Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bir de ne zaman başlamalıyım? Bugün regl günüm ama daha adet olamadım. Adet olup bittikten sonra mı başlamak daha doğru olur acaba?
Hemen başla cnm hiç farketmez günde en az bir en çok iki bardak ic. Ben regl 13 günü başladım doktorum o gün söyledi zaten on günlük bir zaman oluyor bebeğin tutunma zamanına ve bu ay hamile kaldım, herşey ideal oldu demişti doktorum. Çok şükür 2.5 litre kadar içtim sadece bitince bir daha almadım. Kendi gözümle gördüm bunu çünkü nar suyunda progesteron var o da rahmi güçlendirir kalınlaştirir tutunmayı kolaylaştırır.

canım benim hayırlısı hakkımızda ...
ben hep buralardayım ... görev icabı:))

ama dediğim gibi bu takvim hesabı beni gerdi ..telefonuma da prog. yüklemiştim bir heves , onu da kaldırdım ...
Rabbim ol derse olacak ... bu kadar hesap beni olumsuz etkiliyor ...
biraz akışına bırakmak daha iyi gelecek sanki bana .

her zaman canım , genelde diyet bölümünde oluyorum ... özele tüzele her daim beklerim

Canim hersey gonlunce olsun ben calisan bir bayanim ve tup bebek tedavisi baslayacak eylulde bu nedenle ilgilenmem zor benim icin cok tesekkur ederim teklifin îçin
baska arkadas varsa gonullu o olsun

Kızlar merhaba,Rabbim herkese evlat nasip etsin inşallah bizde o duyguyu tadarız,birsey sormak istiyorum su an hamiş olanlara ben çatlatma iğnesi kullanmıstım bugun 20.gunu ıkı gündür test yapamıyorum ama 17.güne kadar silik cıktı iki günden beri de ara ara midem bulanıyor şiddetli öksürükten sonra lavaboya koşuyorum ve öğürüyorum bu bir belirti olabilir mi yoksa üşüttüm mü ben acaba ayaklarım buz gibi?

Gebelik testini silik ikinci çizgi var

Gebelik testini silik ikinci çizgi var
Evet canım var ama çatlatma iğnesinin etkisi olabılır dıye hep korkuyorum umutlanmak istemiyorum,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini canim,bu kusma Şekli normal mi şiddetli öksürükten sonra geliyor öğürme

bence test yap canim.hamis oldugunu dusunuyorum.yoksa cokdan.adet olurdun

S seta_90 amin canim darisi basina olsum insallah.benim ilk bebisde bulantim cokdu.bunda cokk az cok rahatim masallah.sabahlari cok az oluyor.o da ogurme falan degil.ayaklarim cok.usuyor ama.buz gibi.bide gogus hassasiyyeti var.hafif agriyla

S seta_90 amin canim darisi basina olsum insallah.benim ilk bebisde bulantim cokdu.bunda cokk az cok rahatim masallah.sabahlari cok az oluyor.o da ogurme falan degil.ayaklarim cok.usuyor ama.buz gibi.bide gogus hassasiyyeti var.hafif agriyla
Bende de aynı seyler var canım göğüslerim cok ağrıyor ayaklarım ve kendımde cok üşüyorum test yapamıyorum su an canım Bulunduğum ilçenin bir koyundeyım burda eczane yok

Bende kasıklarda damar
Kızlar,demin kahvaltı ettim ve yarım saat sonra kustum yediğm herşey gitti

Psikolojik de olabilir başka bir rahatsızlıkta olabilir yada hamile de olabilirsin tabi ki.benim kusacak kadar midem bulanmadi 3 . gebeliğim bu. sadece 1 kere kustum o da yağlı börek yemiştim.hamilelik kişiden kişiye değişir 2. Gebeligimde göğüs hassasiyeti olmuştu.bu seferinde yok.bunda kasıkta çekilme hissi ağrı hissi bel ve sırt ağrısı sık tuvalete gitme belirtilerim.

Sağlıkla büyüt canım evlatlarını inşallah,baharatlı birsey yemiştim kahvaltıda ondan sonra çıkardım zaten canım ne var ne yoksa göğuslerım benımde cok ağrıyor ama üşütmüşte olabılırım canım Halılar halı yıkamacıya gitti yerler parke ama üşüttüm galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…