• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sat 20 temmuz ilişki 6 Ağustos benim adetler tam rutin değil 30 ila 35 gün arası gibi.son iki adet arası 35 gün var.bu hesaba göre 10 Ağustos tarihinde çatlaması gerekirdi.ama hamile kaldigima göre en geç 9 Ağustos sabah catlamistir.ben testi 19 ağustosta yaptım.daha önce de testler yaptım pahalı erken gebelik gösteren testlerden de yaptım çıkmadı.
Anladim canim. Benim yumurtlama uzerinden 11-12 gun gecti. Bu sabah dayanamadim test yaptim belki varsa cikar diye ama negatif cikti :( reglime de 6 gün var. Keske bi mucize olsa...

:KK200:Mucizesini Bekleyen Anne Adayı:KK200:TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYONAĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYONEYLÜL BAT/SAT/OVULASYONEKİM BAT/SAT/OVULASYONKASIM BAT/SAT/OVULASYONARALIK BAT/SAT/OVULASYON
Ausencia Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZ?????
@gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ?????
@blondgunes ??????
A anneveoglusu SAT 21 TMZ/BAT18 AĞST/????
@pelinimben SAT 12 TMZBAT09 AĞS/????
@turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZBAT 3 AĞS/????
Ausencia Ausencia ?TMZ?????
Ausencia Ausencia BAT 29 TMZ/?????
@Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ?????
@_citygirl_SAT 18TMZ/1 AĞS.BAT 16 AĞS/????
I iremnaz2008 SAT 30 TMZ/BAT 26 AĞS/????
@kronikuykucu BAT 8 TMZ/BAT 4 AĞS/????
@rrg/BAT 14 AĞS/???
@workerthenew SAT 30 TMZ/BAT 26 AĞS/????
[tr][td]@lulu_bitte [/td][td]/[/td][td]BAT 26 AĞS/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@[/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

anne-bebek-fotog%CC%86raflar%C4%B1-8.jpg

Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı :KK51::KK51:

2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...:KK200:

Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...

Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa :oops:

Ben hazırım ...

Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize :KK36:

cnm geçen ay olmadı ama bu ay çok şükür Rabbim nasip etti. Allah isteyen herkese versin.. içinde bir canlı olduğunu bilmek akıl almaz güzel bir şey hala çok yeni tepkilerim bile farklı ağlıyorum gülüyorum gerçek mi diyorum.

cnm geçen ay olmadı ama bu ay çok şükür Rabbim nasip etti. Allah isteyen herkese versin.. içinde bir canlı olduğunu bilmek akıl almaz güzel bir şey hala çok yeni tepkilerim bile farklı ağlıyorum gülüyorum gerçek mi diyorum.
Gercek canim gercek mucizen seninle tadini cikar saglikla guzel bir hamilelik gecir insallah yakinda kalp atisini duycaksin buyumesi hareketleri derken bi bakcan dogruyosun kucaginda senden bi parca koynunda beybis tadini cikar

Gercek canim gercek mucizen seninle tadini cikar saglikla guzel bir hamilelik gecir insallah yakinda kalp atisini duycaksin buyumesi hareketleri derken bi bakcan dogruyosun kucaginda senden bi parca koynunda beybis tadini cikar
Ay inş ağzından bal damlıyor, kimsenin kucagi boş kalmasın inş cnm.

selammm...bat 24 ağustosdu...Ama bugün hamile olduğumu öğrendimm:anneadayı::anneadayı::halay::halay::halay:
Allah isteyen herkese versin..Bir hamile olarak herkese dua ediyorummm...
Ohhh guzel guzel haberler geliyor kizlar harikasiniz bir bebis daha hayat buldu annesinin icinde saglikla sihatle guzel hamilelik gecir insallah canim her detayi paylas bizimle kiz napiyonuzda hamis kaliyorsunuz bizim organmi tembel anlamadim 6 ay olcak bebis yok bizede dua edin tatlim sende insallah hayirlisiyla kucagina alirsin onunde kocaman bir 8 ay var en kiymetli gunlerin onceden gobeklerine bakarak imrendiklerin oldu simdi sira sende o gobus her ay bi guzel buyucek sonra mutlu son ayyy allahim ne olur bizede ve isteyen herkeze nasip et yarabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Iyı geceler hanımlar. Müjdeli haberleri alan arkadaşlar hayırlı olsun Allah kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Benim bu ayda olmadı Sat 25 Ağustos bat 21 Eylül kısmetimiz ne zaman bizi bulacak Rabbim çok bekletme bizleri tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar ver. Amin

Iyı geceler hanımlar. Müjdeli haberleri alan arkadaşlar hayırlı olsun Allah kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Benim bu ayda olmadı Sat 25 Ağustos bat 21 Eylül kısmetimiz ne zaman bizi bulacak Rabbim çok bekletme bizleri tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar ver. Amin
Olcak canim moralini bozma allah biraz daha fazla siniyor bizleri elbet vercek bende yapcam adet olunca sende yap istersen hayit tohumu cayi icicem internette arastir dogurganliga etkisi varmis yapim bari vesile olur belki ama sen moralini yuksek tut tamam mi naoalim benim de 6 aydir olmadi her ay husran daha fazla dua etmdmuz lazim demekki canim

Olcak canim moralini bozma allah biraz daha fazla siniyor bizleri elbet vercek bende yapcam adet olunca sende yap istersen hayit tohumu cayi icicem internette arastir dogurganliga etkisi varmis yapim bari vesile olur belki ama sen moralini yuksek tut tamam mi naoalim benim de 6 aydir olmadi her ay husran daha fazla dua etmdmuz lazim demekki canim
Bizde 1 seneyi geçti canım ikinciyi istiyoruz. Bizim ileri hızlı sperm sayımız az. Onu yükselmeye çalışıyoruz. Benim adetlerim düzenli kontrollerim oldu problem yok çok şükür. Zamanını bekliyor çok bekletme inşallah moral olarak alıştım çok takmamaya çalışıyorum zaten. Birde olacak mi olmayacak mi sorusunu alabilsem kafamdan belki o zaman stressiz beklerim.

Ohhh guzel guzel haberler geliyor kizlar harikasiniz bir bebis daha hayat buldu annesinin icinde saglikla sihatle guzel hamilelik gecir insallah canim her detayi paylas bizimle kiz napiyonuzda hamis kaliyorsunuz bizim organmi tembel anlamadim 6 ay olcak bebis yok bizede dua edin tatlim sende insallah hayirlisiyla kucagina alirsin onunde kocaman bir 8 ay var en kiymetli gunlerin onceden gobeklerine bakarak imrendiklerin oldu simdi sira sende o gobus her ay bi guzel buyucek sonra mutlu son ayyy allahim ne olur bizede ve isteyen herkeze nasip et yarabbim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canlarım ben de kasımdan beri deniyordum...ovulasyonlar ayrıca her ay koş koş dr a yumurtaları Ölçümle.çatladı mi catlamadı mı...Temmuzda bıraktım herseyi..elimde şu anda 32 adette ovulasyon testi kaldı..temmuzda bol bol gezdim tatil yaptım...kasım a kadar dinlencem dedim...Aaaa hic beklemedigim bir anda hamile kalıverdim...Stres yapmayın derim..Evet zor cok zor ama gerçekten cok etkiliymiş..Insallah en kısa zamanda sizlerinde haberini alırız...

Kizlar dun doktora gittim kontrol icin. Aylardir gecmeyen kasık agrilarim vardi onun icin gitmistim. Cok sukur onemli bir bulgu yok ama rahim duvari olmasi gerekenden ince dedi dr :( adetime 3 gun vardi dün, 6 mm cikti rahim duvari. Adetten sonra yine bakmak istedi. Insallah normale döner :( bir de rahim filmi istedi benden cok korkuyorum. Rahim filmi icin echomar'a yonlendirdi. Daha once rahim filmi cektiren arkadaslar varsa fikrini almak isterim.

Ausencia Ausencia simdi yazdiklarimi begenince gordum canim benim bat dündü ve gelmedi hamileyim. Gerci ben bata 5 gun kala ogrendim :) bugunku kan degerim 1151 ama daha keseyi goremedik vajinal ultrason yapmadi doktorum daha erken diyip. Bu basliga yazdigim ilk ay guzel haberimi aldim şans getirdiniz bana :KK200::KK200::KK200:

Kizlar dun doktora gittim kontrol icin. Aylardir gecmeyen kasık agrilarim vardi onun icin gitmistim. Cok sukur onemli bir bulgu yok ama rahim duvari olmasi gerekenden ince dedi dr :KK43: adetime 3 gun vardi dün, 6 mm cikti rahim duvari. Adetten sonra yine bakmak istedi. Insallah normale döner :KK43: bir de rahim filmi istedi benden cok korkuyorum. Rahim filmi icin echomar'a yonlendirdi. Daha once rahim filmi cektiren arkadaslar varsa fikrini almak isterim.
Cnm bana da 6 mm demişti doktor, doğal nar suyu içtim ve beş gün sonra 11 mm olmuştu ve şükür bebiş tutundu. İnce ise tutunamiyor kalın ise olmuyor işte çok hassas bir denge var. Ben tavsiye ederim günde bir bardak doğal nar suyu içtim zararı olmaz marketlerde var.

Cnm bana da 6 mm demişti doktor, doğal nar suyu içtim ve beş gün sonra 11 mm olmuştu ve şükür bebiş tutundu. İnce ise tutunamiyor kalın ise olmuyor işte çok hassas bir denge var. Ben tavsiye ederim günde bir bardak doğal nar suyu içtim zararı olmaz marketlerde var.
Bu bilgiye bir kaç forumda daha denk gelmiştim canım hatta eşime aldırdım bugün. Bu akşam başlayacağım yatmadan önce 1 bardak her akşam içerim. Aç yada tok farketmiyor sanırım? Bu arada sağlıkla gelsin bebişin canım, darısı başıma inşallah. Bir de nar suyundan sonraki ay doğal yolla mı hamile kaldın canım?

Selamlar herkese .... :KK200:

yaklaşık 3 haftadır tatilde idim , bugünde regl'imle beraber burdayım :))

Kaldığım yerden tüm sayfaları okudum , atladığım varsa affola ..ilk sayfayı ve tabloyu güncelledim ...

okurken bat yazarken 3-5 sayfa sonra :anneadayı: haberini okudum bazı arkadaşların :KK68::KK68::KK68:

tgb34 tgb34
@sonsuz kal
bubus82 bubus82
yvz13 yvz13
@fancy life

yürekten tebrikler ...Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :KK19::KK200::KK200::KK200:

Ben takibi bırakma kararı aldığım için tatilde bu sayfaya uğramadım .. sanırım bu beni geriyror ve şu dönem gerilmek en son isteyeceğim şey ... Rabbim bir evlat nasip etti , diğerini de inşallah eder ... ama bat sat ovulasyon hesabı , geçtiğimiz 2 ayda gördüm ki ister istemez beni etkiliyor ...

Umarım gelip güzel haberler veririm size :KK200:

İlk sayfayı güncelledim ... kendime ait olan yazı kısmını sildim ... dileyen arkadaş olursa sayfa sahibi olarak onun üzerine devredelim sayfayı ... ilk sayfadaki güncellemeleri de yapabilir böylece :KK19::KK19::KK19:

bende en kısa sürede güzel haberlerle gelirim , dualarımdsınız...

Afilim92 Afilim92 ablalık sözüm devam :KK68: ilgilenirim dersen sayfayı sana devredebilirim ya da A anneveoglusu var aklımda :KK200:

ne çok kalpli bir mesaj olmuş :))))

Aaa bir de ne zaman başlamalıyım? Bugün regl günüm ama daha adet olamadım. Adet olup bittikten sonra mı başlamak daha doğru olur acaba?

Ausencia Ausencia hoşgeldin ablacim insallah guzel bir tatil gecirmissindir :KK200:
Ben de regl oldum maalesef umutlar baska aya kaldı. :işsiz:
Guzel teklifin icin tesekkur ederim ama okullar açılıyor baska bir okula tayinim cikti uyum surecim olacak kısmen hayatim degisecek.O yoğunlukla buraya gereken ilgiyi gosteremeyebilirim.
Bu konuda olmasa da görüşelim konusalim lutfen hala ablamsin canımsın :KK68:

Back