluyorum ben kafamda deli sorular peceteye silince kahve az pembe karisik bi kanama ama pede bulasmiyor ya igne tedavisine basliycaktim klomenle hamis kalmiyorum diye adetin 2.ci gunu ozele gidicektim ne yapmam lazim simdi benim bu adetmi adetse doktora gitmem lazim igne icin 2.ci gunu gel dedi ama yerlesmeyse daha kanda bile cikmaz ne yapcam sasirdimCanımmm,inşallah Yerleşme kanamasıdır ki büyük ihtimal öyle
Idrar testi yap canım buyuk ihtimal Yerleşme kanamasıdırCanim insallah oledir peki aranizda yumurta takibi yaptiripta 1 hafta once adet olan varmi acaba erkenmi adet oluyorum ben kafamda deli sorular peceteye silince kahve az pembe karisik bi kanama ama pede bulasmiyor ya igne tedavisine basliycaktim klomenle hamis kalmiyorum diye adetin 2.ci gunu ozele gidicektim ne yapmam lazim simdi benim bu adetmi adetse doktora gitmem lazim igne icin 2.ci gunu gel dedi ama yerlesmeyse daha kanda bile cikmaz ne yapcam sasirdim
Canım,orda mısın birsey sorucam da sana?bence test yap canim.hamis oldugunu dusunuyorum.yoksa cokdan.adet olurdun
Ben çok göremedim ama sen daha net görüyorsundur inşallah vardırEki Görüntüle 2038949 Eki Görüntüle 2038950
Canım şimdi test Yaptım 2 dakıka silik pembe cızgı cıktı ama cok belli olmuyor fotoda iğnenin bugun 20. Günü etki kalmamıştır demi
Evet canım kamera cok parlaklastırıyor ve cok belli olmuyor şimdi daha cok belli fotodaBen çok göremedim ama sen daha net görüyorsundur inşallah vardır
Eki Görüntüle 2038971 Eki Görüntüle 2038969 Eki Görüntüle 2038970
Evet canım kamera cok parlaklastırıyor ve cok belli olmuyor şimdi daha cok belli fotoda
Inşallah canım,ben bunu yarım saat once Yaptım yarın belkı ilk idrarla daha koyu cıkar,iğnenin etkisi kalmamıştır demi artık ?Çok umutlandirmak istemem sen yine de iki ihtimali de düşün.var sanki
Kizlar bu yerlesme kanamasi olamaz mumkun degil baya baya kan otururken lavaboda akiyo yani 7 gun once adet oldum ve niye bole oldugunu inanilmaz merak ediyorum arife gunu ozelden randevu aldim bakalim gitcem bana dua edin ne olurIdrar testi yap canım buyuk ihtimal Yerleşme kanamasıdır
Inşallah canım,ben bunu yarım saat once Yaptım yarın belkı ilk idrarla daha koyu cıkar,iğnenin etkisi kalmamıştır demi artık ?
Canim insallah yerlesiyordur meleginA anneveoglusu canim ne alemdesin bi gelisme varmi seni merak ediyorumturko2727 canim senide merak ediyorum nerelerdesiniz neler yapiyosunuz adetime 7 gun var ve lekelenme mi denir yoksa adetmi oluyorum bilemiyorum arife gunu ozel muaynaneye gidicem bakalim ne diycek kizlar
Kesin geldimi simdi hayirlisi allahtanKizlar yeni bat 26 eylul 7 gun once adet oldum bildigin pihtili kan geliyor bebis yok yeni aya calisalim bari
Bende ogne tedavisine basliycam canim ama once kendimi toparliyayim bu ay ara vercem dinlenmek istiyorum 7 gun erken adet oldum normal adete cevirdi hayatimda ilk defa 21.ci gun adet oldum hayirlisi arife gunu ozel doktora gitcem bakalim ne sekilde hazirlar bilmiyorum bu ay igneye basliycaktik ama pek saglikli oldugunu dusunmuyorum bole cok cok erken adet olunca kalsin 1 ay ölüm yok ucundaCanim insallah yerlesiyordur melegin
Benim asilama olmadi tup bebek tedavisi basliyor eylulde sen nasilsin
Geldi canim geldi 1 ay da sasirtsaydi beni gununden once kosa kosa geldi hahahaKesin geldimi simdi hayirlisi allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?