- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
canım ben 40 yaşına girdim temmuzda, oğlumda kasımda 10 yaşına girecek canımAylardır doktora gitmiyorum doktorum sebep bulamadı..başka doktora gidicem bu ay belki bulur sorun neyse..bulamazsa daha fazla klomen alamam aşılama normal ilişkiden bi fark yok diyorlar, tüpbebek isterim gerekirse diye düşünüyorum bakalım inşallah sorun bulunur ...nerdesin istanbulda mı ? Oğlum 3 yaşına gircek bu çarşamba günü doğum günü 33 yaşındayım.bu ay çok istedim çok belirti aradım ..
Canim adet basladigi gibi icmeye basliyorsun tamamen hormonlari dengeliyor ve tahmini yumurtlama gunlerine kadar tahmini 15 gun iciyorsun demleyerek asla kaynatma aktarda hayit tohumu diye satiliyor 2 ci ayda hamile kalani cok duydum belki bizede yarar butun hormonlari dengeliyor kadinlik hormonunu arttiriyor afrodizyak etkiside var ben gelecek aydan itibaren deniycem sabah aksam ac karnina yada yemeklerden 2 saat sonra iciliyor tatlim al yumurtlama gunlerin gelmediyse 1 hafta varsa basla 5 7 gun kullanip birakirsin ben yumurtlama haftasindayim yapamiyorumalayım bu gün onuda adetli ikenmi içiliyor bu canım kaç gün içiliyor
adetin 3. günündeyim. o zaman hemen alayım bu otu teşekkür ederim canım paylaşımın içinCanim adet basladigi gibi icmeye basliyorsun tamamen hormonlari dengeliyor ve tahmini yumurtlama gunlerine kadar tahmini 15 gun iciyorsun demleyerek asla kaynatma aktarda hayit tohumu diye satiliyor 2 ci ayda hamile kalani cok duydum belki bizede yarar butun hormonlari dengeliyor kadinlik hormonunu arttiriyor afrodizyak etkiside var ben gelecek aydan itibaren deniycem sabah aksam ac karnina yada yemeklerden 2 saat sonra iciliyor tatlim al yumurtlama gunlerin gelmediyse 1 hafta varsa basla 5 7 gun kullanip birakirsin ben yumurtlama haftasindayim yapamiyorum
canim evet bende cok duydum dene bi bende bu civan percemi aslan pencesi coban cantasi kurunu ebru destanin bahsettigi kur iste onu denedim gunde bir bardak cok aciydi hayiti duydum ama denemedin dene sen bi canimadetin 3. günündeyim. o zaman hemen alayım bu otu teşekkür ederim canım paylaşımın için
Olsun canım hayırlısı. Biz de 1 sene oldu istiyoruz ama olmadı benim de kızım 2008 doğumlu. Etrafımızda ki bebekleri seviyor içim burkuluyor o zaman anne benim ne zaman kardeşim olacak her gece dua ediyorum Allah a ama vermiyor diyor. Çok üzülüyorum ama yapacak birşey yok Rabbim ne zaman verirse kismetimizde varsa... biz tüp bebeği düşünmüyoruz .desteğin için çok teşekkür ederim. kırmızı kart yedim aşılama olmadı tüp bebege doğru gidiyoruz allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin cümlemize. Sen ne zamandır bebiş istiyorsun sanırım ikinci evladını bekliyorsun benimde 2007 doğumlu bir oğlum var
Masallah sana melegim bebisin saglikla gelsin insallah bizlerede nasip olur bende fatiha tespihine basliycam bu ay olmasada diger aylara yatdimci olur belki dualarim
Canim merhaba, oncelikle bebisini saglikla kucagina almani nasip etsin Allah. Iliski kacinci gün olmustu peki? Idrar testiyle erken cikmis cunku merak ettim.
Sat 20 temmuz ilişki 6 Ağustos benim adetler tam rutin değil 30 ila 35 gün arası gibi.son iki adet arası 35 gün var.bu hesaba göre 10 Ağustos tarihinde çatlaması gerekirdi.ama hamile kaldigima göre en geç 9 Ağustos sabah catlamistir.ben testi 19 ağustosta yaptım.daha önce de testler yaptım pahalı erken gebelik gösteren testlerden de yaptım çıkmadı.
hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah. predictor express kazığı yedim ben de. test bozuk çıktı çizgi mizgi göstermedi. bat yarın diye tahmn ediyorum ama bir iki gün oynama olabiliyor. erken gebelik testinden alsam mı bu kez bilmiyorum.
Göremedim ama bat gecikti mibir sey var mi
Daha 6 7 gun var merakimdan duramadim her ay kendime söz veriyorum gecikmeden test yapmayacagim diye ama iste...Ben
Göremedim ama bat gecikti mi
Daha 6 7 gun var merakimdan duramadim her ay kendime söz veriyorum gecikmeden test yapmayacagim diye ama iste...
uzmenayu tebrik ediyorum insallah benim de vardir
A anneveoglusu insallah canim o kirmizi gormek bir gun bana da nasip olur inşallah. O kisma pembemsi bir golge geldi 10 dk oyle kaldi sonra kayboldu yavas yavas
uzmenayu insallah canim dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?