Hemen başla cnm hiç farketmez günde en az bir en çok iki bardak ic. Ben regl 13 günü başladım doktorum o gün söyledi zaten on günlük bir zaman oluyor bebeğin tutunma zamanına ve bu ay hamile kaldım, herşey ideal oldu demişti doktorum. Çok şükür 2.5 litre kadar içtim sadece bitince bir daha almadım. Kendi gözümle gördüm bunu çünkü nar suyunda progesteron var o da rahmi güçlendirir kalınlaştirir tutunmayı kolaylaştırır.Aaa bir de ne zaman başlamalıyım? Bugün regl günüm ama daha adet olamadım. Adet olup bittikten sonra mı başlamak daha doğru olur acaba?
Ausencia hoşgeldin ablacim insallah guzel bir tatil gecirmissindir
Ben de regl oldum maalesef umutlar baska aya kaldı.
Guzel teklifin icin tesekkur ederim ama okullar açılıyor baska bir okula tayinim cikti uyum surecim olacak kısmen hayatim degisecek.O yoğunlukla buraya gereken ilgiyi gosteremeyebilirim.
Bu konuda olmasa da görüşelim konusalim lutfen hala ablamsin canımsın
Canim hersey gonlunce olsun ben calisan bir bayanim ve tup bebek tedavisi baslayacak eylulde bu nedenle ilgilenmem zor benim icin cok tesekkur ederim teklifin îçinSelamlar herkese ....
yaklaşık 3 haftadır tatilde idim , bugünde regl'imle beraber burdayım :))
Kaldığım yerden tüm sayfaları okudum , atladığım varsa affola ..ilk sayfayı ve tabloyu güncelledim ...
okurken bat yazarken 3-5 sayfa sonrahaberini okudum bazı arkadaşların
tgb34
uzmenayu
@bubus82
@yvz13
@fancy life
yürekten tebrikler ...Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ben takibi bırakma kararı aldığım için tatilde bu sayfaya uğramadım .. sanırım bu beni geriyror ve şu dönem gerilmek en son isteyeceğim şey ... Rabbim bir evlat nasip etti , diğerini de inşallah eder ... ama bat sat ovulasyon hesabı , geçtiğimiz 2 ayda gördüm ki ister istemez beni etkiliyor ...
Umarım gelip güzel haberler veririm size
İlk sayfayı güncelledim ... kendime ait olan yazı kısmını sildim ... dileyen arkadaş olursa sayfa sahibi olarak onun üzerine devredelim sayfayı ... ilk sayfadaki güncellemeleri de yapabilir böylece
bende en kısa sürede güzel haberlerle gelirim , dualarımdsınız...
Afilim92 ablalık sözüm devam ilgilenirim dersen sayfayı sana devredebilirim ya da A anneveoglusu var aklımda
ne çok kalpli bir mesaj olmuş :))))
demekki neymis erken gebelik testlerine pek guvenmemek gerekiyormus)az once erken gebelik testi yaptim sonuc kocaman bir negatifmoralim cok bozuk.anlasilan ben hamile falan degilim.adetimi bekleyeyim en iyisi
Bende yapmıştım çıkmamıştı.ama hamileyim :)demekki neymis erken gebelik testlerine pek guvenmemek gerekiyormus)
Kızlar merhaba,Rabbim herkese evlat nasip etsin inşallah bizde o duyguyu tadarız,birsey sormak istiyorum su an hamiş olanlara ben çatlatma iğnesi kullanmıstım bugun 20.gunu ıkı gündür test yapamıyorum ama 17.güne kadar silik cıktı iki günden beri de ara ara midem bulanıyor şiddetli öksürükten sonra lavaboya koşuyorum ve öğürüyorum bu bir belirti olabilir mi yoksa üşüttüm mü ben acaba ayaklarım buz gibi?
Evet canım var ama çatlatma iğnesinin etkisi olabılır dıye hep korkuyorum umutlanmak istemiyorum,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini canim,bu kusma Şekli normal mi şiddetli öksürükten sonra geliyor öğürmeGebelik testini silik ikinci çizgi var
hayirli olsum canimBende yapmıştım çıkmamıştı.ama hamileyim :)
bence test yap canim.hamis oldugunu dusunuyorum.yoksa cokdan.adet olurdunKızlar merhaba,Rabbim herkese evlat nasip etsin inşallah bizde o duyguyu tadarız,birsey sormak istiyorum su an hamiş olanlara ben çatlatma iğnesi kullanmıstım bugun 20.gunu ıkı gündür test yapamıyorum ama 17.güne kadar silik cıktı iki günden beri de ara ara midem bulanıyor şiddetli öksürükten sonra lavaboya koşuyorum ve öğürüyorum bu bir belirti olabilir mi yoksa üşüttüm mü ben acaba ayaklarım buz gibi?
Inşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını sende de var mi mide bulantısı?bence test yap canim.hamis oldugunu dusunuyorum.yoksa cokdan.adet olurdun
Bulunduğum ilçenin bir köyündeyim şu an canım burda eczane filan yok ne yapıcam bilmiyorum
Bende de aynı seyler var canım göğüslerim cok ağrıyor ayaklarım ve kendımde cok üşüyorum test yapamıyorum su an canım Bulunduğum ilçenin bir koyundeyım burda eczane yok
Kızlar,demin kahvaltı ettim ve yarım saat sonra kustum yediğm herşey gitti
Sağlıkla büyüt canım evlatlarını inşallah,baharatlı birsey yemiştim kahvaltıda ondan sonra çıkardım zaten canım ne var ne yoksa göğuslerım benımde cok ağrıyor ama üşütmüşte olabılırım canım Halılar halı yıkamacıya gitti yerler parke ama üşüttüm galıbaBende kasıklarda damar
Psikolojik de olabilir başka bir rahatsızlıkta olabilir yada hamile de olabilirsin tabi ki.benim kusacak kadar midem bulanmadi 3 . gebeliğim bu. sadece 1 kere kustum o da yağlı börek yemiştim.hamilelik kişiden kişiye değişir 2. Gebeligimde göğüs hassasiyeti olmuştu.bu seferinde yok.bunda kasıkta çekilme hissi ağrı hissi bel ve sırt ağrısı sık tuvalete gitme belirtilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?