• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ne kadar var bata allah inşallah haberci rüyalardandır gördüğün hayırlara çıksın inşallah
canım inşallah miniğin seninledir canım. bende dün birşey fark ettim idrar testi yapıp bırakmıştım yaa dün banyodaki çöpü kapıcıya verirken testi gördüm ikinci çizgi silik olarak vardı ama ben saatler sonra olduğu için dikkate almıyorum
insallah canim insallah.Rabbim yuzumuzu guldursun.bir yandanda cok.umutlanmak istemiyorum.ama icimde bir.hiss var.adet belirtim yok.adet olmadan 4.5gun onceden karnimda adet sancilari baslardi.henuz.oyle bisey yok.bide adete yakin.hic kasik agrim olmaz.ama bu sefer var.bide en.belirgin olani sik idrara cikiyorum sabahadek 3kez kalkdim uykum cok.derin yoksa ..canim.bence kan testi.yaptir sen.;)

gunaydin kizlar dun gece ruyamda gebelik testi yapmisdim aninda cift cizgi cikdi.buna dayanarak az once gebelik testi yapdim tekrar ama ilk idrarla deyildi.hayalet gibi cift cizgi cikdi.isiga tutdugumda bariz gorunuyor gibi.ama ilk 5dakikada oldu fazla bekletmedim.umutlanayimmi sizce??bide dunden itibaren gogus agrisi bide kasik agrilarim var.karnima kramplar giriyor ama adet sancisindan farkli atesimde yuksek olcuyorum her sabah 36.8di bu sabah 06.30da
wendy wendy A anneveoglusu

canım ne kadar var bata allah inşallah haberci rüyalardandır gördüğün hayırlara çıksın inşallah
canım inşallah miniğin seninledir canım. bende dün birşey fark ettim idrar testi yapıp bırakmıştım yaa dün banyodaki çöpü kapıcıya verirken testi gördüm ikinci çizgi silik olarak vardı ama ben saatler sonra olduğu için dikkate almıyorum

kızlar ikinizde bi kan verseniz? heyecanlandırıyosunuz beni :)

ben yaptım canım eşimin ısrarı ile 16. ağustosta negatifti inşallah güzel haberler veririz birbirimize
İnşallahh bende oğluma kardeş istiyorum oğluma klomenle hamile kalmıştım kendiliğinden çatlıyor..bu ay kullandım kullanınca 2-3gün geç adet oluyorum en geç pazar günü bekliyorum..ilk hamileliğimde belirtilerim vardı, şu an hiç yok o yüzden inanmıyorum yoktur bakalım ..

henuz oyle imkanim yok canim.evde kimse bilmiyor :) yarin sabah ilk idrarla yapicam bakalim nasil cikacak.o testden sonra tekrar birini yaptim o da oyle cikdi :)

hadi sağlıkla inşallah canım, yarın sabah ilk idrarınla tekrarla. erken gebelik testi olandan değil de normal gebelik testi yap olmazsa.

İnşallahh bende oğluma kardeş istiyorum oğluma klomenle hamile kalmıştım kendiliğinden çatlıyor..bu ay kullandım kullanınca 2-3gün geç adet oluyorum en geç pazar günü bekliyorum..ilk hamileliğimde belirtilerim vardı, şu an hiç yok o yüzden inanmıyorum yoktur bakalım ..
ben oğluma hiç beklemediğim bir dönemde gebe kaldım ki belirtilerimi inan farkedemedim bildiğim tek şey çok brokoli, şalgam ve turşu yediğimi biliyorum o dönemde

hayirli cumalar kizlar,

tecrübe ve fikirlerinize ihtiyacim var. bu arada yeni sayilirim burda :)

adetim 3 gecti, test bu sabah negative cikti. daha bugün hafiften ara ara bel sancim tutuyor onun disinda hic birseyim yok tas gibiyim masALLAH :rapci:normalde adetten önce bilirsiniz karinda biraz sislik olur yada orda birsey varmis gibi bir his olusur, gögüzler hassaslasir filan, bende bunlarin hicbiri yok bu ay. sadece bugün bir iki kez belimde sanci oldu birde ara sira beyaz seffaf yumurta aki gibi akintim var. sizce hala ümit var mi?

:KK200:Mucizesini Bekleyen Anne Adayı:KK200:TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYONAĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYONEYLÜL BAT/SAT/OVULASYONEKİM BAT/SAT/OVULASYONKASIM BAT/SAT/OVULASYONARALIK BAT/SAT/OVULASYON
Ausencia Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZ?????
@gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ?????
@blondgunes ??????
A anneveoglusu SAT 21 TMZ/BAT18 AĞST/????
@pelinimben SAT 12 TMZBAT09 AĞS/????
@turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZBAT 3 AĞS/????
Ausencia Ausencia ?TMZ?????
Ausencia Ausencia BAT 29 TMZ/?????
@Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ?????
@_citygirl_SAT 18TMZ/1 AĞS.BAT 16 AĞS/????
I iremnaz2008 SAT 30 TMZ/BAT 26 AĞS/????
@kronikuykucu BAT 8 TMZ/BAT 4 AĞS/????
@rrg/BAT 14 AĞS/???
@workerthenew SAT 30 TMZ/BAT 26 AĞS/????
[tr][td]@lulu_bitte [/td][td]/[/td][td]BAT 26 AĞS/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@[/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

anne-bebek-fotog%CC%86raflar%C4%B1-8.jpg

Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı :KK51::KK51:

2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...:KK200:

Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...

Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa :oops:

Ben hazırım ...

Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize :KK36:

Arkadaşım bu ayda olmadı sat 19 Ağustos bat 17 Eylül

bende senin gibi bakıyordum hep ikinci bebek bekleme sürecini ama artık bu kullandığım iğnelermi yoksa aşılama ile bebeğin geleceğine olan inancım mı şuanki psikolojimdeki çöküşün nedeni inan bilemiyorum ama bildiğim kırmızılar bir an önce gelsin hayırlısı ile yeniden umudum olsun istayorum şuan kürtaj sonrası adeti bekleme modundaki gibi stresliyim
Canım seni çok iyi anlıyorum. Aynı durumu nisan ayında ben de yaşadım. Moralini bozma. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. O kadar uğraş sonuç kocaman bir kırmızı kart. Bu Talat bende buraya fazla takilmamaya çalışıyorum. Çünkü yazılanları okudukça daha çok geriliyorum. Strese giriyorum. Gün sayıp tarih kovalıyorum. Değişik ilgi alanlarına yonelmeye çalış ve dua et. :dua::halay:salla gitsin

Önce sadece sperm hareketini artırmaya çabalarken morfoloji bozukluğu olduğunu öğrendik moralim çok bozuk morfolojisi 1 olup düzeltebilen normal yolla çocuk sahibi olan var mı :KK43:
Normal yolla çok zor canım bizim de 1 di, 1,5 sene denedik olmadı. Aşılama yöntemini öneririm :anneadayı:

Tuttu mu canim su an ne durumdasın
Hamileyim :nazar::nazar: toplam sperm sayısı iyi olmasına karşın ileri hareketli asker sayısı azdı, bir de morf yuzde 1 di. Aşılama denedik ilkinde tuttu. 3 kere denemeyi göze almıştım tüpten önce. İkiz bebek bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hemen tüp bebek tedavisi diyen doktorların da tepesinden baksın :63:

Hamileyim :nazar::nazar: toplam sperm sayısı iyi olmasına karşın ileri hareketli asker sayısı azdı, bir de morf yuzde 1 di. Aşılama denedik ilkinde tuttu. 3 kere denemeyi göze almıştım tüpten önce. İkiz bebek bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hemen tüp bebek tedavisi diyen doktorların da tepesinden baksın :63:
Ne guzel Allah hayirlarla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

Back