Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bat yarın. 2.çizgi bayağı belirgin. ama koyu değil. ölücem galiba. pozitif mi bu??

Eklentiler

• 20170822_105235 (1)-min.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 57
bu testin prospektüsünde 2.çizgi silikse 48 saat içinde yeni test yapılması önerilir yazıyor. ondan tam sevinemedim.

o testı hıc beklemeden gıdıp kan ver bence eger ıdrarda böyle çıktıysa beta da kesın sonucu alırsın canım.Bekledıkten sonra mı cıktı cızgı hemen mı?
Benımde 2 ay once aynısı basıma geldı kanda negatıf cıktı.
İnşallah senınkı poztıftır güzel haberlerını alırız :)

bir iki dk da çıktı galiba canım. 5 dk bekleyin yazıyordu 5 dk olmadı yani. bekleyeyım en iyisi, yarın öbür gün regl olmazsam giderim bir kaç gün geçsin.

gerçekten mi? o kadar çok kişi aynı şeyi söylüyor ama çok korkuyorum ya boşuna seviniyorsam diye...gerçekten şoktayım.
kan ver yarın sabahtan inşallah sağlıkla ilerler ve rabbim kucağında gösterir canım
inan hamilesin arkadaşım ne kadardır bekliyordun

kan ver yarın sabahtan inşallah sağlıkla ilerler ve rabbim kucağında gösterir canım
inan hamilesin arkadaşım ne kadardır bekliyordun

amin canım inşallah. bebiş hiç bekletmedi bizi eğer gerçekten varsa...ilk denemelerimizdi diyebilirim. o yüzden şoktayım zaten, daha önümüzde uzun bir süreç olduğunu düşünüyordum.

amin canım inşallah. bebiş hiç bekletmedi bizi eğer gerçekten varsa...ilk denemelerimizdi diyebilirim. o yüzden şoktayım zaten, daha önümüzde uzun bir süreç olduğunu düşünüyordum.
maşallah maşallah çok güzel bekletmemiş miniğin ben 5 yıldır bekliyorum dua et banada lütfen

maşallah maşallah çok güzel bekletmemiş miniğin ben 5 yıldır bekliyorum dua et banada lütfen

sağ ol canım Allah senin de gönlüne göre versin. çok zor bu süreçler. sabretmekten, stresi minimuma indirmekten başka çare yok. biz daha yeni bebek sahibi olmaya karar vermiştik ama bu ay olmasaydı ( ya da olmazsa diyeyim hala) bir daha bir kaç gün gecikene kadar hiç test yapmamaya, burdaki gebelik forumlarına da bir süre uğramamaya, kendimi işime vermeye karar vermiştim. üstünde ne kadar çok durulursa o kadar imkansızlaşıyor sanki. tedavi oluyor musunuz?

oluyorum canım bu ay aşılama denedik tutmadı 5 yıllık süreçte iki kere kapalı miyon ameliyatı oldum ama nasip işte vakti gelmemiş demek

oluyorum canım bu ay aşılama denedik tutmadı 5 yıllık süreçte iki kere kapalı miyon ameliyatı oldum ama nasip işte vakti gelmemiş demek

anladım canım, hayırlısı olsun. umarım daha fazla bekletmez seni bebişin. hayırlı haberler alırsın. her şeyin bir zamanı olduğuna inanırım, doğru zamanda gelecek inşallah.

anladım canım, hayırlısı olsun. umarım daha fazla bekletmez seni bebişin. hayırlı haberler alırsın. her şeyin bir zamanı olduğuna inanırım, doğru zamanda gelecek inşallah.
kesinlikle olmayandan da hayır vardır buna inanıyorum bu süreçte beni en çok üzen yaşımın ilerlemesi ve rahim yapımdaki sıkıntılar... neyse böyle güzel günde başını ağrıtmayım tadını çıkar bu günün arkadaşım tekrar tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…