Cok guzel tebrik ediyorumHamileyim bat ,5 gün var ucuz bir idrar testi silik ama görünür ikinci çizgi
Cok guzel tebrik ediyorum
Ay canim tek gun korunmayip hamile kalana hayranim bebisin saglam tutunsun ve dogdugu haberlerini de alalim insallah nasil basariyorsunuz tek iliskide golu ya ben adamin tepesinden inmiyorum yine tik yok bu ay da 2 kere olcak iliski en iyi gunlerde benim bu ay sansim kocaman sifir biliyorum ama yinede deniycemSürpriz yaptı korunmadigim tek günde hamile kaldım 3. Çocuğum olacak Allah kismetiyle versin inşallah
Ay canim tek gun korunmayip hamile kalana hayranim bebisin saglam tutunsun ve dogdugu haberlerini de alalim insallah nasil basariyorsunuz tek iliskide golu ya ben adamin tepesinden inmiyorum yine tik yok bu ay da 2 kere olcak iliski en iyi gunlerde benim bu ay sansim kocaman sifir biliyorum ama yinede deniycem
Canım seni çok iyi anlıyorum. Aynı durumu nisan ayında ben de yaşadım. Moralini bozma. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. O kadar uğraş sonuç kocaman bir kırmızı kart. Bu Talat bende buraya fazla takilmamaya çalışıyorum. Çünkü yazılanları okudukça daha çok geriliyorum. Strese giriyorum. Gün sayıp tarih kovalıyorum. Değişik ilgi alanlarına yonelmeye çalış ve dua et.salla gitsin
Hamileyim bat ,5 gün var ucuz bir idrar testi silik ama görünür ikinci çizgi
Annecik satlarımız batlarımız aynı gidiyo
Sürpriz yaptı korunmadigim tek günde hamile kaldım 3. Çocuğum olacak Allah kismetiyle versin inşallah
canım daha vakti var bugün 13. gün dimi seninKizlar ya ovulasyon testi yapiyorum bastan t cizgisi silik cikiyo 1 gun sonra ikiside kipkirmizi ayni 2 cizgide tam koyulasiyo ya niye bole yumurtlayamadim galiba ben bu gun adetin 13. Gunu
arkadaşım tebrik ederim. çok güzel bir haber bayram iki kere sevinçli geçecek senin için
Allah bazen varlıkla bazen yoklukla sınar insanı.rabbim bir kere vermiş sana ne mutlu umarım ikinciye de muradına erersinne mutlu vucudun hemen gebe kalabiliyor arkadaşım rabbimin sevgili kullarındansın maşallahallah tamamına erdirsin senelerdir özel günler macunlar ilaçlar aşılama fayda etmedi ikinci evladım nasip olmadı allahım banada hayırlısı ile nasip eder inşallah
Allah sağlıkla ve hayırlısı ile kucağında göstersin evladını inşallah
Masallah sana melegim bebisin saglikla gelsin insallah bizlerede nasip olur bende fatiha tespihine basliycam bu ay olmasada diger aylara yatdimci olur belki dualarim2. Bebegimde 7 ay uğraştım prolaktin hormonu yüksekliği vardı.bu süre içinde ilaçlar işe yarar gibi olduysa da düzelmedi doktor daha uzun süre kullanman gerekiyor ilaçları dedi ilk defa ne yumurtlama ne de adet hesabı belirti hesabı yapmadan geçirirdim o ay.gögüs hassasiyeti vardı doktoru aradım ve rahatsızlığımdan dolayı mı bu var dedim ilaç kullanırken bu durum olmaz hamile olabilirsin dedi de bende test yaptım yoksa aklımda hamile olma olasılığım hiç yoktu ve inanılmaz sonuç hamile kalmıştım o ay.yani kafa rahatken oluyor bence. dogumdan sonra adetlerim olmadığı kadar düzene girdi.oglum 2 yaşında yumurtlama dönemine denk gelmesi aklımda çocuk fikrinin olmaması kesinlikle hamile olduğumu düşündürdü.hatta o kadar emindim ki yaptığım hiçbir negatif sonucu kabul etmedim.esim 7 ay da anca tutturduk bir kere de birşey olmaz dese de ben hamile olduğumu hissediyordum.iste benim mucizem
Bebisim evet dun 13. Gunuydu bu gun 14. Gunu adetten sonra ovulasyon testinde tik yok bu gun yaptim bunu valla artik dayanamadim atladim kocamin boynuna 4 gundur ha catlar ha catlar cinsel perhiz yapcaz diye bu gun artik bebegi falan bosverdik 3 kere deneme yaptik valla oldugu kadar hic uzemiycem kendimi olur zamani gelince iyice rahata bagladim ama galiba catlanadi bu yumurta bakalim yarin bana doktor yolu gorundu beybisimcanım daha vakti var bugün 13. gün dimi senin
Canimcim sen su hayit cayina baslasana bende adet olayim hemen basliycam hayit tohumunu havanda 1 tatli kasigi az ezcen 1 su bardagi sicak suyu ekliycen 5 dakika demlencek icicen bitanem belki vesile olur birde ben fatiha suresi okuycam tespihle sende dene bak belki nasip olur yavru bu ay bellimi olur seni siki takipteyim valla hayirli haberlerle gel bakalim insallahAusencia nerelerdesin arkadaşım sende durumlar nasıl
alayım bu gün onuda adetli ikenmi içiliyor bu canım kaç gün içiliyorCanimcim sen su hayit cayina baslasana bende adet olayim hemen basliycam hayit tohumunu havanda 1 tatli kasigi az ezcen 1 su bardagi sicak suyu ekliycen 5 dakika demlencek icicen bitanem belki vesile olur birde ben fatiha suresi okuycam tespihle sende dene bak belki nasip olur yavru bu ay bellimi olur seni siki takipteyim valla hayirli haberlerle gel bakalim insallah
nasip olacaksa oluyor herşekilde Rabbim ol desin hayırlısı allahtan canımBebisim evet dun 13. Gunuydu bu gun 14. Gunu adetten sonra ovulasyon testinde tik yok bu gun yaptim bunu valla artik dayanamadim atladim kocamin boynuna 4 gundur ha catlar ha catlar cinsel perhiz yapcaz diye bu gun artik bebegi falan bosverdik 3 kere deneme yaptik valla oldugu kadar hic uzemiycem kendimi olur zamani gelince iyice rahata bagladim ama galiba catlanadi bu yumurta bakalim yarin bana doktor yolu gorundu beybisim
Hamileyim bat ,5 gün var ucuz bir idrar testi silik ama görünür ikinci çizgi
Aylardır doktora gitmiyorum doktorum sebep bulamadı..başka doktora gidicem bu ay belki bulur sorun neyse..bulamazsa daha fazla klomen alamam aşılama normal ilişkiden bi fark yok diyorlar, tüpbebek isterim gerekirse diye düşünüyorum bakalım inşallah sorun bulunur ...nerdesin istanbulda mı ? Oğlum 3 yaşına gircek bu çarşamba günü doğum günü 33 yaşındayım.bu ay çok istedim çok belirti aradım ..bana çekmez inşallah ben 5 yıldır bu durumdayımtüp bebek merkezi ile görüşmeye gideceğim cuma günü
aşılama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?