Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
insallah canim insallah.Rabbim yuzumuzu guldursun.bir yandanda cok.umutlanmak istemiyorum.ama icimde bir.hiss var.adet belirtim yok.adet olmadan 4.5gun onceden karnimda adet sancilari baslardi.henuz.oyle bisey yok.bide adete yakin.hic kasik agrim olmaz.ama bu sefer var.bide en.belirgin olani sik idrara cikiyorum sabahadek 3kez kalkdim uykum cok.derin yoksa ..canim.bence kan testi.yaptir sen.

kızlar ikinizde bi kan verseniz? heyecanlandırıyosunuz beni :)

ben yaptım canım eşimin ısrarı ile 16. ağustosta negatifti inşallah güzel haberler veririz birbirimize
İnşallahh bende oğluma kardeş istiyorum oğluma klomenle hamile kalmıştım kendiliğinden çatlıyor..bu ay kullandım kullanınca 2-3gün geç adet oluyorum en geç pazar günü bekliyorum..ilk hamileliğimde belirtilerim vardı, şu an hiç yok o yüzden inanmıyorum yoktur bakalım ..

henuz oyle imkanim yok canim.evde kimse bilmiyor :) yarin sabah ilk idrarla yapicam bakalim nasil cikacak.o testden sonra tekrar birini yaptim o da oyle cikdi :)

hadi sağlıkla inşallah canım, yarın sabah ilk idrarınla tekrarla. erken gebelik testi olandan değil de normal gebelik testi yap olmazsa.

ben oğluma hiç beklemediğim bir dönemde gebe kaldım ki belirtilerimi inan farkedemedim bildiğim tek şey çok brokoli, şalgam ve turşu yediğimi biliyorum o dönemde

hayirli cumalar kizlar,

tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacim var. bu arada yeni sayilirim burda :)

adetim 3 gecti, test bu sabah negative cikti. daha bugün hafiften ara ara bel sancim tutuyor onun disinda hic birseyim yok tas gibiyim masALLAH normalde adetten önce bilirsiniz karinda biraz sislik olur yada orda birsey varmis gibi bir his olusur, gögüzler hassaslasir filan, bende bunlarin hicbiri yok bu ay. sadece bugün bir iki kez belimde sanci oldu birde ara sira beyaz seffaf yumurta aki gibi akintim var. sizce hala ümit var mi?

Arkadaşım bu ayda olmadı sat 19 Ağustos bat 17 Eylül

Canım seni çok iyi anlıyorum. Aynı durumu nisan ayında ben de yaşadım. Moralini bozma. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. O kadar uğraş sonuç kocaman bir kırmızı kart. Bu Talat bende buraya fazla takilmamaya çalışıyorum. Çünkü yazılanları okudukça daha çok geriliyorum. Strese giriyorum. Gün sayıp tarih kovalıyorum. Değişik ilgi alanlarına yonelmeye çalış ve dua et. salla gitsin

Önce sadece sperm hareketini artırmaya çabalarken morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendik moralim çok bozuk morfolojisi 1 olup düzeltebilen normal yolla çocuk sahibi olan var mı
Normal yolla çok zor canım bizim de 1 di, 1,5 sene denedik olmadı. Aşılama yöntemini öneririm

Tuttu mu canim su an ne durumdasın
Hamileyim toplam sperm sayısı iyi olmasına karşın ileri hareketli asker sayısı azdı, bir de morf yuzde 1 di. Aşılama denedik ilkinde tuttu. 3 kere denemeyi göze almıştım tüpten önce. İkiz bebek bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hemen tüp bebek tedavisi diyen doktorların da tepesinden baksın

Ne guzel Allah hayirlarla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…